== CLUB FIAT ROMANIA==: PUNTO MK2B - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 5 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

PUNTO MK2B Discutii generale Punto Clasic

#121 User is offline   ar_florin 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto
  • An: 2004

Posted 06 February 2012 - 02:36 PM

Nu prea am vazut sa aduceti in discutie problema servo city. Pe multi cu fiat ce au sistemul asta , chiar si de pe Stilo, am auzit sa se planga de acest sistem.
Eu am Punto MK2 1.3 MJet din 2004 si imi face urmatoarea figura: daca cuplez city si las volanul din mana, stand pe loc face viraj maxim dreapta; repet PE LOC.
Am fost la Auto Ancona si s-au minunat cei de acolo. Mecanicul care a perluat masina a mai chemat inca vreo 4 din hala sa vada "minunea" ca ziceau ei, nu au mai vazut asa ceva. Dupa mai multe incercari de diagnosticare i-am dat de cap: senzor pozitie coloana de directie. Ziceau ei ca lucreaza cu sistemul city si ii da comanda motorasului sa invarta volanul cand simte ca se vireaza. Pe de-o parte bucurie ca am gasit buba, pe de alta parte belea ca unul nou nu se gaseste decat cu toata coloana de directie :wallbanger: si e undeva la 1100 Euro. Zicea ca poate am noroc la dezmembrari sa-mi dea numai senzorul, dar slabe sanse ca e in carcasa de aluminiu de pe coloana de directie. Asa ca ... fara city. Il mai folosesc la parcari mai din scurt.
0

#122 User is offline   luck33ro 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto Classico 1,2 8v
  • An: 2004

Posted 06 February 2012 - 02:41 PM

Daca o sa cauti pe forum o sa gasesti problema inclusiv cu rezolvarile mai ieftine... Nu neaparat la topicul de Punto MK2B ci la modele anterioare. Astea ale noastre nu au problema asta decat f. rar!
0

#123 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)
  • An: 2002

Posted 06 February 2012 - 02:54 PM

Cum a zis si @luck33ro, daca cautai, gaseai. Exista un topic foarte mare despre servo si un senzor de torsiune(pozitie) il gasesti la 150 ron la dezmembrari. Bafta!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

Share this topic:

• 5 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic