== CLUB FIAT ROMANIA==: Istoria Punto... - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Istoria Punto... despre dragostea pt. Punto si istoria acestei minunate masini

#1 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Group: Banned
  • Interests:............
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto Classic 2001,HLX 1.2 16V 80 catari
  • An: 2001

Posted 11 April 2009 - 07:48 PM

Salutare tuturor celor care s-au indragostit de Punto .Tin sa spun ca vreau ca in acest topic sa discutam despre tot ce inseamna Punto pentru voi ,despre istoria lui ,primele Punto-uri ce va atrage cel mai mult la ele...care sunt cele mai frumoase momente sau cele mai grele momente alaturi de aceasta superba masinuta... :wub: si multe, multe altele..sper ca ideea mea sa prinda contur si sa putem discuta despre Puntache asa cum poate multi ar dori sa discute:)
0

#2 User is offline   Slevin 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Model: Punto
  • An: 2004

Posted 11 April 2009 - 09:22 PM

...Deci.....stiu ca nu se incepe cu deci da no...sa zicem...vreau sa te felicit ca te-ai gandit sa deschizi un subiect ca asta....
...vreau sa zic ca eu prima mea intlanire cu o italianca a fost deeemuuuullllttttt.....cand eram tanar..foarte tanar....era un Fiat 127 , masina era exceptionala mergea struna, cu toate ca avea ceva ani, vreo 15 linistit..pe vremea aia, dar din cauza unor evenimente neplacute prin '99-2000 am vandut-o...defapt taica-mi-o ca eu...na...de atunci am ramas cu FIAT in inima....iar de curand(mai precis 12 ianuarie), am ajuns si eu la $-) si am pus ochii pe Fiat Punto...initial vroiam un Stilo...dar nu am ajuns destul....l-am luat si sunt foarte mandru de el....nu l-as vinde pt nimic in lume....dar stiu ca va veni o zi cand va trebui sa ma despart de el :(..sper sa nu....deci pur si simplu m-am "indragostit" de el...e o masina care isi face treaba...orice treaba ii dai...in limita posibilului....sunt pe deplin multumit de ea

...si asta e noua mea iubire :wub: http://img262.images...90109161303.jpg

care are cel mai de efect numar din Turda...CJ-34-GTR....34 GTR pt cine nu stie e de la Nissan Skyline GT-R 34....a 2 mea iubire :-
0

#3 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 13 April 2009 - 04:58 PM

Ma bucur foarte mult ca ti-a placut ideea mea...Prima mea masina a fost o Dacia 1310...mai bine nu o mai cumparam...bine am invatat sa conduc pe ea,nimic de zis, dar mi-a pricinuit numai probleme :wallbanger: schimbam una ,cadea alta etc. a fost buna mai ales pentru rezolvarea anumitor probleme, am mers cu ea si la drum lung la inceput...dar ma saturasem pana peste cap de ea....acum sta in fata blocului nu stiu cum sa scap de ea.... :scarpin: ma gandeam la rabla dar eu cum sunt impotriva datoriilor si a ratelor, am decis sa iau mai putini bani pentru imprumut din banca...pentru a-mi cumpara o MASINA(scuze pt majuscule) nu o Dacie (nu vreau sa jignesc pe nimeni) dar eu numai sufar aceasta marca de "masina"ma gandeam la Corsa,Ka,Aygo,Fiesta etc...am intalnit pe cineva care se ocupa cu masini aduse din Germania..."nu am corsa..nici Ka...........dar am un Punto,1.2 16V, daca vrei sa o vezi" zis si facut ..am vazut-o(le stiam doar pe cele in 4 usi si mi se pareau dragute) .A inceput tipul sa spuna:"-Are 6 air-baguri, are aer, are woofer de 100,are scaun...... blablabla" M-a atras pe loc design-ul ei ....am ramas un pic marcat(vorbesc serios)...mi-a dat masinuta am condus-o....m-a impresionat pe loc tinuta de drum si cat de silentios e motorul; i-am spus pe loc ca o cumpar...la pretul ei ce-mi puteam dori mai mult...si arata si bine....acum hai la drum ..ia prietenii, hai la mare :lavolan: super la drum lung..consum mic..toate bune si frumoase...tipul spusese ceva de ambreiaj..sa am grija....la intoarcere...surpriza: Km 150 fata de Bucuresti..cade kit-ul de ambreiaj dreapta frumos..bani multi la tractare..nervi..."gata, o fac si o vand numai" am reparat-o,dar de atunci e un an..ceva imi spunea sa nu o dau..nu am dat-o si nu regret nici o clipa.... merge superb si de atunci e aproape un an de zile...am mai fost plecat la drum lung si merge superb Ave Punto
0

