== CLUB FIAT ROMANIA==: IMPRESII FIAT LINEA - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 144 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

IMPRESII FIAT LINEA

#31 User is offline   frantic 

• Group: Members
  • Marca: Alfa Romeo/Fiat
  • Model: Inca nu stiu
  • An: 2007

Posted 12 July 2007 - 10:05 AM

Parerea mea e ca pe Linea motorizarea de baza pt. benzina trebuia sa fie 1,4 starjet, 95 CP.
0

#32 User is offline   carlito 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: fiat
  • Model: stilo

Posted 12 July 2007 - 11:28 AM

adevarul este ca skoda e 'firma mare' ...iar motorul lor de 1.4 75cp cu acceleratie de peste 15 sec, cu consum mai mare decat 1.4 al fiat-ului , cu emisii CO2 de de peste 160 , este cu mult peste Linea..hai sa fim seriosi
0

#33 User is offline   Maxy 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Mercedes
  • Model: C200 kompressor avangarde
  • An: 2004

Posted 12 July 2007 - 11:34 AM

Si nu uitati desigur de mizeria de la Skoda numita HTP, o prostie de motor care nu are ce sa caute pe piata... ca se vor gasi o gramada care sa dea o caruta de bani pe prostia aia... asta e partea a doua.
0

#34 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Albea 1.4
  • An: 2006

Posted 12 July 2007 - 02:20 PM

View Postfrantic, on Jul 12 2007, 11:05 AM, said:

Parerea mea e ca pe Linea motorizarea de baza pt. benzina trebuia sa fie 1,4 starjet, 95 CP.

Pai io ce mancasi aici?
Am intrat, manat de curiozitate in showroomul fiat sa vad noua LINA :biggrin: . Nevasta-mea a dat pe spate, io... mai incolo. Intr-adevar, finisaje foarte bune, interior placut, masina arata foarte bine si la interior si la exterior. Bordul ca la GP, portbagaj imens, inca o data finisaje de calitate si materiale placute la atingere.
Exterior: grila cromata - foarte reusita, farurile tip "frunza" - dau bine, sigla cea noua - sic, imbinari perfecte, portbagajul se deschide foarte in sus, geamuri - tot tamcam sau tezcam, manere tapene, chedere la fel, usile nu se trantesc ca la albea, sunt mai bine amortizate, pe dinafara OK!
Interior: climatronic, bord functional, cifrele la vitezometru si turometru cam mici, si contraste cam ciudate - rosu cu gri pe fond negru daca nu ma inseala memoria, radio cd - mp3, 6 boxe, scaune confortabile, spatiu interior suficient, chiar PREA suficient, cotiera, design atragator, ca sa folosesc un termen comercial, comenzi pe volan, bord ergonomic, bine gandit, bine desenat. Acum vine marea problema: parbrizul are o inclinatie foarte proasta, din punctul de vedere al unuia care are 1.88m, si care cu scaunul coborat la maxim in loc sa vad parbrizul vedeam tavanul. Foarte prost gandit, sincer! Mai mult, spatiul in jurul genunchilor iti creaza aceeasi senzatie de claustrofobie pe care o ai si in albea, si inteleg ca la crashtest soferul s-a lovit de bord in zona genunchilor. Astea sunt impresiile "la rece", masina nefiind disponibila pentru drive-test, insa cand mi-a zis pretul mi-a cazut fata: 16.100E varianta full :spumelagura: Pana si dealerul era cam dezamagit de intrebarea mea. Imi venea sa-l intreb daca el si-ar lua asa ceva la banii astia: o masina cu un motor diesel de 90CP sa coste 16000... Va las pe vor sa trageti concluziile. A mai bolborosit el ceva de niste promotii, de un motor de 120 de cai, diesel, benzina, unu de 150 de cai... In fine. Eu nu ma bag la asa ceva. Prea scump pentru ce ofera. Nici la drivetest nu m-ar interesa sa ma duc. Pacat, masina arata FOARTE bine.

This post has been edited by Cip: 12 July 2007 - 02:20 PM

0

#35 User is offline   carlito 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 12 July 2007 - 03:10 PM

PAI nu stiu ce astepti de la o masina din clasa ei la 16.000
ex: octavia tour, 1.9 tdi 105 cp( motor de ani de zile pe piata) , standard, cu dotari pe care la linea le gasesti la 14.500 este tot 16.000 sau megane sedan 1.5 dci 100 cp , la fel, dotata slabut - 16.500 ; focus sedan 1.6 tdci 90 cp- peste 17.000

nu inteleg ce comparatii faci tu sau ce motor ai vrea pe o masina de clasa ei la banii astia
repet , desi nu ma incanta nici pe mine ( nu motorul in sine, ci cutia) , cred ca isi face toti banii - raportat la concurenta
0

#36 User is offline   stilo_mw_my2006 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Fiat
  • Model: Stilo Multiwagon 1.9 Multijet 120CP

Posted 12 July 2007 - 03:54 PM

View PostCip, on Jul 12 2007, 03:20 PM, said:

Prea scump pentru ce ofera. Nici la drivetest nu m-ar interesa sa ma duc. Pacat, masina arata FOARTE bine.

Spune tu o alta masina cu dotarile, finisajele si dimensiunile comparabile cu Fiat Linea la un pret asemanator, ca mai ieftin clar nu gasesti.

Si sa fim seriosi nu se poate compara cu Albeea care este foarte scumpa pentru ce ofera.

Mie personal Linea mi se pare o masina corecta.
Este adevarat ca Fiat a scos cateva gadgeturi ca ar fi ridicat pretul cu cel putin 1500-2000 EURO.
Dar cine are bani poate sa ia optionale ca sunt destule.
Stilo's dont brake down they only stop to be admired.
0

#37 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 12 July 2007 - 05:13 PM

Kia cee'd, toyota auris, seat cordoba si ford focus/mondeo. Astia sunt alti concurenti in afara de batrana octavia. Referitor la motoare, stai linistit, si dealerul spunea ca la toamna vor veni motoarele din generatia noua - 1.4 starjet si 1.4 T-jet. Mi se parea mai potrivit un motor de 95 cp (1.4 starjet) ca varianta de baza la linea. Acuma, sigur, fiecare e liber sa-si aleaga masina pe care si-o doreste dar eu personal vedeam un mortor de cel putin 100 cp pentru mult iubita noastra linea!

Va spun toate astea, si aici chiar inchei interventiile mele, pentru ca mi-a placut chiar foarte mult masina, inca din faza proiectelor si a pozelor, insa, credeti-ma, nu stiu cine se poate aventura sa dea 16.500E pe un FIAT made in turkey cand are atatea alternative pe piata si nu dau exemple ca le stim cu totii si nu vreau sa ofensez pe nimeni! Cred ca si dealerii cunosc bine aspectul financiar al problemei si de aceea pun pariu cu voi ca in scurt timp vor aparea reduceri, buy-back-uri si alte metode de a atrage musca la... miere :D. Apropos, l-am intrebat pe d-l dealer cum e cu distributia la motorul de 1.4 77CP si mi-a raspuns ca tot la 2 ani se schimba :( Kia da garantie 7 ani, toyota 5, ford 4, fiat da 2! Pentru al treilea an, si numai pe teritoriul romaniei, platesti mata 15-20 bulioane... Halal marketing! Reviziile la mortorul 1.3 Multijet se fac tot la 10.000 de km ?!? I-am spus - pana si la logan reviziile la diesel se fac la 15.000. Cam scumpa - si la achizitie si la intretinere, i-am spus. Am zis si io, n-am dat cu piatra :osanale:

This post has been edited by Cip: 12 July 2007 - 05:17 PM

0

#38 User is offline   Ice T 

• Membru ASOCIATIA CLUB FIAT
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Model: GP
  • An: 2001

Posted 12 July 2007 - 09:09 PM

View PostCip, on Jul 12 2007, 06:13 PM, said:

pana si la logan reviziile la diesel se fac la 15.000.

