== CLUB FIAT ROMANIA==: IMPRESII FIAT LINEA - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 144 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

IMPRESII FIAT LINEA

#1 User is offline   eXecu7or 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto
  • An: 2007

Posted 14 June 2007 - 07:27 PM

Versiune Putere Preţ CIP Preţ cu TVA
1.4 Active 77 CP 10.550 EUR 12.555 EUR
1.4 Dynamic 77 CP 11.300 EUR 13.447 EUR
1.3 M-jet Active 90 CP 11.975 EUR 14.250 EUR
1.3 M-jet Dynamic 90 CP 12.725 EUR 15.143 EUR

FIAT LINEA – DOTARI STANDARD

Versiunea ACTIVE

Confort si functionalitate:

• Aer conditionat
• Scaun sofer reglabil in inaltime
• Inchidere centralizata
• Geamuri anterioare actionate electric
• Volan reglabil in inaltime si axial
• Servodirectie
• Trip computer
• Tetiere anterioare reglabile in inaltime
• Faruri reglabile
• Geamuri atermice
• Plafoniera anterioara
• Oglinda integrata in parasolar latura pasager
• Suport pahare (2 anterioare)
• Incinta portbagaj cu iluminare
• Caseta in bord cu iluminare
• Sistem Follow Me Home
• Sistem MY CAR
• Al treilea stop
• Turometru
• Buson rezervor cu cheie
• Deschidere portbagaj din interior prin parghie podea
• Kit fumatori (scrumiera + bricheta)
• Pregatire montare radio (cablaje + antena + 6 difuzoare)

Siguranta:

• ABS
• Airbag sofer
• Airbag pasager (cu posibilitate de dezactivare)
• Centuri de siguranta anterioare reglabile in inaltime, autorulante, cu pretensionare si limitator de sarcina
• Centuri de siguranta posterioare autorulante (3 bucati)
• Sistem antiincendiu
• Sistem antifurt Fiat Code
• Sistem Isofix pe bancheta posterioara
• Roata de rezerva de dimensiuni normale
Design:

• Plansa de bord de culoare neagra
• Bare de protectie in culoarea caroseriei
• Bandouri laterale de culoare neagra
• Manere portiere de culoare neagra
• Oglinzi exterioare cu carcasa de culoare neagra
• Calandru de culoare neagra cu rama superioara cromata
• Sigla motorizare cromata pe calandru (exclusiv versiuni Multijet)
• Jante din otel de 15” cu pneuri de 185/65
• Scaun sofer reglabil in inaltime

Dynamic = Active + urmatoarele dotari

Confort si functionalitate:

• Telecomanda inchidere centralizata (usi + portbagaj)
• Comenzi radio pe volan
• Radio CD + MP3
• Oglinzi exterioare cu degivrare si senzor de temperatura
• Tetiere posterioare reglabile in inaltime (3 bucati)
• Bancheta posterioara rabatabila divizata 60/40
• Buzunare spatare scaune
• Bandouri laterale in culoarea caroseriei
• Capac rezervor cu deschidere din interior
• Deschidere electrica portbagaj din interior prin actionare tasta bord
• Oglinzi exterioare reglabile electric
• Oglinda integrata in parasolar latura sofer
• Plafoniera posterioara
• Cotiera anterioara cu spatiu de depozitare

Design:

• Manere portiere in culoarea caroseriei
• Volan si schimbator de viteze in piele
• Oglinzi exterioare cu carcasa in culoarea caroseriei
• Kit Estetico 1 (include calandru cromat cu rama cromata si rama faruri cromata)

Ar trebui să fie disponibilă de la sfβrşitul lunii iunie.