#4 User is offline   venom 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: VW
  • Model: Passat 1,8 APT
  • An: 2000

Posted 14 April 2009 - 08:41 AM

Pot sa zic ca am o povestioara asemanatoare. Cautam o masina, dar cand auzeam de Fiat nici vorba, pana ce am dat de un "nene" la recomandare ce aducea masini din Germania, m-am intalnit sa vad ce masina poate sa-mi aduca si a venit cu un Punto 1.2 8v cu 2 usi la care nici nu voiam sa ma uit. Dupa o mica discutie am zis sa fac totusi un test sa vad cum merge si nu mi-a mai venit sa ma dau jos din ea...am cumparat-o. Probleme mari nu pot sa zic ca am avut cu masina decat cele care se schimba cam de obicei si mici exeptii din cauza mecanicilor, daca pot sa le spun mecanici. In rest de fiecare data cand o conduc imi place la nebunie si la cei 172.000km din bord pot sa zic ca merge mult mai bine decat sandero de la servici care are 10.000km(fara sa se supere cineva).
0

#5 User is offline   radub 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: Fiat Punto 16V
  • Model: Emotion
  • An: 2003

Posted 14 April 2009 - 11:40 AM

Hmmm...nu stiu de ce am trait cu impresia ca ai 16 valve.
Cel cu 16 valve merge un pic si mai bine :)
0

#6 User is offline   gabrielstan 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: fiat
  • Model: punto sporting 1.2 16v

Posted 14 April 2009 - 07:49 PM

eu am 1.2 16v si fata de 1.2 8V se simnte diferenta, mai ales la o cursa de accelerare
Posted Image
0

#7 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)
  • An: 2002

Posted 15 April 2009 - 01:34 AM

O iubesc! 2 minuni in viata mea sotia si masina,Silvia si Juka!eu astept momentul cand o sa gasesc la o masina din 2009 aceiasi calitate pe care o am eu pe o buburuza din 2001! Bafta!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#8 User is offline   Burcone 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 15 April 2009 - 01:40 PM

Inainte sa imi cumpar fiat toata lumea zicea ca numai probleme o sa am cu ea...inclusiv tatal meu ma descurajat ... anul acesta in vara se fac 2 ani de cand o am si pot multumi cerului :osanale: pentru alegerea facuta nu regret nici o clipa ca mi`am luat fiat.
probleme nu pot sa zic ca am avut ... doar ca imi sta un martor airbag aprins...in rest doar comsumabile...tata conduce un ford mondeo acuma vrea sa il vanda sa isi cumpere un fiat grande punto...deci... :lavolan: enjoy the fiat
Sustineti echipa locala nu pe cele din capitala!
0

