Salut, am un stilo 1.6 16 v si de curand am ceva probleme cu el !!!! sa aprins martorul care indica pompa de injectie si imi da motor fault !!!! am bagat-o pe tester si imi indica presiune barometrica mare !!! nu am mai auzit de aceasta anomalie nici eu nici mecanicul (am fost la un service autorizat) problema nu e numai senzorul dar se opreste si motorul din cand in cand nu mai sta la relanti !
daca a mai patit cineva asa sa imi spuna si mie cum a rezolvat sau poate stie vreun posesor de stilo..!
multumesc anticipat !
Page 1 of 1
Probleme Martor Bord
Posted 23 July 2009 - 11:12 AM
Posted 23 July 2009 - 11:30 AM
Ceva asemantor pateam si eu dar dupa ce am curatat clapeta de acceleratie nu au mai aparut erorile si sta mult mai bine la relanti.
Posted 03 August 2009 - 05:27 PM
magul, on Aug 3 2009, 09:55 AM, said:
cum pot curata clapeta de acceleratie ? o pot face eu ? sau trebuie mers la service !
Da-i si tu un search pe forum sau incearca aici: ETE.
In viata vestile bune sosesc in egala masura ca cele rele. (si nu este o regula)
Lucrurile pe care nu le cunosti nu au cum sa iti faca rau.
Lucrurile pe care nu le cunosti nu au cum sa iti faca rau.
Posted 07 August 2009 - 10:59 AM
magul, on Jul 23 2009, 11:42 AM, said:
am bagat-o pe tester si imi indica presiune barometrica mare !!! nu am mai auzit de aceasta anomalie nici eu nici mecanicul !
In primul rand schimba mecanicul... Ceea ce a citit el ca fiind presiune barometrica de fapt sunt datele citite de sonda map, care este denumita si sonda de altitudine( nu stiu din ce cauza). Datele incorecte trimise de aceasta sonda duc la un amestec incorect de benzina-aer, ceea ce duce la un mers neregulat al motorului, asta se intampla de obicei cand motorul este cald si simti trepidatii la relanti. sonda map o gasesti pe galeria de admisie, poti sa o desfaci si sa incerci sa o cureti cu alcool izopropilic sau ceva de genul asta, apoi mergi din nou la tester. In cazul in care nu mai poate fii reconditionata, una noua te costa in jur de 300 ron, dar daca o iei de la italoparts sau alte reprezentante de genul vei ajunge sa platesti 1000 ron ptr acelas lucru. Si poti sa cureti si clapeta de acceleratie, daca tot te apuci
Share this topic:
Page 1 of 1

Help