== CLUB FIAT ROMANIA==: Albea Crash-Test - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Albea Crash-Test Trei stele EuroNcap

#31 User is offline   Ice T 

• Membru ASOCIATIA CLUB FIAT
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Marca: Fiat
  • Model: GP
  • An: 2001

Posted 08 February 2008 - 12:17 AM

Caroseria e facuta in asa fel sa absoarba socurile de aceea se deformeaza foarte repede la orice mica chestie.
"Viata e complexa si are multe aspecte"

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#32 User is offline   mishutz 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Marca: De toate pt toti :))
  • Model: Honda CBR 600 F3 '97 <> Doblo Cargo Maxi 1.3 Mtj '06 <> Ducato Maxi 2.3 JTD '03 <> VW Passat B5.5 Variant 2.0 TDI DPF OFF 118KW an '05

Posted 08 February 2008 - 12:36 AM

View Posticet, on Feb 8 2008, 12:17 AM, said:

Caroseria e facuta in asa fel sa absoarba socurile de aceea se deformeaza foarte repede la orice mica chestie.

Nu te supara pe mine, dar mi se pare ca se indoaie prea usor. Am vazut accidente destule la viata mea si crede-ma ca nu se compara cu un volvo sau cu o masina mai robusta. ma gandesc ca ar fi ok daca la viteze gen 35 km.h sa nu ti se faca masina tandari. Pe prietenul meu l-a costat 110 mil lei vechi reparatia.
..Va urma..
0

#33 User is offline   WooX 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Albea
  • An: 2006

Posted 08 February 2008 - 12:37 AM

Arata ca naiba!Numai 35 km/h,pai nu stiu ce masina mai iese din Golanu ala.Asa e si Albea,nu vreti sa va puneti la tranta cu vechea Dacie ca Albea pierde,fericirea astora de la service sa te jumoale.Masinile dupa taxi ale lu unchiu am vazut cam ce iese din chestii de astea minore.
Nu-i masina ca Fiatu,altadata nu-ti iei altu!!!
0

#34 User is offline   Zmeutzu 

• Model: Albea Star
  • An: 2005

Posted 08 February 2008 - 12:04 PM

View Postmishutz, on Feb 8 2008, 12:36 AM, said:

Nu te supara pe mine, dar mi se pare ca se indoaie prea usor. Am vazut accidente destule la viata mea si crede-ma ca nu se compara cu un volvo sau cu o masina mai robusta. ma gandesc ca ar fi ok daca la viteze gen 35 km.h sa nu ti se faca masina tandari. Pe prietenul meu l-a costat 110 mil lei vechi reparatia.

Apropo de Volvo. Ia uite aici ce "tanc e" http://youtube.com/watch?v=nr5nRHV5Z9E Si nu inteleg de ce tot coborati loganul in noroi. Albea e mai masina la aceeasi bani? Ambele sunt niste petarzi de masini, dar totusi masini foarte bune la banii astia.
Never underestimate the power of human stupidity.
0

#35 User is offline   mishutz 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Honda CBR 600 F3 '97 <> Doblo Cargo Maxi 1.3 Mtj '06 <> Ducato Maxi 2.3 JTD '03 <> VW Passat B5.5 Variant 2.0 TDI DPF OFF 118KW an '05

Posted 08 February 2008 - 04:16 PM

View PostZmeutzu, on Feb 8 2008, 12:04 PM, said:

Apropo de Volvo. Ia uite aici ce "tanc e" http://youtube.com/watch?v=nr5nRHV5Z9E Si nu inteleg de ce tot coborati loganul in noroi. Albea e mai masina la aceeasi bani? Ambele sunt niste petarzi de masini, dar totusi masini foarte bune la banii astia.

Omu', poate ar trebui sa te gandesti la diferenta de ani dintre cele 2 masini. Ia in calcul si data la care cele 2 masini au fost proiectate. Nu am nimic cu loganul, nu te mai ataca degeaba. Plus ca eu am dat exemplu si poze cu accident facut intre 2 loganuri, dar nu frontal a fost impactul si nici la 40 de mile pe ora. S-a deformat prea usor si prea urat, sincer. (cel dat de mine ca exemplu)

This post has been edited by mishutz: 08 February 2008 - 04:18 PM

..Va urma..
0

#36 User is offline   ytsirc 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Albea Facelift 1.4 8v 77 CP

Posted 08 February 2008 - 04:23 PM

View PostWooX, on Feb 8 2008, 12:37 AM, said:

Arata ca naiba!Numai 35 km/h,pai nu stiu ce masina mai iese din Golanu ala.Asa e si Albea,nu vreti sa va puneti la tranta cu vechea Dacie ca Albea pierde,fericirea astora de la service sa te jumoale.Masinile dupa taxi ale lu unchiu am vazut cam ce iese din chestii de astea minore.

Faci mari confuzii WooX .

Inainte sa apara primele masini cu testare EuroNcap , la revanzare vedeam destule afise care specifica grosimea tablei ... de 6 mm de 9 mm de 4 mm sau ma rog cat erau . Este doar small talk .

Nu conteaza tabla sau plasticul din care este formata masina la exterior . Ci ranforsarile sasiului . Ceea ce te protejeaza cu adevarat nu este nici pe de parte tabla care se indoaie la suprafata . hai sa ne uitam la masini care au caroseria din Fibra de Carbon (spre exemplu noul Chevrolet Corvette) . Aia (fibra de carbon)se caseaza special ca sa disipe forta impactului si sa diminueze socurile pe care le resimt pasagerii sau pilotul (deodata ce fibra de carbon are precadere in motorsport) .