#9 User is offline   craciunovi 

• Model: Punto Sporting

Posted 16 April 2009 - 09:13 AM

Excelent topicul.
Nu exista posesor de Fiat care sa nu aiba o poveste. Fiat e o masina in a carei posesie intri accidental dar apoi nu mai renunti.
Povestea mea e simpla. Am avut o perioada in care am facut ceva invarteli cu masini. Cunoscusem un italian care venea periodic in romania si imi aducea cate o masina. De obicei aducea Opel Corsa. Odata m-a sunat si mi-a zis ca imi aduce un Punto. Am cercetat piata si am vazut ca la pretul care m-il spusese nu prea se renta, Fiatul mergand prost in perioada aia.
Dupa vre-o 2 saptamani m-am trezit cu un Punto Sporting 1.9JTD din 2002 in fata scarii, chiar daca stabilisem sa nu il ia.
Nu mi-au trebuit decat 100 de Km sa ma indragostesc si sa o pastrez. Fireste, un pic de panarama cu sotia (nu ii ajung 2 portiere sa urce in masina).
Nu pot sa zic ca e cea mai buna masina din cate mi-au trecut prin mana, dar cu siguranta ca e cea care ma unge la suflet ce mai mult. O masina ce starneste emotii.
Probleme nu prea am avut. In afara de schimbul de distributie si de ulei nu am facut nimic altceva. Am o mica bataie in caseta de directie, dar mai astept un pic.
0

#10 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 16 April 2009 - 11:10 PM

salutare tuturor!!ma bucur foarte mult pt faptul ca va place acest topic....intr-adevar, Punto supranumit si gandac pe patru roti :biggrin: m-a facut sa ma atasez de el foarte X3 mult....maine dimineata la prima ora plec cu ea la munte....o sa ma simt bine la "carma" ei ;imi pare bine ca am schimbat placutele ieri la frana..mai ales acum cand ai nevoie.....in rest se comporta excelent.....desi are 150000 km ...nici nu se simte....se simte parca are de-abia 6000...la inceput mi s-a intamplat si mie la fel: toti-nu-ti cumpara Fiat...pentru ca sunt proaste....dar nu am ascultat pe nimeni si am ascultat ceea ce mi-a spus instinctul....mai ales ca m-a fermecat pe loc tinuta de drum si mai ales confortul interior.....asa ca......este adevarat:enjoy the Fiat sau mai bine zis: enjoy the Punto feelings and style... :lavolan: :osanale: frumoase povestiri spuse de voi si inca o data ma bucur pentru ca v-a placut ideea mea....toate bune si.....Sarbatori Fericite tuturor iubitorilor de Fiat si nu numai!!! :happywave:
0

#11 User is offline   boboaca.adelin 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Punto MK2 JTD

Posted 21 April 2009 - 07:45 PM

da,faina ideea. :mrgreen:
la mine este prima masina(first love)tocmai un gandac italian :wub:
nici nu ma gandeam sa imi iau PUNTO!
am fost in piata de masini sa-mi iau masina ,polo sau golf
la astea mai trebuiau ceva$.
ne plimbam prin piata (eu,pretina,tata,cumnatu' samd)si am vazut 2 punto.
1. negru 1.2 8v 5 usi
2. gri-metal 1.9 jtd 3 usi si am ramas cu jtd-ul
la inceput nu prea ma atragea,dar cu timpul a inceput sa imi placa.
3 usi,jante 15" o tenta de sport ,cam rigida ,dar stabila
Fain carabusul.
:lavolan:
0

#12 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 22 April 2009 - 06:37 PM

Hristos a Inviat! tuturor...Astazi am sosit de la Brasov cu madamme pe patru roti....plecat de vineri dimineata....in tot acest timp am fost cu ea la Fagaras-Sambata de Sus-Sighisoara-Cheia ...toate aceste rute cu tur-retur in Brasov..toata lumea stie ca pe aceste rute sunt foarte multe serpentine...nu ma asteptam sa se comporte atat de bine in curbe atat la urcare cat si la coborare(mai ales la urcare s-a comportat excelent)...cat despre tinuta de drum: :osanale: dar am avut o mica problema.....bucsele exterioare.....au inceput sa scartaie infernal..... :wallbanger: in rest toate bune.....Gandacul a mers foarte frumos...
0

#13 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 29 April 2009 - 11:22 PM

Astept si alte povestiri din partea voastra...mai ales a moderatorilor..au si ei povestea lor cu propria masinuta... :biggrin: si...mai nou astept si povesti legate de alte modele...stilo,coupe..etc.. :osanale:
0

#14 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)