La benzina se fac la 15000,la dci tot la 10000 se fac reviziile si cu toate astea eu tot pe la 7500 schimb uleiul,nu-l las 15k.
"Viata e complexa si are multe aspecte"

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#39 User is offline   andy_the_best 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Linea 1.3 MTJ 90 cp Emotion Grigio Underground

Posted 12 July 2007 - 09:26 PM

Salut! Astazi tata a rezervat 2 Linea dupa cum spuneam si mai sus( in dotarea emotion 1.3 mjt 90cp - de ajuns pt tata care nu conduce sportiv,insa isi doreste confort) . Masinile vor veni prin intervalul 1-10 august, culoare gri sobolan. A ramas ca dealer-ul va face o promotie destul de mare, asta cand va fi disponibila. Nush cum vi se pare voua masina insa eu cred ca este foarte frumoasa. Chiar daca gama de motorizari nu este prea larga , si pe megane sedane exista 1.5 dci de 85cp(motor care are acelasi cuplu cu 1.3 mtj, dar culmea il dezvolta la 1900 rpm fata de 1750 rpm la fiat ) si lumea il cumpara pentru consumul redus. Eu zic ca este cea mai buna oferta diesel din acest moment, la dimensiunile,aspectul si calitatea materialelor pe care le ofera aceasta masina. Abia astept sa vina masina.

P.S. Eu m-am urcat in masina si ca spatiu interior este mult mai mare decat grande punto( nush cine sustinea contrariul , mai sus). Daca e sa gasim nod in papura gasim oricarei masini
I'm lovin'it (Fiat Linea)!
0

#40 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 12 July 2007 - 11:12 PM

View Postandy_the_best, on Jul 12 2007, 10:26 PM, said:

P.S. Eu m-am urcat in masina si ca spatiu interior este mult mai mare decat grande punto( nush cine sustinea contrariul , mai sus). Daca e sa gasim nod in papura gasim oricarei masini

Sa-mi demonstrezi si mie practic ce inseamna la tine 'spatiu interior mult mai mare decat grande punto".Daca te referi la portbagaj,da.Asa este.Dar sa-mi zici si mie care e diferenta la ampatament intre cele 2.

si sa nu uit....nu mai folosi scriere IRC

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#41 User is offline   ONY Andrei 

• Model: Linea

Posted 13 July 2007 - 05:59 AM

baeti cei care sunteti asa de tare impotriva la aceasta masina...mergeti cu ea....uitat-va mai bine la ea....si nu e deloc scumpa....este chiar foarte bine la bani si pentru dotari ca tot....decat alte masini din clasa ei...nu e foarte scumpa....e chiar cea mai ieftina
0

#42 User is offline   Cip 

• FIAT advisor
  • PipPipPipPipPip

Posted 13 July 2007 - 08:57 AM

E, daca e asa ieftina, imi iau si io DOUA :) ! Si inca o mentiune, nu sunt IMPOTRIVA! Doar semnalez aspectele care nu-mi convin.
Hai c-am plecat in Delta. Va tin la curent ce somn am tras. LA UNDITA, BA, NU LA UMBRA :))

This post has been edited by Cip: 13 July 2007 - 09:00 AM

0

#43 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 13 July 2007 - 10:48 PM

Avand ceva treaba azi pe la dealer am mai dat o geana ceva mai amanuntita si pe la Linea.Urechile de inchidere a usilor sunt din tabla,nu turnate din fier sau ce aliaj o fi ca la GP.Usile au alt sound la inchidere(mai urat) ca sa nu mai zic ca nici nu se inchid singure(din elanul lor)chiar daca este o alta usa deschisa sau un geam lasat jos.Materialele interioare sunt aceleasi ca si la GP dar s-a folosit o combinatie numai de negru si gri inchis,doar versiunea emotion avand disponibila si un gri mai deschis.La imbinarea multor plastice de la consola centrala se vad clipsurile de prindere(niste doape mici cu cap de surubelnita dreapta).Manerele pentru deschiderea usilor din interior sunt mai scurte si nu mai vin pana langa tiutere,iar golul ramas iese urat in evidenta,mai ales ca manerele erau vopsite in gri(nici macar nichelate sau cromate).Lipseste cu desavarsire directia dual drive(nefiind disponibila nici macar optional) si nu mai zic de ESP sau alt sistem activ de siguranta(ex ABS).Capacul portbagajului se ridica cam 1 cm dupa ce este apasat butonul de deschidere(din bord sau telecomanda)si i-ti trebuie ceva forta ca sa-l ridici insa spatiul oferit de el e imens,aproape dublu fata de GP.Aceeasi forta(poate ceva mai mult chiar)i-ti trebuie si pentru inchis,mai ales ca nu cade si se inchide singur sub greutatea lui(ca la passat sa zicem) iar manerul este plasat pe partea stanga.Trec cu vederea finisarea usor neplacuta a mochetei in dreptul celor 2 stopuri(poate asa era la modelul asta din show room).Spatiul interior este identic cu cel al GP-ului,sinfura diferenta fiind distanta ceva mai mare(cate ~ 1.5 cm)intre stalpii centrali si scaunele fata(aici se vede diferenta ceva mai mare la latime fata de GP).Tapiteria scaunelor/panourilor de usi mie mi se pare ceva mai slaba calitativ fata de GP.Pentru deschiderea capotei(dupa ce se trage de manerul din habitaclu) este un maner mult mai fragil si din plastic(mie asa mi s-a parut).O chestie pe care n-am reusit s-o inteleg,este climatizarea automata pe care dealerul o lauda ca este bizonala dar cand am intrebat cum functioneaza,de unde setez eu temperaturile diferite nu a stiut sa-mi raspunda si cand am zis sa aduca cheia sa vedem live cum sta treaba,a zis ca nu stie unde e.Dar eu zic ca nu e,mai ales ca ii lipsesc butoanele de setare pentru stanga/dreapta.Un lucru care mi-a placut este alegerea cotierei centrale ca optional fara obligatia de a avea reglaj lombar obligatoriu(cum am avut eu la GP)iar aceasta are si iesire pentru climatizare la pasagerii din spate.Designul exterior i-mi place,mai ales grila cromata de pe calandrul fata si garda ceva mai sus,dar parerea mea personala e ca nu merita banii in nici o varianta de echipare,mai ales ca e un lucru turcesc chiar daca gandirea e italiana.
ps..cica prin toamna vor aduce si cele 2 motorizari pe benzina de 120 si 150 cp,dar sunt curios sa vad la ce bani.

This post has been edited by icet: 13 July 2007 - 10:54 PM

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#44 User is offline   Sylver 

• Marca: Ford

Posted 14 July 2007 - 11:37 PM

mda, am fost sa vad masina, mai mult de curiozitate. Exact cum ma asteptam: slab rau finisata. Am venit cu un 307 cu un amic pana la sediul marcii lor...aproape ca m-a bufnit rasul cand am vazut ce am in fata si din ce ma dadusem jos. Dar ma rog, ma asteptam sa fie mai slab finisata, Peugeot e mult peste standardul mediu la finisari. In fine, as compara Linea cu Megane sau Ceed la pret....cu un plus mare pt ultimele 2 la motorizari si echipari. Raport pret/calitate ce mai.

Masina nici macar nu e Fiat 100%. E facuta in parteneriat cu Tofas. Cam cum e loganul la noi: dacia cu renault...doar ca la noi si-a pastrat sigla marcii, in timp ce la turci au pus sigla Fiat. Masina e turceasca la origini. Are motoare depasite tehnologic, daca va uitati pe graficele celor doua motoare propuse. Echiparile sunt cam stupide, masina pare ca are un pret prea mare pt ce ofera. Ok are 4.56m lungime, o latime decenta...insa poate mi s-a parut doar mie...dar la interior pare inghesuita, vorbesc de pozitia la volan. Desi am 1.83m, loveam cu geniunchiul in bord si oricat am reglat scaunul, degeaba. Parbrizul pare cel putin ciudat pt mine. In fine sa las asta, deci versiunea din showroom cica avea clima bi-zonala, dar nu am vazut nici un buton de reglare..poate mi-a scapat din vedere. Nu l-am intrebat pe dealer oricum, nu intentionam sa cumpar. Impresia de masina ieftina la un pret umflat mi-am facut-o dupa cateva minute. Arata ok de la distanta. Oricum, personal consider ca in afara de designul dragut, nu are absolut nimic, si daca se dovedeste a nu fi nici fiabila, un lucru pt care Fiat e destul de renumita...ai pus-o grav. As prefera un Megane sau Ceed de 1000 ori unui Linea, asta la pretul de ~12500E. Motorul de 1.4 e cel putin arhaic..iar dieselul well...e decent, mai mult nu pot spune. Cel putin teoretic, din graficul motorului. Nu stiu ce sonorizare are masina. Nu cred ca as fi incantat oricum de ea, la cum era asamblata in interior, parca era o Nova. Pacat rau..la exterior e ok.

Cat de fiabilitate...trec zilnic pe langa un service Fiat de pe Iuliu Maniu si e coada de fiat-uri, cum e coada de copii la inghetata. Si mai ales ca masina e co-proprietate....scuzati-ma, poate am eu idei fixe despre produsele facute de turci, nu doar asamblate (cum e megane)...dar m-as gandi de 2 ori inainte sa cumpar Linea. Si daca ma uit si un pic la preturi si dotari, pai ca masina sa arate bine, ca in reclamele lor, cu crom si etc, sare pe la vreo 16.000E. Mai bine mai asteptati 2 luni si va luati noul Astra Sedan. Sau sunt alte variante, enorm de multe. Pt mine Linea e din pacate ultima masina din lista compactelor..pe care as da banii. Asta evident neconsiderand masinile chinezesti gen Gely si etc. Sincer, si fara sa fiu anti linea, daca dispuneti de 13k+ euro, aruncati o privire la Astra (cu promotie, dar momentan nu se accepta comenzi pt hatch), sau 307 ( apare 308 in toamna), la Ceed, Auris (si aici cred ca masina face mai putin decat se cere pe ea), sau Citroen coupe. Sau chiar Focus, desi echiparea de baza e saraca, dar Linea sta si mai prost. Motoare petarda rau, echipare net inferioara, la ani lumina de Megane sau Ceed in pretul 12500E....iar la 16k nici nu mai vorbesc. Banuiesc ca celor care vin direct de pe Dacie si nu au mai condus altceva, o sa li se para super ok. De asta va recomand sa mai treceti si pe la alte marci. Mie Linea imi inspira ideea de chinezarie absurda. Ati vorbit de Octavia Tour....pai asta e de conceptie 1996, ce vreti de la ea?:) Astra Classic II pune in fund Linea si e mai ieftina si chiar cu o clasa sub, face parte din cls B nu din C, si e de conceptie 1999, dar nu se mai fabrica...aduce Opel noul sedan din toamna. Cat despre Octavia II, primele 2 motoare, MPI, sunt de tehnolgie arhaica, echipau masinile Vw Bora prin anii 90. Daca vreti o Octavia II buna, luati 1.6 FSI, echipare Trend. E vreo 16k. Asta ca o varianta, dar nu o recomand:) Skoda nu e o marca pe care sa dai 16k:)

This post has been edited by Sylver: 14 July 2007 - 11:46 PM

0

#45 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 15 July 2007 - 02:12 PM

View PostSylver, on Jul 15 2007, 12:37 AM, said:

Are motoare depasite tehnologic, daca va uitati pe graficele celor doua motoare propuse.

Daca in privinta benzinei,sa zicem ca ar fi asa,la motorina deja vorbesti in necunostinta de cauza.

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#46 User is offline   andy_the_best 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 16 July 2007 - 02:04 PM

Eu sunt de acord cu ONY Andrei. Am facut drive-test cu masina(tata) cu multijetul si e chiar ok. Pentru un condus ceva mai sportiv la 2500rpm e super (atat mi s-a parut putin zgomotos motorul). In schimb masina se tine bine pe traiectorie: a evitat o groapa in ultimul moment pe la 70 km/h si masina a stat super. Portbagajul este imens, interiorul placut (mai ales la versiunea emotion ,cea comandata de tata), iar exteriorul e o chestie de gust( ori iti place ori nu iti place), dar oricum gusturile nu se discuta... Eu zic totusi ca este cea mai buna alegere diesel la ceea ce ofera. Astept cu nerabdare data de 1 august cand va veni si masina.

mi-am adus aminte: pentru bucuresti autoperugia erau comandate 300 masini. Asta inseamna ca cere lumea nu?

