Trebuie sa schimb si eu uleiul peste 1000 km. Pana acum am folosit Aral 10W-40 de care sunt foarte multumit.
De cand a trecut iarna, motorul da in nas cand vreau sa o accelerez mai tare. Vreau acuma sa schimb bujiile sa vad daca de acolo e problema, am gasit o bujie si o fisa aproape ruginite. Vreau ca de acum incolo sa pun doar consumabile originale, ce recomanda producatorul. Astfel ca mi-am comandat deja 4 bujii NGK BKR5EZ si ma bate gandul sa trec la uleiul Selenia. Eu am auzit despre uleiul asta ca este destul de prost (asta mi-au spus cativa mecanici - mi-e destul de greu sa ii cred) si v-as ruga sa imi dati un sfat: sa raman pe Aral (am numai cuvinte de lauda despre el) sau se merita sa trec la Selenia? Motorul nu papa ulei. Din ce am citit si pe acest topic, multi recomanda Selenia Gold 10W-40. Este ok uleiul?
Daca ar fi sa iau ulei Selenia, as dori sa imi spuneti de unde se poate comanda. Italoparts e ok sau gasesc in alta parte mai ieftin? La mine in Zalau nu se gaseste.
Multumesc si drumuri bune va doresc.
Offtopic: Cum ziceam mai sus, am gasit o bujie si fisa de pe ea aproape ruginita. Am curatat si clapeta de acceleratie si motorul si-a revenit. Am circulat asa 1 saptamana si intr-o zi am pus testerul pe ea. La motor mi-a gasit 4 erori. Prostul de mine nu mi-am notat exact ce erori erau, si le-am sters. Dupa ce am sters erorile motorul a inceput iar sa dea in nas

. Cam ce ar putea fi?