Attached File(s)-----

This post has been edited by eXecu7or: 14 June 2007 - 07:31 PM

0

#2 User is offline   Ice T 

• Membru ASOCIATIA CLUB FIAT
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Model: GP
  • An: 2001

Posted 14 June 2007 - 11:05 PM

Pentru inceput pretul e destul de competitiv in raport cu alte marci.Sa vedem cum va arata masina si ce poate in realitate(sa o vedem live si testa)si ce calitate vor avea materialele(fata de GP) ca deja ma bate gandul la un up grade :D .
"Viata e complexa si are multe aspecte"

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#3 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea 1.4
  • An: 2006

Posted 15 June 2007 - 07:37 AM

Raman la ideea ca e o masina cam scumpa!
0

#4 User is offline   ONY Andrei 

• Model: Linea

Posted 08 July 2007 - 10:49 PM

salut tocmai ce m-am inregistran pe acest forum...intentionez sa imi achizitionez un fiat linea versiunea active 1.4 77 de cai de mai multi bani nu dispun...astept o parere in legatura cu aceasta masina si nici nu prea am cunostinta despre fiat ca intretinere si rezistenta...astept raspunsurile voastre.
0

#5 User is offline   stilo_mw_my2006 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Stilo Multiwagon 1.9 Multijet 120CP

Posted 09 July 2007 - 09:02 AM

View PostONY Andrei, on Jul 8 2007, 11:49 PM, said:

salut tocmai ce m-am inregistran pe acest forum...intentionez sa imi achizitionez un fiat linea versiunea active 1.4 77 de cai de mai multi bani nu dispun...astept o parere in legatura cu aceasta masina si nici nu prea am cunostinta despre fiat ca intretinere si rezistenta...astept raspunsurile voastre.

Am fost saptamana trecuta pe la AutoPerugia. Am vazut Fiat Linea in showroom, m-am si suit in ea e spatioasa frumoasa, are grila de aerisire si pentru pasagerii din spate, materiale ceva mai bune decat in GP.

O masina frumoasa totusi merita efortul financiar sa iei 1.3 Multijet 90CP.
Parerea mea este ca isi merita pretul.

PS: deja 3 masini (1 benzina argintie si doua diesel argintie si neagra) asteptau in zona de livrare fericitii posesori.
Stilo's dont brake down they only stop to be admired.
0

#6 User is offline   ONY Andrei 

Posted 09 July 2007 - 10:27 AM

am fost si am facut si test drive cu ea...cu merge superb si stai in ea foarte bine....parca se ia pe tine ceva genu....dar asta nu stiu cum e intretinea si reviziile....sunt costisitoare aveti idee?
0

#7 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 July 2007 - 05:56 PM

SO, oameni buni, ca posesor de albea, de care sunt multumit, la masina ma refer, service-ul este foarte slab, ca la majoritatea marcilor dealtfel, vreau sa va spun ceva. Daca masinile de 12,555 E au ajuns tot masini de buget, inseamna ca romanul, care conform statisticilor castiga mediu net 800 RON e FUDUL RAU DE TOT. Motorul de pe albea e foarte lenes pt. un motor modern. Faptul ca are 1.4 77 CP, 8V si a fost pus pe o masina de buget care pleaca de la 8400 E nu justifica idiotenia celor de la fiat de a echipa si linea cu acelasi motor impotent! Iertati-ma, la 12.555 E opel astra vine cu motorizari 1.4 twinport, hyundai la fel, kia la fel, etc. De fapt, cei care vreti sa va achizitionati masina ganditi-va de 200000 de ori inainte de a va lua 1.4 77Cp, fiindca s-ar putea sa plangeti cand veti vedea ca nu trage motorul si nici n-o veti putea vinde! Eu sunt pentru varianta de 1.3 Multijet, daca va da mana sa dati 14.500 pe un fiat facut in turcia, DAR SUNT TOTALMENTE IMPOTRIVA motorului de 1.4 77CP. In plus, s-ar putea ca distinsii domni de la autoitalia, care au impus aberatia de a schimba distributia la 2 ani sau 60.000 km, sa va ceara acelasi lucru si la linea. Doar e acelasi motor, nu? Numai ca logan cere al treilea an cu extensie de garantie 300E, iar escrocii de la autoitalia iti trimit plic acasa dupa 2 luni de la achizitionare prin care iti cer sa schimbi distributia, fara sa-si asume greseala. Si distributia la fiat costa vreo 15 bulioane daca nu mai mult. D'aia spun ca NU MERITA LINEA. Nu la pretul acesta!
0

#8 User is offline   Alex_Stilo 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: BMW
  • Model: 325 i
  • An: 2004

Posted 09 July 2007 - 09:47 PM

Bine spus, dar tu nu ai testat masina inainte sa o cumperi? Daca ai vazut ca e asa lenes nu trebuia sa o iei. Eu am 133 CP si simt de multe ori in depasiri ca nu-mi ajung, mai ales pe sosea!
In +, la 14.000 EUR cat ajunge Linea va puteti lua niste masini EXTRAORDINARE! De exemplu un BMW seria 3 (2.0 diesel) e46 impecabil cu motor de 150 CP si care consuma doar 8% urban si 5 in afara!
Iata:
http://www.autovit.r.../7/2/586672.php
http://www.autovit.r.../0/8/589208.php

Iar la km astia credti-ma, un BMW poate fi considerat CA NOU! Crede-ti-ma ca masinile astea NU AU NICI o legatura cu Linea, la materiale, calitate, piese, fiabilitate, etc. De exemplu e mult mai posibil ca luand acel BMW la 115.000 km sa mai mergi 100.000 KM fara NICI o problema decat sa mergi cu o Linea 20.000 km fara nici o probelma!

This post has been edited by Alex_Stilo: 09 July 2007 - 09:56 PM

0

#9 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 July 2007 - 10:30 PM

Nu te cred! Stim cu totii ca o masina sh inseaman o loterie. Poti sa ai bafta sa mergi mult si bine cu ea fara sa cada nimic, dar de multe ori au cazut piese importante in primii 10.000. Pana si revistele de specialitate recomanda ca, in cazul achizitionarii de sh, sa ai o rezerva de bani de cca 20% din valoarea masinii sh!
Referitor la albea, e alta mancare de peste: am luat-o ca alternativa la logan, venind de pe o slz cheala rau si m-a interesat confortul, consumul si intretinerea, mai putin performantele, desi recunosc ca nu sunt vitezoman si prefer sa merg 3 km in spatele unui camion puturos (la nas) mi-ar placea sa urc mai repede dealurile si sa simt cum trage masina. Dar atat mi-am permis, atat am platit, stiu ca atata face! Ideea e ca pe linea n-avea ce sa caute motorul asta! Macar un 1.4 starjet ar fi fost mai indicat, nu ca ar fi super motor, dar era mai de actualitate. Am impresia ca autoitalia are un marketing dezavantajos pt. client, ii intereseaza mai mult alfele si utilitarele fiat decat linea. Am venit de la bv astazi, 3 afise cu linea de la otopeni la bv! Putin. In schimb, bmw - 100 de afise, skoda la fel, vw nu mai vorbesc... La ce bun sa iti iei o masina in care nici importatorul nu crede... Si se mai mira unii de ce are imaginea fiat asa cum o are! I'ote d'aia, pentru ca cei care sunt platiti sa o faca sunt canalizati pe alte interese. Pacat!
0

#10 User is offline   Alex_Stilo 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: BMW
  • Model: 325 i

Posted 09 July 2007 - 10:47 PM

Eu nu sunt de acord cu tine! Cate masini SH ai avut? Asta e o conceptie invechita! Eu am avut ceva masini SH pana acum si nu am avut nici o problema. Am avut si BMW din 96 timp de un an la care nu am schimbat decat uleiul. Dar astea din 2002-2003 din linkurile de mai sus sunt niste bijuterii. Mult mai bune ca un Linea nou sa zicem (chiar si ca un Opel sau VW). Garantat nu ai probleme cu ele (le duci la tester inainte, te uiti sa aiba carnet service, etc)

This post has been edited by Alex_Stilo: 09 July 2007 - 10:48 PM

0

#11 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 09 July 2007 - 11:10 PM

Nu deviati de la subiect.Vorbiti doar de Linea.