Posted 30 April 2009 - 12:27 AM

Si eu i-am facut un traseu de asta vara trecuta, Iasi-Bacau-Slanic Moldova-Brasov-Sighisoara-Sovata(Praid)-Cheile Bicazului-Neamt-Iasi si vreau sa spun ca nu ma asteptam sa se comporte asa bine mai ales ca ea este proiectata in primul rand pentru oras! Tare Juka(asa o cheama :biggrin: ) Bafta si Feel Fiat!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#15 User is offline   marius21 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model: Punto 1.2 8V 60 caluti

Posted 04 June 2009 - 07:01 PM

La mine povestea cu puntache e un pic mai lunga. Sper sa nu va plictisesc. Multumesc colegului nostru Daniel Mihai pentru recomandarea care mi-a facut-o pentru a scrie in acest topic. :happywave:

Sa incepem.
Cam prin anul 2007, ca orice tineri care doresc sa aibe propria masina, eu si inca 2 colegi de la servici...hop....dintr-o data pe site-uri sa ne uitam la masini. Cautam tot felul de masini, ieftine sa ne ajunga buzunarul. Eu...la inceput mai rezervat in ceea ce priveste masinile. Ne uitam doar de dragul de mai scapa un pic de munca. Colegii ceilalti la un moment dat...se uitau la fiaturi: Seicento, Punto. Masini mici....ce sa faci cu ele...ma gandeam...Dar insistand pe site-urile din afara si apoi pe cele din tara, ceva ceva m-a atras la Punto. Am inceput sa merg cu unul dintre colegi prin piata de masini de la noi din Zalau, tot mai des la un moment dat. Pe vremea aia nu prea vedeai multe Punto-uri prin oras....erau o raritate ( acuma e impanzit orasul de punto). Prin piata de masini ne uitam la punto-urile care erau acolo. Curiosi: cat e pretul, consum, dotari etc. Dupa cateva saptamani, stateam la povesti cu ai mei....si asa dintr-o data mi-a venit: "gata....imi iau masina....fac ce fac si fac rost de niste bani si imi iau si eu masina mea". Normal ca un PUNTO :banana:
Tin sa mentionez ca nu are foarte multe dotari ( e versiunea aia mai "cheala" de oras) .... nici nu aia conteaza foarte mult. Ce imi place cel mai mult la Punto in general este tinuta la drum, designul, si in plus sprintul care il are :D. Is foarte multumit de ea, nu prea am schimbat mai nimic de cand am luat-o, doar consumabile. E o masina ideala pentru oras. Pot sa zic ca m-am indragostit sincer de ea. :X Daca ar fi sa schimb masina...as schimba-o tot cu una...da mai noua. Fan Fiat Punto

Off topic: Nu vreau sa par rau, dar sunt impotriva celor care considera ca doar VW, Mercedes, BMW sunt marci foarte bune de masini. Fiatul se numara si el printre ele. Cine nu a condus Fiat nu stie! Fiat rulls!

Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.
Sa auzim numai de bine.
0

#16 User is offline   djangoman33 

• Model: Punto 1.2 8v
  • An: 2008

Posted 04 June 2009 - 08:05 PM

Eu am avut o Lancia Delta TDS din 1987,tot o italianca.cinci ani am tras de ea pana am dus-o la Remat pentru programul rabla.Avea 730000 km la bord.A fost o masina foarte buna, confortabila ,consum mic de motorina. Mai simpla de cat Lancea era roaba.Totul era mecanic, ca la Dacia.Anul trecut am luat un Punto Classico, si nu imi pare rau.Cine nu a avut o,, italianca" nu stie ce inseamna Fiat.
0

