Salut..........am si eu aceeasi problema, se opreste in mers, am fost cu ea in sevice fiat, prima data mi au zis ca e partea electrica.........am fost si am verificat toata instalatia si nu mi s au gasit probleme......dupa care mi au spus ca e centrala de injectie. Asta cu centrala de injectie mi au spus multi mecanici si as vrea sa cumpar una. Are cineva o centrala sau cunoaste pe cineva care are asa ceva, as vrea una SH.
Page 1 of 1
Se Opreste In Mers
Posted 12 July 2009 - 01:40 PM
Cipu89, on Jul 12 2009, 12:39 PM, said:
Salut..........am si eu aceeasi problema, se opreste in mers, am fost cu ea in sevice fiat, prima data mi au zis ca e partea electrica.........am fost si am verificat toata instalatia si nu mi s au gasit probleme......dupa care mi au spus ca e centrala de injectie. Asta cu centrala de injectie mi au spus multi mecanici si as vrea sa cumpar una. Are cineva o centrala sau cunoaste pe cineva care are asa ceva, as vrea una SH.
Nu te grabi cu schimbatul. Pune-o pe tester si vezi ce coduri de eroare sint memorate. Apoi verificari in zonele indicate de coduri
DA
Posted 12 July 2009 - 02:34 PM
aschiuta, on Jul 12 2009, 02:40 PM, said:
Nu te grabi cu schimbatul. Pune-o pe tester si vezi ce coduri de eroare sint memorate. Apoi verificari in zonele indicate de coduri
Am pus o si pe tester am vericat absolut tot......... am reconditionat cablajul la centrala de injectie si degeaba chiar nu stiu ce sa ii mai fac.......cred ca singura solutie e sa schimb centrala de injectie........iar una noua e foarte scumpa si as vrea sa gasesc una SH
Posted 12 July 2009 - 02:58 PM
parerea mea sa nu cumperi nici o centrala, asa am patit si eu, era de la benzina de la petrom care avea ceva h2o...ia un duralube, fa un plin, si iesi in afara orasului si ii dai ceva turatii mari, 4000/5000...vezi cum se comporta dupa, poate ai un gunoi ceva...
Posted 28 July 2009 - 12:45 PM
Cipu89, on Jul 12 2009, 10:39 AM, said:
Salut. Sie eu am aceeasi problema. La mine acum i-mi curata tablouu de sigurante si mufele care intra in tablou. Am observat si eu cand o dat jos tablouu ca aveam niste pini oxidati.
Daca o sa gasesc hiba o sa mai dau de veste.
Ce am mai vazut eu pe forum este ca ar fi electromotorul
bafta
Share this topic:
Page 1 of 1

Help