== CLUB FIAT ROMANIA==: Amortizoare GP - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Amortizoare GP

#1 User is offline   seedee 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto
  • An: 2006

Posted 18 June 2007 - 10:11 PM

Hello hello . de multishor nu am mai fost pe aci.. Am ajuns si eu pe la 16mii si am ajuns si la capatul rabdarii ... Ma termina amortizoarele .. la hopuri imi suna masina de parca ar fi o trambulina de aia de lemn de pe care se arunca saritorii in bazin. Poate am doar eu problema asta (da doamne) ca s'ar putea schimba pe garantie ... La voi se intampla la fel? Am mers si cu un logan si prin aceleasi hopuri si senzatia in scaun era mult mai buna comparativ cu ce simt eu cand trec peste ele :( Din punctul asta de vedere m'a dezamagit GP'ul si ma gandesc serios sa'l vand sau sa'mi schimb amortizoarele (daca ele sunt proaste).

Revin! .. ca mai am :)
0

#2 User is offline   Ice T 

• Membru ASOCIATIA CLUB FIAT
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Model: GP
  • An: 2001

Posted 18 June 2007 - 11:10 PM

Amortizarea la GP e mai zgomotoasa pentru ca e mai rigida,deci nu compara cu loganul,unde e mult mai moale,deci mult mai putin zgomotoasa.
Fiecare masina are avantajele si dezavantajele ei iar noi avem drumuri "adevarate",asa ca incearca sa le eviti sau sa mergi mai incet pe acele portiuni de drum unde suspensia devine zgomotoasa.
"Viata e complexa si are multe aspecte"

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#3 User is offline   81 KSS 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Fiat GP 1910cc, 155cp (momentan)
  • An: 2007

Posted 19 June 2007 - 03:36 PM

View Postseedee, on Jun 18 2007, 11:11 PM, said:

Din punctul asta de vedere m'a dezamagit GP'ul si ma gandesc serios sa'l vand sau sa'mi schimb amortizoarele (daca ele sunt proaste).

Chiar te rugam sa revii! Dar numai dupa ce faci o vizita la service si o urci pe rampa, si dupa ce iti aduci aminte daca ai luat bolovani, caini morti sau borduri cu masina! Abia atunci discutam despre amortizoare.

Am fost cu un GP 1,3 90 cp in service (al unei colege) pentru ca mi-era mie mila cum se auzea sub el la demaraje, denivelari si liniik de tramvai. Ghici ce a avut: bara de protectie din dreptul catalizatorului era indoita. Fata luase un bolovan. Deh, uitase (sa mentioneze)!
www.mykiss.ro
0

#4 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 19 June 2007 - 05:32 PM

View Post81 KSS, on Jun 19 2007, 04:36 PM, said:

Ghici ce a avut: bara de protectie din dreptul catalizatorului era indoita. Fata luase un bolovan. Deh, uitase (sa mentioneze)!

Exact ce am eu acum...grishobo a vazut si auzit la mine cum se aude...cam la fel si la el,dar la mine zgomotul a aparut dupa ce am indoit acea bara.Stiti cumva o rampa ceva sa indrept acea bara la loc???

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#5 User is offline   bro 

• Model: Grande Punto 1.3 Multijet 75 CP

Posted 19 June 2007 - 07:15 PM

Ati atins o problema importanta a acestui model (nu stiu alte modele Fiat cum se comporta). Suspensia este multe prea tare pentru drumurile tarisoarei noastre. Linii de tramvai, piatra cubica, gropi, toate sunt simtite din plin, ca sa nu mai vorbesc de zgomotul generat. Mai ca mi se face mila de masina. :( E facuta pentru drumuri occidentale probabil. Chiar sper ca schimbatul amortizoarelor sa reprezinte cat de cat o rezolvare, in felul asta ar mai fi o sansa...

Poate zic o prostie, dar si Michelin-urile cu care vine masina ar contribui un pic la zgomot, mi se par tari.