This post has been edited by icet: 16 July 2007 - 11:48 PM

0

#47 User is offline   Sylver 

• Marca: Ford

Posted 17 July 2007 - 12:11 AM

icet, am luat ca referinta dieselarele de la Peugeot. ok, poate nu e cea mai fericita comparatie pt linea. Oricum Fiat face motoare bune, dar motorul asta de pe linea nu e cel de pe generatia trecuta de brava? poate ma insel eu totusi.
0

#48 User is offline   carlito 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 17 July 2007 - 07:43 AM

1.4 8v 77cp- 2005
1.3 mjet 90cp- 2005-2006

iar motorul 1.3 mjet( 70 cp) a aparut prima data pe punto in toamna lui 2003
saracul brava daca avea el motorul asta :laugh:
0

#49 User is offline   tabyy 

• Model: linea

Posted 17 July 2007 - 01:15 PM

stiti cumva dak masina asta are esp...sau asr...ca pe situ european a lui fiat scrie k are dar la noi nu apare nimik.... cine ma poate ajuta?? :osanale:

nu mai folosi scriere IRC!

This post has been edited by icet: 17 July 2007 - 02:35 PM

0

#50 User is offline   andy_the_best 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 17 July 2007 - 01:22 PM

Va avea esp doar pe motorul care apare in toamna 1.4 t-jet 120 cp, pentru ca este mai nervos. Insa la motorizarile existente eu zic ca nu este nevoie deoarece masina are suspensiile mai tari putin decat ale concurentei ( Renault Megane Sedane).

P.S. Parerea mea nu dati cu parul.
0

#51 User is offline   Alex_Stilo 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: BMW
  • Model: 325 i

Posted 17 July 2007 - 01:49 PM

NU are ESP momentan. Deja cu toate dotarile de bun simt (ESP, ABS+EBD, ASR) pe care le are si Stilo-ul meu masina ajunge la 17.000 EUR. Mi se pare penibil. Un coleg de munca a vrut sa comande si s-a razgandit, optand pentru Mazda 3 cand a aflat ca nu are nici macar ESP!
0

#52 User is offline   tabyy 

Posted 17 July 2007 - 02:02 PM

mi se pare total aiurea k o masina ce ar trebui sa fie concurenta cu megane si chiar cu octavia avand in vedere k linea ajunge la 17.000!!! sa nu aiba esp.... e chiar penibil pentru cei de la fiat..... :wallbanger:
0

#53 User is offline   andy_the_best 

• Membru interesat
  • PipPip

Posted 17 July 2007 - 02:09 PM

sincer eu nu cred ca e nevoie pt motoarele astea. Am mers si cu megane si cu linea si pot sa spun ca megane e barca pe langa fiatul asta.

P.S. Cei care nu au mers cu masina sa o faca pt ca e super, chiar si motoarele astea"puturoase"
0

#54 User is offline   TyNiX 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: LINEA 1.4l/77hp [DJ-84-TNX]

Posted 17 July 2007 - 02:21 PM

Salut baieti si fete :biggrin: sunt marele fericit al unui FIAT LINEA 1.4 8v 77cp . Am luat-o sambata 15 Iulie si astazi 17 Iulie am deja 750 km . Este Dynamic cu : Clima Bi-Zona , Senzori de parcare , Proiectoare , Airbag toate 6-8 cate or fi , Jante de 16' , Scut Motor , Mp3 + 6 boxe , Geamuri electr fata si oglinzi electr + degrivare , Volan reglabil inalt + adanc , Volan + schimbator imbracate in piele (si mai are adica e full fara geamuri electrice spate , piele si bluetooth in rest cred ca are tot ). Culoare Nero Metallic ( adica mai bine zis un Gri Inchis cu tente cand verzi cand albastre cu mica in vopsea super tare ) . Asa revenind la celebrul consum sa va spulber parerile mers constant cei 750 km (400 afara , 350 in oras si stau in Craiova unde deja e trafic mare si ziua si noaptea , Clima Neoprita si mers si cu 120km/h si cu 40 km/h am scos un 7.3l/100km Mediu si de tras sa stiti ca trage bine bine la modul ca am prieten cu Opel Astra Classic 1.4 Twinport si nu prea se tinea dupa mine nici in curbe nici in demaraj bine si el tot cu cinci in masina si se infige bine cu a 5-a. Tinuta de drum este excelenta ca, comfort e super , suspensie este un pic rigida dar nu prea rau adica nu te zdruncina sau ceva . M-am uitat la finisaje si sa stiti ca sunt excelente si materialele sunt foare friendly . Cheia e pliabila ce mor dupa chestia asta cu 3 butoane (inchis , deschis si deschis portbagaj ) . In rest daca va mai intereseaza detalii ma intrebati . Eu m-am cam plictisit de chestia aia cu frane , scarturi si alte prostii din astea asa ca merg usor si prudent . Btw pretul a fost 15186 euroi TVA inclus fara casco si alte briz-bizuri . Asa ca eu sunt foarte multumit si orice ati zice de marca sau de motorizare depinde doar de voi ca eu unul sunt multumit (vreau sa mor in pat :P ) . Acum va las ca scriu de la servici daca este ceva dati reply ca o sa va dau si eu . Ciao va salut !
I(LINEA) ATTRACT WOMEN LIKE HONEY ATTRACTS WASPS :)
0