Pacat ca e facuta in Turcia.Luate la bani marunti,mai vezi cate una alta la masinile pregatite pentru vanzare.In rest e ok.Mici diferente la desing interior,in rest materialele aceleasi doar combinatia de culori difera.

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#12 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 10 July 2007 - 09:35 AM

Pe site-ul fiat.com.it nu apare Linea, deci ei o considera masina pt. pietele "emergente" - a se citi pentru sarantoci!
0

#13 User is offline   05wnd 

• logo designer
  • PipPipPipPip
  • Model: Ritmo
  • An: 1986

Posted 10 July 2007 - 11:17 AM

View PostCip, on Jul 10 2007, 10:35 AM, said:

Pe site-ul fiat.com.it nu apare Linea, deci ei o considera masina pt. pietele "emergente"

Si astia sunt "sarantoci" ?
aici
Trebuie sa sti cat sa pierzi pentru a putea castiga mai mult.
0

#14 User is offline   carlito 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: fiat
  • Model: stilo

Posted 10 July 2007 - 11:48 AM

@CIP de unde stii tu ca pe linea nu are ce cauta motorul asta ? ai mers cumva cu ea?
iar albea exceptand cazurile in care mergi cu inca 4 oameni in masina , eu zic ca trage ca orice alt motor de 1.4 8v indiferent ca e renault, skoda, chevrolet,vw, etc etc..problema e daca tu schimbi treptele de viteza atunci cand trebuie
(iar imaginea fiatului , sa ma scuzi, nu e cea pe care o percepi tu si altii ca tine in romania)
.
0

#15 User is offline   Dexter81 

• grataragiu sef
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Socializare
  • Model: Grande Punto 1,2 Active

Posted 10 July 2007 - 01:35 PM

Sal, nu cumva linea de 1,4 77 cp are motor 16v ? Io asa auzisem, poate gresesc.Io zic ca e si o sa fie o masina buna.De aratat arata bine si pt. oameni fara pretentii de curse si dat in spectacol e o masina ok :P
Fiat GP 2007 1,2 8v 65 ponei Active :D Blue Suggestivo, stock.
Posted Image

INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI (FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
0

#16 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 10 July 2007 - 02:16 PM

View Post05wnd, on Jul 10 2007, 09:17 AM, said:

Si astia sunt "sarantoci" ?
aici

Dupa cum probabil stii, in germania turcii sunt o minoritate destul de importanta si cred ca lor le este adresata. Toto in sprijinul afirmatiei mele vine si faptul ca Loganul se vinde foarte bine in germania. Nu sunt sarantoci, dar amatori de chilipiruri se gasesc si in elvetia, si in anglia, peste tot!

P.S.: N-am mers cu masina, dar mi se pare ca logica primeaza: acelasi motor, pus pe 2 masini, una mai grasa cu 115kg, nu are cum sa si consume cu 1/2 litru aproape decat cea mai slaba! Asta daca nu cumva prinde la... Gata ma opresc aici! Asta-i parerea mea, o sustin si o semnez. Linea e frumoasa, dar e prea scumpa pentru ce ofera si la noi se comercializeaza cu motorizari care o includ tot in categoria low-cost. Auguri!
0

#17 User is offline   carlito 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 10 July 2007 - 04:04 PM

logica ta ma cam da pe spate...deci orice masina care nu are motoare de peste 100 cp = masina lowcost( si apropo...motoarele astea 2 sunt deocamdata singurele disponibile..pe toate pietele )
iar daca tu ai impresia ca la o masina consumul si performantele sunt influentate doar de motor inseamna ca discutam degeaba :rolleyes:
0

#18 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 10 July 2007 - 07:05 PM

View Postcarlito, on Jul 10 2007, 02:04 PM, said:

deci orice masina care nu are motoare de peste 100 cp = masina lowcost( si apropo...motoarele astea 2 sunt deocamdata singurele disponibile..pe toate pietele )

