EROARE SENZORI AIRBAG PASAGER.
Acest defect a aparut la cca. 30.000 km. Dupa numeroase explicatii antitehnice, am aflat urmatoarele: Airbag-ul pasager are 1 intrerupator cu cheia de contact in partea dreapta pe bord unde se lipeste portiera. Se dezactiveaza cand aveti copil mic pe scaunul din fata. Al 2-0lea senzor { care da failure} este pe scaun. Exista pe sezut o folie cu sezori de carbon [ ca la tastele de la telefon]. Acest senzor-denumit cantar- are optiunea de a nu declansa airbag pasager daca pe acel scaun nu se afla nimenea. In caz de accident cand sunteti singur in masina sare numai airbag-ul soferului. Daca aveti CASCO nu-i bai daca sar amndoua. Dar chiar daca senzorul arata eroare in caz de accident avand pasager in dreapta, airbag-ul tot sare! Asa ca nu provocati panica!. Totusi pentru linistea sotiei, am schimbat perna de la pasager cu tot cu folie si m-a costat 9.000.000 lei vechi cu tot cu manopera. Succes!
PS Am uitat sa va pun in garda. Este ff posibil ca mufele sa faca fitze. Am incercat cu scaunul gol si nemiscat sa pun ceva pe scaun: carte, mapa, haina.... a aparut semnalul de failure airbag! De aici si explicatia de mai sus care nu are legatura cu frecatul scaunului. Cu bine.
foloseste butonul "Edit" si nu mai scrie cu "tz"
This post has been edited by icet: 09 October 2007 - 10:10 PM

Help

This topic is locked