#17 User is offline   MrEgo 

Posted 10 June 2009 - 11:02 AM

Saluty, la mine povestea cu Punto incepe un pic mai "tragic", deoarece m-am trezit cu un Punto Sporting in fata usii avariat pe partea dreapta, dar se putea circula cu el. Propietarul, un prieten de al meu il lovise cu o seara inaine si il parcase la mine in fata pana urma sa il bage in service, la reparat. Cu cheile in mana, cu propietaru langa mine analizam pagubele, care pe mine sincer nu ma prea interesau (ca sa fiu un pic mai rau) >:) . Evident, urmatoare intrebare a fost: "auzi, daca tot e la mine, nu pot sa circul eu cu ea pana o iei tu de aici?". Raspunsul a urmat: " Ba boule, nu vezi ca e lovita? Dar daca circuli, vezi ca e pe 'rosu', ii mai pui si tu niste benzina". Zis si facut. Renaultul Clio care il avea de la firma pe vremea aceea a strans praf 2 saptamani pe marginea grumului.
Ca si multi dintre voi, a fost dragoste la prima vedere de 'masina altuia', la mine. Dar pana la urma au trecut si cele 2 saptamani, a venit 'nemernicul' si mi-a luat jucaria preferata (chiar daca usa dreaptea nu se deschidea din cauza loviturii).
Toate au revenit la normal, eu cu Clio de la lucru, timpul a trecut si eu am inceput sa uit micuta masina. Dar vremurile se schimba, mi-am schimbat si eu locul de munca si am ramas fara masina (nasol moment). Acum aveam nevoie de masina, dar nu stiam ce sa imi iau. Primul pas pe care il face oricine vrea sa isi cumpere masina, mobole.de. Masini multe, de toate modele, marcile, culorile, dimensiunile si dotarile posibile. Insa problema era alta....BANI. Eu aveam putini, nemtii cereau mult pe ele, alea pe ca mi le perminteam aveau Euro2, taxa mare de inmatriculare, si uite asa am trecut prin toate variantele mai putin...PUNTO. Cand incep sa caut Punto, vad la ele Euro4 incepand din 2000-2001, motor mic, evident prima taxa mica...Masina frumoasa, design frumos, si asa incep sa imi amintesc de cele 2 saptamani cand am condus un puntache. Din acel moment au mai trecut inca 2 saptamani de cautare pe net pana sa ajung sa-mi gasesc masina. La ora 11:00 am vorbit cu neamtul (dealer de masini, care de fapt era turc la origine) la ora 17:00 plecam din Timisoara, si a doua zi la ora 07:00 eram in fata ei, la 30 de km de Frankfurt. Si de atunci, din 19 Noiembrie 2007 sunt mandrul posesor al unui Fiat Punto.
Si bineinteles ca deabea atunci au incep aventurile cu Punto, drumurile facute de placerea, doar de dragul de a-l conduce, nervii cand trebuia sa merg cu ea la service, bucuria de a o conduce dupa ce o reparam, si asa pana in ziua de azi. Si da, daca ar fi sa o schimb doar cu una mai noua sau cu un Grande Punto.
Dupa toate masinile pe care le-am condus, si credeti-ma sunt multe (Mercedes S clase 4.2 4matic, Skoda Octavia RS, BMW 635 CSI (ala vechi), BMW119, Renault Clio 1.4, Mercedes C 280 D, Opel Corsa 1.2 automatic (2007), Passat 1.9 Tdi 130 hp automatic, Audi TT 200 hp din 2008) si lista mai poate continua pana va plictisiti, nici o alta masina nu mi-am dorit sa o conduc mai mult decat acest Fiat Punto. Defapt pe acest Punto imi doresc sa il conduc zilnic si asa zi fac. Stiti ceva? Mie chiar imi place masina asta :dizzy: :wub:

P.S. Sper ca nu v-am plictisit :->
0

#18 User is offline   qatalinu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: punto sporting
  • An: 2004

Posted 10 June 2009 - 11:10 AM

View PostMrEgo, on Jun 10 2009, 12:02 PM, said:

(Mercedes S clase 4.2 4matic, Skoda Octavia RS, BMW 635 CSI (ala vechi), BMW119, Renault Clio 1.4, Mercedes C 280 D, Opel Corsa 1.2 automatic (2007), Passat 1.9 Tdi 130 hp automatic, Audi TT 200 hp din 2008) si lista mai poate continua pana va plictisiti, nici o alta masina nu mi-am dorit sa o conduc mai mult decat acest Fiat Punto. Defapt pe acest Punto imi doresc sa il conduc zilnic si asa zi fac. Stiti ceva? Mie chiar imi place masina asta

OFFtopic
O fii punto masina placuta la condus ,frumoasa si consum mic,dar ce-as mai conduce eu mertanul S classe si BMW 635 CSI de mi-ar suna apa in cap . :biggrin:

This post has been edited by qatalinu: 10 June 2009 - 11:13 AM

Fiat Punto Sporting mk2B ...reprezentant zonal al modelului.

Proiectare in constructii .
0

#19 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 13 June 2009 - 07:04 PM

nici o masinuta nu are sarmul unei italience........ :ontopic:
0

#20 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 17 June 2009 - 10:00 PM

View Postdanielomihai, on Jun 13 2009, 07:04 PM, said:

nici o masinuta nu are sarmul unei italience........ :ontopic:

Mi-a placut mult istorioara lui Mr Ego....keep enjoy the punto style :drinkers:
0

#21 User is offline   marius 3030 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: BMW
  • Model: 520i

Posted 26 June 2009 - 12:37 AM

masina de care va povestesc mai jos!

Salutare!........si eu sper sa nu va plictiseasca povestea mea.Ea incepe prein primavara lui 2007 cand ma hotarasem sa-mi iau masina(prima de altfel),si cum cautam eu ce masina sa-m iau(in functie si de banii de care dispuneam)am spus ca-mi iau un cielo,desi nu ma prea incanta ideea,dar la banii care ii aveam credeam c este cea mai buna optiune.Cu timpul(aproape un an) tot cautand masina si facand rost si de mai multi bani am inceput sa-mi caut o masina mai buna decat cielo,chiar un stilo poate.Intro seara se facea sa ma duc la galati sa vad un fiat marea la unu,si dupa ce am vazut-o am mai facut o tuna prin acel oras cu un priten cu masina.Cand oprim la un semafor langa noi un fiat punto sporting ceva modificat,il arat amicului meu,de altfel si el mort dupa punto sport imi spune sa-mi ca de ce nu imi caut un punto,pt ca are consumul mic,merge bine,e frumoasa..eu hmmm..asa si asa,nu stiam daca sa-mi iau asa ceva.2 zile mai tarziu(intr-o Duminica)ajung in targ tot la galati.Ma plimb eu ce ma plimb pe acolo(eram tot cu acel amic) cand vad un fiat punto negru n 2 usi,desi el imi aratase de aceesi bani alte masini(un hyunday,un ford si nu mai stiu care masina).Eu total neinteresat de ele.Inima imi ramasese tot la acel punto.Dupa vreao 2 min eram deja in masina(punto)si ma pregateam sa fac o tura cu ea,cu total dezinteres fata de restu masinilor de acolo.Dupa inca 20-30 de minute semnam actele de vazare/cumpare ale masini si asa m-am ales eu cu un super fiat punto.De atunci a trecut 1 an si ceva si in fiecare zi sunt nerabdator sa plec ce ea la plimbare si nu prea as da-o ca si cineva care a scris mai sus decat pe un grande punto.Multe salutari la toti posesorii de punto si nu numai.

Sa auzim numai de bine!

Punto 1.2 8v SX,4 aibag-uri,inchidere+alarma si multe altele dar fara aer coditionat :(

Attached File(s)-----

This post has been edited by Ice T: 26 June 2009 - 08:13 AM
Reason for edit: foloseste butonul "Edit"