Eu n-am spus ORICE masina. Eu ma refeream strict la linea. Daca ai condus albea, poate ai realizat ca atat varianta 1.2 16V cat si 1.4 8V sunt submotorizate. Sa nu-mi spui ca au inventat astia de la fiat vreo cutie de viteze minune cu rapoarte supersonice care fac o masina de 1200 de kile sa ajunga la 100 km/h in 10 sec. Eu stiam ca pe linea vor introduce si varianta aceea de 1.4 T-Jet de 120 de cai parca, dar nici nu vreau sa ma gandesc la pret ca iar ne luam la harţa :spumelagura:

Morala: 1.4 pe GP trage intr-un fel: BINE, dar nu cine stie ce. Pe albea, deja trage MAI GREU, pe linea rezulta ca va trage MULT mai greu! Asta nu inseamna ca nu apreciez ideea unui diesel, care, din pacate n-a fost posibila la albea!

This post has been edited by Cip: 10 July 2007 - 07:06 PM

0

#19 User is offline   ONY Andrei 

Posted 11 July 2007 - 06:27 AM

baetzi eu am fost am dat test drive cu ea...confortu este superb....stai in ea foarte foarte bine cum am mai zis de altfel....si chiar asa cum ati zice voi ca e puturoasa varianta pe benzina....1.4 77 de cai....este mult mai rapida in oras decat cea multijet( abia dupa 2000 de ture intra turbina.....a drum lung fiind mai adecvata)....oricum eu zic sa o incercati si dupa aia dati-va cu parerea ce fel de masina este.
0

#20 User is offline   andy_the_best 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Linea 1.3 MTJ 90 cp Emotion Grigio Underground

Posted 11 July 2007 - 06:57 AM

Si tatal meu se gandeste foarte mult la achizitionarea unui Fiat Linea. Am fost la AutoPerugia in showroom si masina arata extraordinar, ce sa mai :dragoste la prima vedere. S-a hotarat la dotarea emotion (13774 cip) care are in dotarea standard orice ti-ai putea dori: 6 airbag-uri,6 difuzoare(cd+mp3), sistem blue&me, jante aliaj 16, 4 geamuri electrice, cotiera fata-spate, jaluzea luneta+ kiturile estetice care imbunatatesc look-ul s.a. A vb cu dealer-ul si acesta i-a spus sa mai astepte putin deoarece urmeaza o promotie la Linea(reduceri ceva) - mai ales ca vor lua 2 masini (pe firma) pentru ca si colegul lui este indragostit de ea. Ma uit la el si vad cum ii sticlesc ochii, zambeste involuntar.
I'm lovin'it (Fiat Linea)!
0

#21 User is offline   andy_the_best 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 11 July 2007 - 07:01 AM

Iata si ceva poze cu interiorul (putin mai lat fata de cel al lui GP si parca mai de calitate)

Attached File(s)-----

0

#22 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 11 July 2007 - 10:07 AM

View PostONY Andrei, on Jul 11 2007, 04:27 AM, said:

este mult mai rapida in oras decat cea multijet( abia dupa 2000 de ture intra turbina.....

Turbina nu intra la 1750 de ture?

View Postandy_the_best, on Jul 11 2007, 04:57 AM, said:

A vb cu dealer-ul si acesta i-a spus sa mai astepte putin deoarece urmeaza o promotie la Linea(reduceri ceva) - mai ales ca vor lua 2 masini (pe firma) pentru ca si colegul lui este indragostit de ea.

