Alezz, on Jan 26 2009, 12:44 PM, said:
Unde lucrezi tu?Ce meserie ai?

A fost o supozitie ...dat fiind fatul ca tu ai spus ca suna ca un tractoras ..ala era zgomot de tacheti ..presiune scazuta ulei ...asta era problema de care spunem ...tacheti sunt hidraulici iar cand presiunea nu este destul de mare ...ei bat si se aude ca un diesel .
In schimb nu inteleg de ce este asa amuzant ...si cu atat mai putin conteaza ce meserie am eu ...tot ce am scris poate fii argumentat ...in schimb tu nu ai argumentat nimic...asa ca ...numai bine.
Iti doresc sa folosesti ulei de care vrei tu ..numai sa nu vii maine poimaine si sa ne spui ce ce masina proasta e fiatul si ca are o fiabilitate de cacao..
Daca tu imi spui ca tot ce este facut de italieni e de cacao ...si vii si spui ca OMV si Mol-u sunt mai bune decat Selenia ...atunci eu nu mai am ce sa argumentez pt ca este degeaba.
Eu nu recomand ceva cum face domnul Alezz dupa indelungi testari si experimente ...eu pur si simplu intaresc recomdarea data de Fiat dupa ani de zile de teste.
Perdormer si Digitech ..foarte bune dupa parerea mea si a celor de la Fiat(am avut initial Gold,apoi 20K ,apoi am trecut pe Performer...iar acum Racing )
Alezz, on Jan 26 2009, 02:08 PM, said:
Incercati sa va documentati putin si sa citim specificatiile producatorului de masina(motor) si specificatiile uleiurilor.Asta nu inseamna ca uleiul Castrol folosit de mine da aceleasi rezultate si la voi(poate sa functioneze mai bine ca la mine sau mai prost).
Eu unul nu as mai pune intrebari despre Selenia,dupa parerea mea este un ulei mediu(ca sa nu zic mediocru) ca de altfel majoritatea lucrurilor Made in Italy(fara suparare)asta daca e facut acolo sau e nu stiu ce facatura.
As recomanda folosirea de uleiuri Castrol,OMV,Mobil,MOL vine tare din urma.Nu neaparat in ordinea scrisa de mine.
Nu pot sa ma abtin ...si vin sa iti spun, tu nici nu stii ce insemna indicativele la 10w60(imi spui ca e un ulei foarte vascos) si vii si spui ca e ulei de cutie ...si spui celorlalti sa se documenteze ...tu ar trebui sa te documentezi .
Apoi vii si spui ca la tine merge bine dar la alti este posibil sa merga prost ...
foloseste butonul "Edit"
This post has been edited by icet: 26 January 2009 - 06:46 PM