Am vazut accidente intre masini noi si dacii vechi . Daciile alea vechi suferisera indoilei minore la caroserie (ca deh ... tabla groasa tata) dar ajunsesera cu cutia de viteze si motorul pe bancheta din spate si omorasera toti ocupantii din masina . Cei drept la impacturi minore sunt bune ... dar la viteze mari ... tabla aia de 9 iti poate fi cosciug pana ti-o rup aia de la descarcerare . Asta daca supravietuiesti impactului .

This post has been edited by ytsirc: 08 February 2008 - 04:24 PM

0

#37 User is offline   WooX 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 08 February 2008 - 04:48 PM

Iti dau dreptate,dar zic asa in cazul in care nu ai casco sau esti tu de vina pentru accident ce faci ca mai bine iti iei alta masina noua.Si la masinile mai noi la unele scapi mai ieftin,la altele mai scump.
0

#38 User is offline   Zmeutzu 

• Model: Albea Star
  • An: 2005

Posted 08 February 2008 - 05:43 PM

View Postmishutz, on Feb 8 2008, 04:16 PM, said:

Omu', poate ar trebui sa te gandesti la diferenta de ani dintre cele 2 masini. Ia in calcul si data la care cele 2 masini au fost proiectate. Nu am nimic cu loganul, nu te mai ataca degeaba. Plus ca eu am dat exemplu si poze cu accident facut intre 2 loganuri, dar nu frontal a fost impactul si nici la 40 de mile pe ora. S-a deformat prea usor si prea urat, sincer. (cel dat de mine ca exemplu)

Pai in cazul asta sa nu mai aducem vorba de masini care nu au ce cauta in discutie. Un volvo de 2 ani nu cred ca e la acelasi pret cu albea sau un logan de aceeasi varsta. Asa ca nici nu poti avea aceleasi pretentii de la 2 masini total diferite din toate punctele de vedere.
Never underestimate the power of human stupidity.
0

#39 User is offline   ytsirc 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Albea Facelift 1.4 8v 77 CP

Posted 08 February 2008 - 07:44 PM

View PostWooX, on Feb 8 2008, 04:48 PM, said:

Iti dau dreptate,dar zic asa in cazul in care nu ai casco sau esti tu de vina pentru accident ce faci ca mai bine iti iei alta masina noua.Si la masinile mai noi la unele scapi mai ieftin,la altele mai scump.

Adevarul asta e .... dar deh , politica e ca masina sa te protejeze si sa ofere posibilitati de "evacuare" rapida in cazuri in care viata iti este pusa in pericol . Dar sa faca si acest lucru si sa-ti protejeze si buzunarul la viteze mici ... nu prea se poate .
0

#40 User is offline   pedala 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Interests:Masini, Hi-Fi
  • Model: Stilo JTD Dynamic
  • An: 2003

Posted 08 February 2008 - 08:25 PM

Volvo-ul 940 este un facelift major al modelului 740 care se produce de la inceputul anilor 80. Sunt 25 de ani. Comparatia este cel putin deplasata. Mai interesanta ar fi fost o comparatie intre 850 cum am eu si Modus. Diferenta se reduce la 13 ani.
2003 Fiat Stilo 1.9 JTD 115 Dynamic -standard
1996 Volvo 850 2.5 20V -filtru aer K&N, catalizator sport, audio: HU Pioneer Premier 960, statie JBL PX300.4, componente Hertz ESK 130, Subwoofer Hertz ES300
1998 Daewoo Tico SX -finala + tubulatura aferenta inox Borla, volan Raid, amortizoare Monroe, turometru Pilot, audio: HU Nakamichi CD300, componente Hertz ESK 165, Statie JBL 75.4, Subwoofer Hertz ES200
0

#41 User is offline   mishutz 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 08 February 2008 - 09:42 PM

View PostZmeutzu, on Feb 8 2008, 05:43 PM, said:

Pai in cazul asta sa nu mai aducem vorba de masini care nu au ce cauta in discutie. Un volvo de 2 ani nu cred ca e la acelasi pret cu albea sau un logan de aceeasi varsta. Asa ca nici nu poti avea aceleasi pretentii de la 2 masini total diferite din toate punctele de vedere.

Da nu am adus vreun volvo in discutie. Not me. De ce nu esti atent la ce posteaza fiecare? Si, crede-ma! Diferenta de ani e considerabila intre masinile din acel test.
..Va urma..
0

#42 User is offline   WooX 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 08 February 2008 - 10:12 PM

3 stele nu e mare branza dar la ce conceptie veche are masina nu e rau asta apreciez.Erau Fiaturi dinainte de 2000 care aveau 1 stea deci e un progres.
0

#43 User is offline   FASTFIAT 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Albea Logan
  • Model: Dynamic Ambiance
  • An: 2008

Posted 09 February 2008 - 06:29 AM

Probabil stiati ca prin anii 50 faceau astia niste masini la vreo 3 tone cu tabla sanatoasa nu ca rahatu asta de Albeea :rolleyes:
*Oo===o===oO*
For every action, there is an equal and opposite malfunction.
0

#44 User is offline   WooX 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 09 February 2008 - 02:46 PM

Sa sti ca nu ar fi rau,dar creste greutatea,consumul si restul dezavantajelor ceea pentru producatori le da alte batai de cap.
0

#45 User is offline   viperviper1616 

• Marca: FİAT
  • Model: ALBEA
  • An: 2007

Posted 14 February 2009 - 06:24 PM

Testare a primit 4 stele euroncap Albea.
0

#46 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea 1.4

Posted 14 February 2009 - 07:11 PM

De unde stii? Sa nu zici ca de la dealer!
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online