Sunt nou pe acest forum.
La mijlocul anului 2007 am achizitionat un Fiat Albea Dynamic. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri la cateva intrebari....
1. La achizitionarea masinii mi s-a spus ca radio cd-ul este Blaupunkt. Nu am primit nimic la mana in legatura cu Firma radio cd-ului. Exista vreo modalitate de a afla daca intradevar este Blaupunkt?
2. Dupa aproximativ 1 an (2008 vara) au inceput primele probleme cu Radio cd-ul: Toate posturile de radio (de pe orice banda: FM, FM1, FM2, etc) in afara de Kiss Fm (fara intentia de a face reclama) "fasaiau" (nu se mai intelegea nimic). Acum 1 luna am fost la a 2a revizie si profitand de ocazie i-am rugat pe domnii de la service sa imi rezolve si mie aceasta problema. Rezultat: mi-au spus ca trebuie sa schimb antena impreuna cu firul si mufa aferenta. OK. Din pacate nu aveau o antena in tot service-ul ala. Imi spun ca vor face comanda pt o antena de Albea si ma vor suna in max 1 sapt. Oameni punctuali. Asa au si facut. Ajung cu masina la service (special pentru a mi se schimba antena), las masina acolo pt aproximativ 2 ore. Sunt sunat sa ma duc dupa masina. Cand dau drumul la radio.... fas fas fas (la fel) niciun post de radio nu prindeam. Ma duc la domnul care s-a ocupat de masina intrebandu-l ce s-a intamplat de nu functioneaza (nervos fiind, dar destul de amabil)? Dansul imi raspunde ca au primit o alta antena, dar nu de Fiat Albea si ca va trebui sa faca o alta comanda. Cand am auzit am simitit un nod in gat. Am plecat ffff dezamagit. Nici pana in ziua de azi nu am rezolvat aceasta problema. Cine ma poate ajuta si pe mine in aceasta "mica" problema cu niste sfaturi?
3. Se poate pune Radio Cd cu Mp3 in locul celui actual, dar sa ramana aceeasi fata integrata in bord? Daca se poate cam cat m-ar costa?

Help