marius21, on 02 June 2010 - 07:06 PM, said:
se aude un fel de zornait din zona axului care merge in motoras.
La coloana asta sh care am cumparat-o, dupa cum am scris mai sus se aude zornaitul ala din zona axului care intra in motoras. Am procedat cum scria pinball7 mai sus cu acea bucata de cauciuc la capetele acelei bucsi care intra pe ax si in motoras, am dat cu vaselina si pe ax, dar zgomotul respectiv a revenit. Deja ma enerveaza la culme masina asta.
Cred ca problema nu vine de la acea bucsa care face legatura intre motoras si ax. De ce cauza spun asta, pentru ca atunci cand am facut operatiile sugerate de pinball7, am desfacut motorasul, am pus bucatile de cauciuc in locul indicat, am uns si cu vaselina. Tin sa mentionez ca acei zimti interiori pe care ii are bucsa de cauciuc nu sunt deloc uzati, nici cei de la motoras sau de la ax care intra in bucsa. Am montat la loc motorasul si am desfacut dopul din partea opusa motorasului (la coloana mea de pe masina nu il aveam, acuma la cea cumparata sh il am), apoi am scos axul afara. Cu axul scos afara, daca invarteam de volan nu se mai auzea acel zornait deloc. Ce mi s-a parut ciudat, a fost faptul ca melcul de pe ax era foarte putin uzat pe varf. Am uns si axul cu vaselina si l-am montat la loc. Zgomotul a fost mai infundat la inceput, dar acum a revenit mult mai zgomotos

.
Tind sa cred ca problema cu acest zornait din volan este de la acel ax melcat si piesa care intra in contact cu cel ax. (vezi poze mai jos)
Fotografie063.jpg (85.66K)
Number of downloads: 137
28082009381.jpg (139.24K)
Number of downloads: 125
cred ca nu calca bine melcul de la ax in zimtii acelei role (indicat de sageata rosie)
Pentru Pinball7 am o intrebare.
Axul de la motoras, dupa acum ai scris mai sus si dupa cum am observat si eu, in momentul in care vrei sa il scoti afara trebuie sa rotesti de volan, daca tin minte in partea stanga ca sa iasa afara. Vreau sa te intreb, in momentul in care ai rotit de volan pentru a scoate axul, volanul l-ai lasat in pozitia lui normala sau virat spre stanga, astefl incat la introducrea axului la loc volanul sa revina la pozitia normala (drept)? Ma gandesc ca poate axul ala are o cursa a lui si daca nu e montat corect la loc, loveste in acel dop mare care de desface cu cheie de 29-30. Te intreb acest lucru pentru ca in momnetul in care invart de volan (in mers) zgomotul acela nu se aude, numai atunci cand volanul revine la pozitie normala (drept).
Imi cer scuze pentru lunga povestioara

dar vreau sa gasim o solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Am vazut ca sunt mai multi care au aceasta problema. Chiar si cu punto din 2009/2010.
Multumesc