BMW 520i power!!!!!!!!!!
0

#22 User is offline   ovipunto 

• Model: punto 1.3 multijet

Posted 12 July 2009 - 05:18 PM

Cum bine spunea cineva mai sus ca punto este o masina in posesia careia intri accidental si dupa nu te mai desparti de ea, exact asa mi s-a intamplat si mie. Acum 2 ani am decis sa-mi iau o masinuta pe criteriile unui consum mic, design placut, si normal o taxa cat mai mica. Am plecat in Germania cu cativa amici si am ajuns prin Hamburg. Aveam in minte un golf tdi cel putin euro 3 (in 2007 plateai vreo 700 euro la inmatriculare in Ro). Normal ca la cati bani aveam nu am gasit nici un golf 4 in stare f buna, asa ca mi-a sarit in ochi un Fiat. Ma gandeam ca e o masina slabuta ca doar asta auzeam mereu despre Fiat (prejudecatile ne blocheaza viziunea realitatii). In fine, m-am hotarat s-o iau la un pret destul de bun, tinand cont ca era impecabila( cand am ajuns in tara, in 2007, toti spuneau ca am dat mult pe ea, 6500, la banii astia luam ceva "mai mare, mai bun"). :osanale: asa e aveti dreptate...gandindu-ma ca o sa demonstrez contrariul pe viitor. Astazi, dupa aproape 2 ani, inteleg placerea de a conduce o italianca, zambesc cand cineva vorbeste aiurea despre motoarele facute de italieni, si alerg pe drumurile patriei fara probleme, gandindu-ma ca am fost inspirat sa intru in lumea FIAT. Sunt foarte multumit de motor (1.3 16V multijet), de consum, de performante, de faptul ca am investit doar in consumabile pana acum :happywave: (pe aceasta cale ii salut pe toti tovarasii mei care de vreo 2 ani baga bani in masinile lor nemtesti) si inchei fericit povestea mea sperand ca pe viitor sa-mi iau un bravo 1.9 de 150 de cai, tot multijet normal! Va salut. :biggrin:
0

#23 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 26 August 2009 - 07:22 PM

Astept in continuare povestile voastre !! Bafta!!!

P.S. Nicu ...ce astepti??? :D
0

#24 User is offline   NicuBarbu 

• Fotograful clubului
  • PipPipPipPip
  • Group: Super Moderators
  • Model: Punto 1,3 MultiJet 70cp
  • An: 2005

Posted 26 August 2009 - 07:33 PM

La mine povestea e mai scurta si nu e asa plina de pasiune.

In iunie 2005, m-am hotarat sa imi iau masina, singurul lucru pe care il stiam cu siguranta era ca vreau o masina mica, diesel, noua. Nu aveam mari preferinte, asa ca am mers si am testat: Fiesta, 206, Polo, Ibiza, Fabia, C3, Corsa, Micra si Yaris.
Concluzia, nu imi permiteam niciuna din ele, variantele diesel sareau toate de 10.000 euro cu TVA. Dezamagit fiind, ma plimbam prin Craiova si am oprit sa cumpar ceva de la MacDonalds. Langa era reprezentanta Fiat - AutoMonza si scria mareeee pe toata vitrina: "Fiat Punto 1,3 diesel -- reducere 1.800 euro - pret final 9350 cu TVA inclus". De curiozitate am intrat sa vad daca este adevarat si .... ce credeti..... era adevarat :thumbl: Asa ca .... vedeti si voi rezultatul ... :lavolan:

Posted Image
0

#25 User is offline   Ni-kool 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Punto mk2

Posted 26 October 2009 - 10:57 PM

Salutare..........sunt si eu nou pe forum si bineanteles posesor al unui Fiat Punto 1.2 16v 2003 (4 doors) Tunning.
Din intamplare am ajuns si eu sa am Punto si nu-mi pare rau deloc.