BINGO!
0

#23 User is offline   arunccupiatra 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Interests:interese diverse
  • Model: Gp T-jet, Doblo Panorama, ex Bravo SX
  • An: 2008

Posted 11 July 2007 - 07:54 PM

Nu stiu de voi, dar eu am avut ocazia sa vad un Linea saptamana trecuta....dezamagitor, pentru mine cel putin.Nu ma asteptam la niste dimensiuni atat de mici si o garda atat de inalta.Nu stiu...chiar speram la mai mult.
Nu viteza ucide. ci inconstienta si prostia!
0

#24 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 11 July 2007 - 08:13 PM

Incepem sa recunoastem stilul? Masina mica, garda inalta, motor slabut... Mai sustine cineva ca nu-i masina de buget? Maine-poimaine iese albea din fabricatie si o sa ne bage pe gat linea.
0

#25 User is offline   Maxy 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Mercedes
  • Model: C200 kompressor avangarde

Posted 11 July 2007 - 08:34 PM

La 13.000 cat este cea mai chioara varianta, nu stiu daca se poate numi masina de buget.
0

#26 User is offline   andy_the_best 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 11 July 2007 - 09:38 PM

View Postarunccupiatra, on Jul 11 2007, 08:54 PM, said:

Nu stiu de voi, dar eu am avut ocazia sa vad un Linea saptamana trecuta....dezamagitor, pentru mine cel putin.Nu ma asteptam la niste dimensiuni atat de mici si o garda atat de inalta.Nu stiu...chiar speram la mai mult.

Cum adik dimensiuni mici? Totusi este la fel de mare ca orice berlina : 4.56 m, 500 l portbagaj,iar interiorul este foarte generos(dupa mine). Garda cred ca e inalta deoarece e gandita pt europa de est si oricum drumurile de la noi sunt cum sunt (parca ar avea pachet de drumuri grele standard :biggrin: ). Mie imi place insa ,masa masinii mi se pare cam mica,comparativ cu grande punto( 1145kg GP fata de 1185kg Linea). Si totusi care a fost sa vada cum trage motorul pe motorina? Eu ma duc cu taicamiu vineri: abia astept :mrgreen:
0

#27 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 11 July 2007 - 10:21 PM

View Postandy_the_best, on Jul 11 2007, 10:38 PM, said:

Cum adik dimensiuni mici?

Fata de GP e cu 53cm mai lunga,4.1 cm mai lata si 4 mm mai inalta(comform datelor de pe site-ul turcesc),ceea ce nu o fac mai spatioasa la interior fata de GP.La performate,e identic motorul de 90cp cu cel de 75cp de pe GP,exceptand 5km/h in plus la Linea.Asa ca eu zic ca se misca destul de bine gratie cutiei de 5 trepte,chiar daca diferenta intre ele este de 130kg in + la berlina.

ps..un lucru care lipseste cu desavarsire la Linea e servodirectia dual drive :sad:

This post has been edited by icet: 11 July 2007 - 10:35 PM

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#28 User is offline   carlito 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 12 July 2007 - 08:07 AM

de ce nu comparati cu octavia sau cu megan sedan ....cel putin octavia tour e vai de ea ..si nimeni nu se plange ca e masina de buget ( ia vezi octavia tour cu 1.4 75 cp la masa de peste 1.200kg si care in versiunea de baza nu are nici aer conditionat , chiar si octavia noua cu 1.4 80cp nu ofera deloc mult fata de linea la un pret mai mare cu 600-1000 euro)
0

#29 User is offline   carlito 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 12 July 2007 - 08:13 AM

Pe mine personal nu ma incanta f mult Linea, dar incerc sa fiu obiectiv si sa compar cu alte masini din aceeasi clasa( m-a dezamagit mult cutia de viteze in 5 trepte fata de cea in 6 pusa pe g punto cu aceeasi motor , in rest spatiu destul , portbagaj maricel , tinuta de drum buna si suspensie excelenta)

This post has been edited by carlito: 12 July 2007 - 08:15 AM

0

#30 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 12 July 2007 - 09:59 AM

Daca o luam asa, atunci situatia e alta: la skoda se plateste firma si de aceea iese pretul asa de piperat pentru octavia tour cheala. La linea se platesc dotarile standard, care nu sunt rele, dar sunt anulate de motoruil economic pe care l-au ales cei de la fiat. E optiunea lor, dar banutii sunt cam multi...
0

Share this topic:

• 144 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing