In primul rand bine ai venit printre noi.
Apoi, sa stapanesti sanatos Punto-ul.
Despre ESP si in general sisteme de siguranta s-a mai zis pe aici pe forum. Ce e important de retinut. Orice sistem de siguranta e bun atunci cand inca mai ai cat de cat aderenta, daca e gheata sau zapada batatorita si viteza deja prea mare, nu poti schimba legile fizicii. Din punctul meu de vedere ESP-ul e ca un ingeras bun pentru inconstienti. Masinile moderne au by default o tinuta de drum buna, chiar foarte buna la unele modele si lipsa ESP=ului mi se pare chiar minora. Teoretic poti pune orice pe masina, practic, nu merita, e mai mare daraua decat ocaua

Daca adopti un stil de conducere corect adaptat conditiilor meteo si de trafic, dublat cu ratiune, nu ai ce sa faci cu ESP-ul pe masina.
Eu am ESP pe masina si in unele viraje unde altora le intra ESP=ul, mie nu imi intra, deci tine si de stilul de conducere si modul de abordare a virajelor, in fine, e mai mult de explicat dar te las sa descoperi singur tainele condusului sportiv (la nivel de amator ma refer).
Succes in continuare cu masina si sa nu eziti sa mai pui foto si sa ne impartasesti impresii si atunci cand ai nevoie de o parere, intreaba, de aia suntem aici.