This post has been edited by bro: 19 June 2007 - 07:26 PM

0

#6 User is offline   pedala 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Interests:Masini, Hi-Fi
  • Model: Stilo JTD Dynamic
  • An: 2003

Posted 19 June 2007 - 09:44 PM

Verifica-ti bieletele de la bara stabilizatoare. Produc niste zgomote infernale.
2003 Fiat Stilo 1.9 JTD 115 Dynamic -standard
1996 Volvo 850 2.5 20V -filtru aer K&N, catalizator sport, audio: HU Pioneer Premier 960, statie JBL PX300.4, componente Hertz ESK 130, Subwoofer Hertz ES300
1998 Daewoo Tico SX -finala + tubulatura aferenta inox Borla, volan Raid, amortizoare Monroe, turometru Pilot, audio: HU Nakamichi CD300, componente Hertz ESK 165, Statie JBL 75.4, Subwoofer Hertz ES200
0

#7 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 19 June 2007 - 10:49 PM

View Postbro, on Jun 19 2007, 08:15 PM, said:

Suspensia este multe prea tare pentru drumurile tarisoarei noastre. Linii de tramvai, piatra cubica, gropi, toate sunt simtite din plin, ca sa nu mai vorbesc de zgomotul generat. E facuta pentru drumuri occidentale probabil. Chiar sper ca schimbatul amortizoarelor sa reprezinte cat de cat o rezolvare, in felul asta ar mai fi o sansa...

Intradevar asa este,dar mie unu i-mi place suspensia asta.O prefer pe cea tare in locul celei moi si mai putin zgomotoase,mai ales ca in curbe te ajuta mult.La GP si cred ca si la celelalte modele de Fiat(exceptie face Panda 4x4)nu am vazut sa existe kit de drumuri grele.

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#8 User is offline   seedee 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 21 June 2007 - 12:46 PM

Maine seara (22.06.2007) ajunge in bucuresti ... are careva chef de plimbare? pe la 7 8 seara ajung :D sa va arat si cum se aude masinutza ;)) Chef!
0

#9 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 21 June 2007 - 10:06 PM

Prin ce zona ajungi??Poate ne intalnim... ;)

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#10 User is offline   81 KSS 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 02 July 2007 - 07:51 PM

Suspensiile se lasa! La fel si cutia de viteze, dar nu foarte mult!
Suspensiile le simt cel mai bine!

Imi pun cauciuce pe 17" :D
www.mykiss.ro
0

#11 User is offline   eXecu7or 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 04 July 2007 - 08:59 PM

dap, şi mie mi se par mult prea tari suspensiile... absolut orice denivelare se simte. in fine, probabil trebuie sa te obisnuiesti

eu am primit turanza pe masina, pe jante-le de 17...
0

#12 User is offline   pedala 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Interests:Masini, Hi-Fi
  • Model: Stilo JTD Dynamic
  • An: 2003

Posted 05 July 2007 - 01:15 AM

Jantele de 17 pe o masina de clasa asta nu duc la confort. Arata bine, sta bine dar... zdruncina
2003 Fiat Stilo 1.9 JTD 115 Dynamic -standard
1996 Volvo 850 2.5 20V -filtru aer K&N, catalizator sport, audio: HU Pioneer Premier 960, statie JBL PX300.4, componente Hertz ESK 130, Subwoofer Hertz ES300
1998 Daewoo Tico SX -finala + tubulatura aferenta inox Borla, volan Raid, amortizoare Monroe, turometru Pilot, audio: HU Nakamichi CD300, componente Hertz ESK 165, Statie JBL 75.4, Subwoofer Hertz ES200
0

#13 User is offline   81 KSS 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 06 July 2007 - 07:55 PM

View PosteXecu7or, on Jul 4 2007, 09:59 PM, said:

Eu nu am observat decat Brigestone Potenza pe 17", Turanza pe 16"

Sunt de vanzare ale mele, cele de pe 16" , bineinteles.;)
Doritorii pot lasa un PM :D
www.mykiss.ro
0

#14 User is offline   Maxy 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: Mercedes
  • Model: C200 kompressor avangarde
  • An: 2004

Posted 06 July 2007 - 09:03 PM

De regula Fiat a mers pe o setare mai sportiva a suspensie nu este ea cea mai confortabila insa 2-3 viraje abordate mai in forta si ai si uitat de aceasta problema. :D
0

#15 User is offline   seedee 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 26 July 2007 - 11:27 PM

Voiam sa va spun ca am inchiriat in italia un Gp Multijet de 95 cai. Merge brici .. 5 oameni portbagaj full plus printre picioare lucruri, aer conditionat level 2 .. 180Km/h .. Am fost foarte multumit .. eu care am benzina de 77 cai ..