La mine a fost asa......am vazut in Sighisoara o Mazda 323 f putin modifikta (era din 97') neinscrisa (32 de mil era inscrisul si el cerea pe ea 2000 E, motor euro 2), foarte frumoasa m-ai ales k era tunning, da na era veche si tata zicea sa nu o iau k regret si k las k mergem in Mures in targ si iti alegi de acolo. Zis si facut, ajungem in Mures, sute de masini erau acolo :blink: si am dat de Puntache, mi s-au muiat picioarele cand am vazuto cum arata, pur si simplu nu imi mai venea sa plec de langa ea :dizzy: , nici nu imi trebuia sa vad alta masina, o saptamana pana knd m-am dus dupa ea eram tot nelinistit.
O am de 6 luni si mi-e drag knd stiu k tre sa plek cu ea :wub:
Si pot sa zic k am avut un norok de norok (doar 3200 E)
- adusa in Romania de 2 luni, inscrisa de 2 saptamani (norocul meu)
- avea la bord 95.000 de km
- an fabriktie 2003
- evacuare sport RAGAZZON dubla, jante MAK Cruiser pe 16', eleron, geamurile de la usiile din spate si luneta fumurii omologate RAR
Defectiuni majore pot sa zic k nu prea au fost:
- kit distributie + curea alternator
- ulei motor + filtru ulei si aer
- si bascula fata dreapta (pivotul dus)
0

#26 User is offline   danielomihai 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 27 October 2009 - 07:22 AM

Super ! Sa ai parte de ea si mai ales grija ! Frumoasa poveste ai si bun venit printre iubitorii de Fiat mai ales de Fiat Punto ... sa imi spui si mie te rog la masinuta ta ce anvelope ai pe jantele de 16 ? si asteptam poze cu ea la sectiunea Masina mea .....
0

#27 User is offline   nica_ro 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Punto 1.9 JTD 85CP

Posted 27 October 2009 - 10:09 PM

Cum bine spunea cineva mai sus ca punto este o masina in posesia careia intri accidental si dupa nu te mai desparti de ea, exact asa mi s-a intamplat si mie

Adevarat! In 2005 cautam sa imi cumpar o masina diesel, relativ noua si pt care sa trebuiasca sa mai dau o mica diferenta fata de Opel-ul Vectra pe care il detineam. Dupa un studiu de piata am ajuns la inevitabila concluzie>Fiat Punto. Asa ca am luat legatura cu un individ care aducea masini de dincolo si in 3 zile am fost dupa masina. As vrea sa o schimb....dar tot cu un Fiat... mai mare. Cum nu dispun de diferenta momentan, am achizitionat un portbagaj pt plafon si am marit considerabil capacitatea de transport (aviz familistilor :biggrin:). Personal iubesc motoarele turbo diesel, am condus multe marci si cred ca doar un singur motor TD se ridica la nivelul JTD/mJTD> noul 2.0 TDI common-rail a grupului VW.
Concluzia> FIAT rulez! :lavolan:

This post has been edited by nica_ro: 27 October 2009 - 10:10 PM

Posted Image
"There are 10 men in me and I do not know or understand one of them." - Carl Sandburg
0

#28 User is offline   Ni-kool 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Punto mk2

Posted 27 October 2009 - 10:40 PM

ce anvelope ai pe jantele de 16 ?

Mersi de primirea klduroasa. :biggrin:
dimensiuniile: 195/45 R16
0

#29 User is offline   narq 

Posted 08 December 2011 - 03:49 PM

Salut!
Pe scurt: Cumnatul meu a avut o Marea 1.9JTD 2001 105CP. A folosit-o 4 ani numai pt munca (contructii, materiale, saci ciment) si cand a vandut-o am simtit ca s-a rupt ceva in mine :rolleyes: . Dupa aia mi-am revenit cand am vazut-o prin oras, cara unu cartofi cu ea :laugh: . Trece un an si ma gandesc sa-mi iau si eu masina. Instantaneu: trebuie sa fie FIAT!!! Fiind adept al motoarelor mici, pe benzina, de turatie, intr-o saptamana m-am intors acasa cu un Punto 1.2 16V 2001. O am de un an si in fiecare dimineata cand ma trezesc arunc o privire pe geam la ea doar s-o vad... :biggrin: Am facut mai mult de 15K cu ea si nu as da-o nici pe un GP... am un prieten care are GP din 2008 si nu m-a convins. Ma gandesc cu durere la vremea cand sotia va avea permis si eu va trebui sa-mi cumpar alta masina :wallbanger: . In rest sa auzim de bine!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Pachete promo consumabile AR, FIAT, LANCIA