#55 User is offline   tabyy 

Posted 17 July 2007 - 02:32 PM

stiti cumva cam ce consum are 1.3 mtj de 90 cp?...... si eu tot nu inteleg cum pt unele tari linea are esp asr etc.. si pt romania pauza....
0

#56 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 17 July 2007 - 02:38 PM

View PostTyNiX, on Jul 17 2007, 03:21 PM, said:

Este Dynamic cu : Clima Bi-Zona

Te rog sa-mi spui si mie cum functioneaza partea cu temperaturi diferite pentru ca la dealer nu a stiut sa-mi spuna iar eu nu am vazut cum ar putea fi reglate separat,temperaturile.

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#57 User is offline   TyNiX 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 17 July 2007 - 02:44 PM

E cu 2 taisuri bi-zona asta la modul in care poti sa pui in fata o temp si prin "conducta" de duce in spate alta temperatura si nu stanga ,dreapta dar oricum nu ma intereseaza ca eu am aceleasi preferinte la temperatura cu prietena si cei din spate sunt in spate :P . @tabyy nu stiu cat "papa" multijet-u dar din cate a zis dealerul cu cam pana intr-un litru in minus fata de benzina dar cica ai jvac mai mare atata tot in rest viteza si demarajul sunt cam la fel adica nu prea merita parerea mea optiune pentru diesel ca te toaca la intretinere mai mult adica la revizii . Ce sa va zic ca nu prea am ce e noua , frumoasa si merge super in rest detalii suplimentare daca doriti imi cereti . Si in leg cu clima este o smecherie in meniul de computer de bord sa setezi 2 temp dif dar nu am citit inca manualul ca trebuie sa invat italiana daca ma intelegeti . Astept intrebari daca aveti !
0

#58 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 17 July 2007 - 02:52 PM

Poate oi fi eu mai greu de cap,dar eu tot nu inteleg cum pot seta din climatizare doua temperaturi diferite.Poate o fi ceva mult mai complicat ca la GP sau ceva mai simplu si ei zic ca e bizonala.Trebuie sa butonez la o masina ca alfel nu cred ca am vreo sansa sa inteleg.

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#59 User is offline   TyNiX 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 17 July 2007 - 03:06 PM

Da cred ca ai dreptate oricum nu vreau sa incerc si nici chef sa caut . Eu sunt multumit de temp pentru ca sunt senzori buni la modul ca respecta temp de ti-o afiseaza si in masina si in comparatie cu cea exterioara ca iti arata si in exterior ce temp este . Franele sunt bune bune pe ea am dat un pic in ele sa vad cum se comporta si am fost foarte surprins (pur si simplu ingheata) in rest e totul ok si sper sa fie tot asa . La 10000 km am schimb de ulei si la 20mii am prima revizie . La 40 mii se schimba placutele si tamburii . La 60 mii se schimba distributia si faza cu 2 ani a zis dealer-ul ca nu e adevarat cel putin asa a zis sau poate nu s-o aplica si la Linea . In rest toate bune sa ne vedem cu bine pe strazi si fara accidente si vizite la service-uri .
0

#60 User is offline   Alex_Stilo 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: BMW
  • Model: 325 i

Posted 17 July 2007 - 03:11 PM

Sa o stapanesti sanatos! Consumul nu este mic...nici mare dar gandeste-te ca acelasi consum il scot si eu (sau orice masina cu 100-130 cp) in conditiile descrise de tine insa e mare diferenta de la 77 cp la 133 cp. Pentru o masina de familie si DE ORAS sau chiar si de mers afara insa fara a face depasiri mi se pare ok!
0

Share this topic:

• 144 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users