Doua lucruri m'au frapat ...
1) suspensiile .. care la 30mii de kilometri cat avea masina faceau ca toti dracii la drum denivelat .... deci si la ei au aceeasi problema ...
2) finisajele .. care m'au dezamagit ... am crezut ca poate avusese vreun accident masina de nu se mai pupat chestii cum trebuie ...distante inegale pe la haion .. plasticele de la interior.. mi s'a parut foarte ieftin lucrata...

In rest .. destul de ok .. aaaa am uitat de manerele de la portierele din spate care si acolo sunt ieftine si nu merg cum trebuie ... Sper ca acum la revizia de 20 mii isa mi le repare :D

Salutari baieti!
0

#16 User is offline   eXecu7or 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 27 July 2007 - 04:16 PM

View PosteXecu7or, on Jul 4 2007, 09:59 PM, said:

dap, şi mie mi se par mult prea tari suspensiile... absolut orice denivelare se simte. in fine, probabil trebuie sa te obisnuiesti

da visez eu :D... am jante de 16.
0

#17 User is offline   davidsign 

• Marca: Saab
  • Model: 93, 1.9 TiD Arc
  • An: 2005

Posted 30 July 2007 - 04:15 PM

Salutare!
Si mie mi se par groaznic de tari suspensiile la GP. Am crezut ca se lasa, dar nu a fost asa. Oricum, masinuta nu are decat 3500 km. Cine stie ce se va intampla mai incolo. Amortizoarele treaca-mearga... pe mine motorul de 1.4 de 77 de cai ma exaspereaza. Am avut un Renault Twingo de 58 de cai si l-am schimbat din cauza ca vroiam ceva mai tare. Ma gandeam sa iau GP, dar dupa ce si-a luat prietena mea, m-am razgandit si am fugit ca dracu' de tamaie si mi-am luat Suzuki Swift... Alta viata!
Imaginea de mai jos e cu Swift-ul "tunat" in Photoshop... de fapt e mai degraba Peugeot decat Suzuki.. :biggrin:

Attached File(s)-----

This post has been edited by davidsign: 30 July 2007 - 04:17 PM

0

#18 User is offline   Dexter81 

• grataragiu sef
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Socializare
  • Model: Grande Punto 1,2 Active

Posted 31 July 2007 - 07:58 AM

Suspensiile sunt rigide la GP normal, cum zicea cineva , ia Gp'ul pretenei si ia niste crube mai in viteza sa vezi stabilitate din cauza suspensiei rigide :P si pe urma mai vorbim, nu e masina de oras dar io zic ca se comporta ideal fata de altele.....
Apropos nu te multumeste Gp de 77 cai da mergi cu el :P si io vroiam swift, dar am luat gp ;)
Fiat GP 2007 1,2 8v 65 ponei Active :D Blue Suggestivo, stock.
Posted Image

INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI (FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
0

#19 User is offline   davidsign 

Posted 31 July 2007 - 12:51 PM

Ai renuntat la Swift pentru GP-ul de 65 de cai? Mare pacat. Poate te satisface mersul in coloana si urcatul la munte cu a2-a. Ma gandesc ca daca motorul de 77 e atat de lent, cel de 65, de-abia misca masina. M-am uitat pe net sa vad cum se vand la mana a 2-a. E plin de GP de 65 si de 77 de cai. Deja ne pare rau ca nu am asteptat sa luam la mana a 2-a. La 8600 de Euro, gasesti Dynamic de 1.4 cu maxim 15000 km, deci ca noua. Cat despre stabilitate, in curbe unde merg cu Swift-ul cu 110, cu GP-ul la 90, am avut emotii serioase. Noroc ca prietena mea nu merge cu viteza. Pentru ea, masina e perfecta. O foloseste mai mult in oras. Noi cand mergem in excursie undeva, intotdeauna luam masina mea chiar daca are portbagajul mai mic, macar ajungem in aceeasi zi :D. Sper ca nu am jignit pe nimeni, insa am auzit mai multi proprietari de GP plangandu-se de motorul de 1.2 si de cel de 1.4, deci nu numai mie mi se pare. Daca ar fi sa iau GP, as lua cu multijet de 1.9 sau macar de 1.3. Finisajele mi se par exceptionale fata de ce a scos Fiat pana acum, iar vizibilitatea e destul de nasoala. Singura problema adevarata, e la capitolul motorizari pe benzina.
0

#20 User is offline   Dexter81 

• grataragiu sef
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:Socializare
  • Model: Grande Punto 1,2 Active

Posted 31 July 2007 - 01:07 PM

Io unu sunt multumit, a fost si problema de bani , si la Suzuki nu a mers cu Rematu'.Nu ma intereseaza sa merg cu 90 la ora pe serpentine ;) Si cu a 2 a e ok s urci :P Unde se poate merge si a 3 a.
Fiat GP 2007 1,2 8v 65 ponei Active :D Blue Suggestivo, stock.
Posted Image

INTALNIRILE DIN BUCURESTI AU LOC IN FIECARE SAMBATA LA ORA 16:00 IN PARCAREA DIN SPATELE TRIBUNALULUI BUCURESTI (FOSTUL MAGAZIN JUNIOR)
0

#21 User is offline   Ice T 

• PipPipPipPipPip

Posted 31 July 2007 - 11:35 PM

View Postdavidsign, on Jul 31 2007, 01:51 PM, said:

Ma gandesc ca daca motorul de 77 e atat de lent, cel de 65, de-abia misca masina.

:offtopic: Nu vrei sa incerci sa te dau cu al meu??Are saracu doar 75 Cp,dar i-ti zic eu ca stif...pardon swift-ul e mic copil pe langa el... ;))

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#22 User is offline   davidsign 

Posted 01 August 2007 - 10:46 AM

View Posticet, on Aug 1 2007, 12:35 AM, said:

:offtopic: Nu vrei sa incerci sa te dau cu al meu??Are saracu doar 75 Cp,dar i-ti zic eu ca stif...pardon swift-ul e mic copil pe langa el... ;))

:offtopic: din nou, Am mai zis, motorizarile diesel sunt OK, nu poti compara diesel-ul de 75 cu benzinaru' de 77, il rupe la orice capitol. Da-te cu unul si o sa vezi ca e molusca pe langa multijet-ul tau de 75, chiar daca are 2 cai in plus :D. Diesel-ul de 75 e fair, insa nu m-as hazarda sa-l compar cu un Swift benzinar, chiar si cu cel de 1.3. Singura motorizare de pe GP care face Swift-ul meu, e cea de 130 de cai. Poate doar la lungime e copil pe langa GP-ul tau de 75. In orice caz, cum am mai zis, motorizarile diesel de pe GP demne de tot respectul. Inca nu am intalnit posesor de GP pe benzina care sa nu fie frustrat de capabilitatile motorului. Eu unu stiu ca daca imi luam unul, il vindeam in mai putin de 2 saptamani, chiar daca pierdeam mai mult de 3000 de euro la el.
0

#23 User is offline   81 KSS 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 05 August 2007 - 01:10 AM

View Postdavidsign, on Aug 1 2007, 11:46 AM, said:

Eu unu stiu ca daca imi luam unul, il vindeam in mai putin de 2 saptamani, chiar daca pierdeam mai mult de 3000 de euro la el.

Ia unul si iti dau eu cu 2900 euro mai putin in 2 saptamani! Pe bune! ;)
MAi jos sunt jantele de 17", reale, nu photoshop :D
www.mykiss.ro
0

#24 User is offline   81 KSS 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 05 August 2007 - 01:13 AM

Sunt cam mari, deci pe rand!

Attached File(s)-----

0

#25 User is offline   teutzz 

• Marca: FIAT
  • Model: GP 1,4 SJ

Posted 05 August 2007 - 11:15 AM

View Posticet, on Aug 1 2007, 12:35 AM, said:

:offtopic: Inca nu am intalnit posesor de GP pe benzina care sa nu fie frustrat de capabilitatile motorului

De-al meu starjet sunt mai mult decat multumit, si slava domunului ca o alerg... duce motorajul asta extrordinar:

daca chiar vrei poti sa faci inclusiv depasiri la 80km/h in a 6a suficient de lejer (cu conditia sa fie pe plan, ca daca e la deal ai pus-o), m-am alergat cu un seria 3 generatia precedenta, cu motor de 2 pe serpentine prin breaza fara probleme, iar pe serpentinele brasov-poiana, inca nu am avut probleme in vreo depasire.

sunt de parere ca intotdeauna conteaza soferul pe motoare de putere similara... asa ca diferente ce bine merge diesel-ul de 75 vs benzina 77 mi se par hazardate
0

#26 User is offline   davidsign 

Posted 06 August 2007 - 09:55 AM

Am uitat de exceptia Starjet, fapt pentru care imi cer scuze. Insa diferenta intre diesel-ul de 75 si benzinarul de 77 e destul de mare. La o masina cuplul motor conteaza la fel de mult ca si caii putere. Ei, la multijet-ul de 1.3, cuplul e simtitor mai mare decat la benzinarul de 77 de cai. De aici rezulta o dinamica mai buna pentru motorizarea diesel. Cand am condus GP-ul de 77, ma facea la orice ora un Logan DCI (65 de cai) indiferent cat o chinuiam. Deci cuplul conteaza, mai ales la deal si la reprize. Bineinteles ca conteaza si soferul, dar cand nu te ajuta masina, poti sa fii Loeb, ca tot nu merge mai bine. (poate am exagerat un pic, nu m-as pune cu Loeb chiar daca ar avea un GP de 1.2 si eu un Starjet, dar oricum, in traficul curent nu sunt asa diferente mari intre soferi, plus ca am si eu vreo 10 ani de experienta la volan)
@81_KSS, nu as cumpara GP in varianta de 65 sau 77 cai pe benzina, nici daca mi-ar da-o cineva la jumate de pret, exceptand cazul in care as putea sa o vand in juma' de ora mai scump... :D Pe langa asta, nici tie nu ti-ar conveni sa o iei cu 2900 mai ieftin... a doua zi nu ai mai primi nici cat ai dat pe ea. Uita-te pe site-urile de vanzari auto, sa vezi ce preturi au GP-urile second din 2007...

This post has been edited by davidsign: 06 August 2007 - 09:59 AM

0

#27 User is offline   teutzz 

• Marca: FIAT
  • Model: GP 1,4 SJ

Posted 06 August 2007 - 09:46 PM

View Postdavidsign, on Aug 6 2007, 10:55 AM, said:

Am uitat de exceptia Starjet, fapt pentru care imi cer scuze. Insa diferenta intre diesel-ul de 75 si benzinarul de 77 e destul de mare. La o masina cuplul motor conteaza la fel de mult ca si caii putere. Ei, la multijet-ul de 1.3, cuplul e simtitor mai mare decat la benzinarul de 77 de cai. De aici rezulta o dinamica mai buna pentru motorizarea diesel. Cand am condus GP-ul de 77, ma facea la orice ora un Logan DCI (65 de cai) indiferent cat o chinuiam. Deci cuplul conteaza, mai ales la deal si la reprize. Bineinteles ca conteaza si soferul, dar cand nu te ajuta masina, poti sa fii Loeb, ca tot nu merge mai bine. (poate am exagerat un pic, nu m-as pune cu Loeb chiar daca ar avea un GP de 1.2 si eu un Starjet, dar oricum, in traficul curent nu sunt asa diferente mari intre soferi, plus ca am si eu vreo 10 ani de experienta la volan)

nu e chiar asa...

cuplul te ajuta la reprize, adica accelerari in aceasi treapta (si de exemplu daca te uiti in autocar o sa vezi ca la testele de accelerari in aceasi treapta aceasi masina, dar o data benzol, o data diesel, aceasi putere sau similara) bate diesel-ul

dar daca compari de exemplu, un indicator fara relevanta in viata de zi cu zi (acceleratia 0-100, cu mentiunea ca cifrele oficiale le atingi numai daca esti sofer de raliu) aceasi masina, motoare diferite: benzol si diesel, puteri similare, bate benzina.

logan-ul cu pricina e cu vreo 150 kg mai usor, deci avem:

77/1160=0,066
65/1010=0,064

(cifre aproximative) => diferenta cai per tona este infima, ca sa nu zic zero, si deci soferul conteaza 100%, de unde rezulta aia cu logan de 65 care te-au facut erau mai buni ca tine :D
0

#28 User is offline   gabriel_GP 

Posted 10 August 2007 - 02:19 PM

Salut, eu am un GP pe benzina de 1.4 si 77 CP din octombrie 2006, pana acum am facut 9850 KM iar acum o saptamana am facut schimbul de ulei sa o pregatesc ptr concediu. Pana acum masina s-a comportat f bine, nu am nici un fel de "greieras" in bord, climatronicul l-am setat la 24 grdC pe full si pe timpul caldurilor toride s-a comportat excelent. Am facut consumul la o iesire: Constanta-autostrada(forjata:130-140 km/h mai mult nu mi-a permis sotia :D )-Bucuresti-centura (ambuteiaj) pana la Otopeni-abuteiaj si bara la bara pana la Ploiesti , mai precis pana la iesirea din Ploiesti- forja iar pana la Comarnic , adica pana unde se ingusteaza soseaua-Sinaia-Predeal iar in aglomeratie-Paraul Rece-Risnov-Bran-Moeciu de Sus. Am facut plinul la plecare, am resetat computerul, a doua zi am plecat la Cetate si la iesirea din Bran am refacut plinul si am calculat consumul: computerul masinii a zis:5.7 l/100 si o viteza medie de 67 km/h iar eu am calculat manual si am obtinut un consum de 5.5 l/100km asta cu climatronicul pornit tot timpul! Concluzie: Masina este economica, are motor de turatie (la 140 km/h aveam 4000 - 4200 rot/min) dar loganurile fie ele si de 1.5 dCI nu mi-au stat in fata pe nici o portiune a drumului si de fel nu sunt vitezoman (in localitati , unde se poate merg cu 60-70 km/h iar afara 100-110 km/h - cu detector de radar!).
Cine vrea sa faca curse si vrea acceleratie sa-si cumpere un alfa sau un bmw , dar eu am facut depasiri in treapta a V-a in conditiile in care masina din fata mergea cu 90-100 km/h si motorul inca avea resurse iar eu pedala. Masina este destul de inalta dar suspensia rigida isi face bine treaba, am coborat si urcat serpentinele de la Predeal-Risnov prin Paraul Rece cu 80-90 km/h in treptele 4-5 fara probleme si am facut si depasiri in urcare. La intoarcere m-am invartit prin Bucuresti 2 zile, trafic infernal inca de la Balotesti, am intrat in Bucuresti cu un consum mediu de 5.3 si am iesit cu un consum mediu de 6.4 l/100 km, am refacut drumul pe autostrada pana la Constanta si am redus in final la 5.9 l/100 km toata deplasarea. Vrea cineva mai mult de atat de la un motoras mic pe benzina?

PS Conduceti cu grija si sa ne revedem sanatosi la urmatoarele impresii , adica la revizia de 20000 km. :lavolan:
0

#29 User is offline   CT 85 FMI 

• Marca: fiat
  • An: 2008

Posted 27 January 2009 - 11:06 AM

:happywave: voi comparati suzuki cu fiat , eu stiam de suzuki ca face motoare in 3 cilindri voi numiti sizuki masina , aluat vreo stea la euro n cap
- sa urci dealul cu a 2 u stii ce vb cred ca nu ai nicio treaba
0

#30 User is offline   crid 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: fiat
  • Model: GP 1.3 MJet 75bhp
  • An: 2008

Posted 09 February 2009 - 12:56 PM

:offtopic:
77/1160=0,066
65/1010=0,064

(cifre aproximative) => diferenta cai per tona este infima, ca sa nu zic zero, si deci soferul conteaza 100%, de unde rezulta aia cu logan de 65 care te-au facut erau mai buni ca tine :D
[/quote]

Bine ar fi sa refaci calculul si functie de CUPLU!
Gandeste-te ca:
1. turatia pt puterea maxima la benzina este mult mai sus decat la diesel
2. cuplul la diesel este mult mai liniar, si incepe de mult mai sus decat la benzina.

[vezi grafice oficiale]

Attached File(s)-----

This post has been edited by kts: 09 February 2009 - 07:29 PM

0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users