pentru aerul conditionat am niste intrebari
- cand se verifica freonul?
- cand se completeaza sau inlocuieste freonul?
- mai pe scurt cum se intrtine aerul coditionat
Page 1 of 1
Aer Conditionat
Posted 02 March 2010 - 05:42 PM
Tot legat de aer conditionat...
Cum se dezactiveaza AC-ul la Albea pt ca nu vad nici un buton specific. Eu am avut varianta fara AC si asa la prima vedere o Albea echipata cu AC arata indentic la sectiunea dedicata climatizarii....
Imi imaginez ca atunci cand dai maxim rece se activeaza AC-ul sau cum e?
Cum se dezactiveaza AC-ul la Albea pt ca nu vad nici un buton specific. Eu am avut varianta fara AC si asa la prima vedere o Albea echipata cu AC arata indentic la sectiunea dedicata climatizarii....
Posted 02 March 2010 - 05:55 PM
Apesi pe butonul care schimbi treapta de la aeroterma si se aprinde in mijloc un led portocaliu.
Posted 03 August 2010 - 01:19 PM
Colegii am o intrebare .Cum va functioneaza ac in perioada asta de vara caniculara.Eu tind sa cred ca incep sa ramin fara freon ca nu mai merge ca acum 4 ani.A completat cineva pina acum instalatia, stie cineva ce pret are aceasta operatiune?Astept un rasdpuns daca se poate.
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Ti-ai luat fiat ,ti-ai luat boala de ficat!!!!!!!!!
Posted 03 August 2010 - 01:29 PM
Daca ti se pare ca nu mai baga la fel de rece ca in trecut, mergi la un service specializat sa verifice AC-ul. Uneori e necesar sa reumpli, uneori nu.
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 28 August 2010 - 09:25 AM
marian ag78mbc, on 03 August 2010 - 01:19 PM, said:
Colegii am o intrebare .Cum va functioneaza ac in perioada asta de vara caniculara.Eu tind sa cred ca incep sa ramin fara freon ca nu mai merge ca acum 4 ani.A completat cineva pina acum instalatia, stie cineva ce pret are aceasta operatiune?Astept un rasdpuns daca se poate.
Multumesc anticipat

Multumesc anticipat
Salut,
Si mie acum 2 luni mi "se parea" ca nu mai baga aer si am fost la un service cu ea...nu mai avea de loc freon
Share this topic:
Page 1 of 1

Help