Manual De Reparatii
Posted 23 May 2009 - 08:46 AM
de aceea am rugamintea ca daca are cineva manualul de reparatii in romana,engleza sau franceza,sa mi-l dea si mie,sau un link ceva de unde sa iau acest manual. si inca ceva. unde pot sa fac o diagnoza motor? se pare ca progamul examiner pentru lucrarea asta nu-l au decat service-urile din pacate. totusi sper sa fie si altfel,de aceea intreb.
merci.
Posted 23 May 2009 - 01:06 PM
roll, on May 23 2009, 09:46 AM, said:
merci.
diagnoza la motor iti poate face un baiat care vine la intalnirea din bucuresti. daca poti sa vii, da'mi un reply, ca vreau sa-ti vad masina.
Free Steaua
Posted 25 May 2009 - 09:00 PM
roll, on May 23 2009, 05:15 PM, said:
Totusi, ca sa nu schimbam subiectul topicului, ne poate ajuta cineva cu un manual de service pentru Albea (nu cartea utilizatorului) ? Sunt sigur ca multi dintre noi ar avea nevoie de niste informatii detaliate referitoare la sistemele masinii, mai ales ca nu toti agreeaza reprezentantele Fiat si mai ales preturile acestora.
Posted 25 May 2009 - 09:13 PM
Posted 31 May 2009 - 07:46 PM
roll, on May 23 2009, 09:46 AM, said:
de aceea am rugamintea ca daca are cineva manualul de reparatii in romana,engleza sau franceza,sa mi-l dea si mie,sau un link ceva de unde sa iau acest manual. si inca ceva. unde pot sa fac o diagnoza motor? se pare ca progamul examiner pentru lucrarea asta nu-l au decat service-urile din pacate. totusi sper sa fie si altfel,de aceea intreb.
merci.
Felicitari ai scapat ieftin schimbind singur distributia ! Pe mine m-au taxat baietii la revizia de 20000Km la aproape 2 ani vechime au schimbat distributia pe motiv ca daca nu o schimb masina iese din garantie!
Posted 31 May 2009 - 10:13 PM
luk9900, on May 31 2009, 08:46 PM, said:
imi pare rau pt tine ca te-ai conformat smecherilor de la fiat romania si ai schimbat distributia dupa nici 2 ani. tocmai de aceea am initiat si acest topic,pt ca sa nu mai fie pacaliti si alti fiatisi. mai repet inca odata,eu mi-am schimbat distributia la 5 ani si nu prezenta nici un defect vizibil. acum pentru cine are dubii,eu il sfatuiesc sa faca singur o verificare a curelei de distributie si sa nu mai mearga la service-uri. se demonteaza roata din stanga fata,apoi aparatoarea de noroi. acum se pot demonta cele doua capace care imbraca cureaua de distributie. atentie ca pe exteriorul capacului superior se afla bine fixate niste fire,le scoti cu atentie. odata scoase cele doua capace, se roteste cu o cheie arborele cotit si se examineaza cureaua.
totusi subiectul topicului era manualul de reparatii pt. albea 1.2 16v 80cp. se pare ca nu-l are nimeni. eu unul caut pe net.
Posted 05 October 2009 - 09:12 AM
Desi am masina de cateva zile, sincer prefer sa-mi lucrez singur ce o mai fi nevoie (sper sa nu fie).
Un bun prieten a lucrat la Fiat la reprzentanta pe partea electrica si stiam de la el de ceva vreme ca pe acolo nu este totul tocmai asa cum ar trebui... Pacat... Daca o tin tot asa cred ca tot ei or sa piarda pana pe coada, pentru ca am senzatia ca Fiat-ul in general nu este f. greu de intretinut si service-uri sunt destule care sa iti faca o oferta buna din toate punctele de vedere...
Posted 09 October 2009 - 01:35 PM
S-ar putea sa fie de ajutor...
Multam fain anticipat!
Posted 09 October 2009 - 06:16 PM
Am downloadat eu programul. Arata mai multe chestii dar nu prea am avut timp sa ma uit prea bine in el. Din ce am observat Albeea are alt nume aici, si arata cum se monteaza unele piese si niste serii de la ele. Daca vreti o sa il uploadez eu pe vre un site si o sa pun link-ul aici in zilele urmatoare.
Posted 12 October 2009 - 07:32 AM
Posted 12 October 2009 - 08:26 AM
Posted 12 October 2009 - 08:47 PM
Posted 13 October 2009 - 02:14 PM
Nu-i un capat de lume... gasim noi ceva...
Posted 01 November 2009 - 01:06 PM
gasiti manuale de mecanica gratuite pt mai multe tipuri de masini printre care si fiat

Help