== CLUB FIAT ROMANIA==: Key Card Stilo 1.9 Jtd - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Key Card Stilo 1.9 Jtd

#1 User is offline   morbidel 

• Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: Stilo 1.9 JTD
  • An: 2002

Posted 03 August 2009 - 10:13 AM

Salut,
am cumparat un Stilo 1.9 JTD la mana a doua si nu am stiut ca trebuie sa primesc si un card cu un cod al masinii, pt cheie si radio.
Problema este ca am doar o cheie la ea, un set nou de yale + manopera costa enorm la reprezentanta astfel ca m-am gandit sa-i fac un duplicat. Intr-un final am dat de un centru de copiat chei care insa mi-a spus ca fara acel card cu cod pentru cheie nu-mi poate face copie. Stie cineva cum as putea face rost de acest cod?
La noi la Autoitalia parca vad ca-mi va spune ca nu se poate ca trebuie schimbate yalele insa pe fiatforum.com am citit de multi oameni carora li s-a dat acest cod functie de seria de sasiu si alte date.

Multumesc frumos!
0

#2 User is offline   laur_mihai 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Stilo 1.2 16V/Doblo 1.3MJET

Posted 03 August 2009 - 12:38 PM

View Postmorbidel, on Aug 3 2009, 11:13 AM, said:

Salut,
am cumparat un Stilo 1.9 JTD la mana a doua si nu am stiut ca trebuie sa primesc si un card cu un cod al masinii, pt cheie si radio.

La noi la Autoitalia parca vad ca-mi va spune ca nu se poate ca trebuie schimbate yalele insa pe fiatforum.com am citit de multi oameni carora li s-a dat acest cod functie de seria de sasiu si alte date.

Multumesc frumos!

Aia de la autoitalia vorbesc numai prostii.....cum sa nu poti comanda un key-card separat?...NORMAL ca poti, insa ei arunca faza cu schimbatul poate "musca" careva. Sa stii ca aceeasi problema am avut-o si eu. Acum am facut rost de key-card insa nu am gasit inca un un centru unde pot multiplica cheia. Atentie, cheia in sine nu e complicat de multiplicat, problema mare e ca nu gasesti pe cineva sa-ti cloneze cip-'ul din cheie. Spune-ne si noua unde e centrul asta, eu unul sunt chiar curios daca pot face si cheie de stilo.

This post has been edited by laur_mihai: 03 August 2009 - 12:42 PM

0

#3 User is offline   morbidel 

Posted 03 August 2009 - 12:59 PM

View Postlaur_mihai, on Aug 3 2009, 01:38 PM, said:

Aia de la autoitalia vorbesc numai prostii.....cum sa nu poti comanda un key-card separat?...NORMAL ca poti, insa ei arunca faza cu schimbatul poate "musca" careva. Sa stii ca aceeasi problema am avut-o si eu. Acum am facut rost de key-card insa nu am gasit inca un un centru unde pot multiplica cheia. Atentie, cheia in sine nu e complicat de multiplicat, problema mare e ca nu gasesti pe cineva sa-ti cloneze cip-'ul din cheie. Spune-ne si noua unde e centrul asta, eu unul sunt chiar curios daca pot face si cheie de stilo.

Salut,
Am dat de multe centre si cu copiere Cip, fiecare cu marcile ei de masini. Intr-adevar, acum un an cand am vrut sa fac aceeasi operatie, nu am prea gasit, toti spuneau ca n-au cum sa duplice cip-ul, acum insa vad c-au rasarit mai multi, cel putin in Bucuresti. De exemplu: Carrefour Baneasa (pe culoarul cu multe magazine mici e si un centru de copiere chei, scrie mare Chei cu cip), Bricostore Baneasa, Cora Lujerului si unul vizavi de Cristim-ul de la Pta. Domenii. Aici mi-a zis ca-mi poate face dar ca are nevoie de cod.
Ce ma sfatuiesti atunci sa fac? Daca aia de la AutoItalia raman pe pozitii :| Sa sun la cei din Italia?
Multumesc

This post has been edited by Ice T: 03 August 2009 - 07:35 PM
Reason for edit: nu mai cita mesajul anterior in totalitate!

0

#4 User is offline   laur_mihai 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 03 August 2009 - 03:47 PM

View Postmorbidel, on Aug 3 2009, 01:59 PM, said:

Salut,
Am dat de multe centre si cu copiere Cip, fiecare cu marcile ei de masini. Intr-adevar, acum un an cand am vrut sa fac aceeasi operatie, nu am prea gasit, toti spuneau ca n-au cum sa duplice cip-ul, acum insa vad c-au rasarit mai multi, cel putin in Bucuresti

Dupa cum ti-am zis la fel m-au aburit si pe mine prin telefon cei de la autoitalia, dar eu am dat o fuga pana acolo si am zis ca vreau sa comandat doar key-card'ul ...atat ....apropo mi-au cerut undeva pe la 100euroi pe el :grumpy: cam mult totusi pt o folie de plastic.
daca astia de la autoitalia nu vor, poti incerca si la altii: autoimola, etc....din pacate numai de la ei poti comanda key-cardul.
Cu multiplicatul o sa te dezamagesc: nici la cora si nici la bricostore nu o sa-ti poata face cheia. Eu am incercat in ambele parti fara succes chiar acum vreo luna. Cred ca mai repede gasesti undeva pe la un centru specializat de multiplicat si chei cu cip, poate chiar la cel din p-ta Domenii de care vobeai. Daca pana la urma o rezolvi cu key-cardul si reusesti sa multiplici cheia, da de veste, sunt sigur ca mai sunt si altii interesati.

aaa....apropos de key-card, eu pana la urma am renuntat sa mai comand la ei pt ca mi s-a parut exagerat pretul, am reusit sa fac rost totusi de key-card din austria de la fiat unde mi l-a comandat un prieten cu doar 30euroi...dar, ce sa faci asta e romania, astea-s reprezentantele..JAPCA!

This post has been edited by laur_mihai: 03 August 2009 - 03:53 PM

0

#5 User is offline   morbidel 

Posted 04 August 2009 - 12:45 PM

Salut,
am sunat azi la autoitalia si costa 4 milioane key-card-ul si dureaza 10 zile.
Mai incerc si la autoimola sa vad de preturi, daca nu poate caut de vreo pila :)
La centrul de multiplicat chei de la Domenii mi-a zis ca-mi poate face copie cu cip doar daca am key-card-ul, deci sper sa ma scot.
Dau de veste daca fac progrese.

View Postlaur_mihai, on Aug 3 2009, 04:47 PM, said:

Dupa cum ti-am zis la fel m-au aburit si pe mine prin telefon cei de la autoitalia, dar eu am dat o fuga pana acolo si am zis ca vreau sa comandat doar key-card'ul ...atat ....apropo mi-au cerut undeva pe la 100euroi pe el :grumpy: cam mult totusi pt o folie de plastic.
daca astia de la autoitalia nu vor, poti incerca si la altii: autoimola, etc....din pacate numai de la ei poti comanda key-cardul.
Cu multiplicatul o sa te dezamagesc: nici la cora si nici la bricostore nu o sa-ti poata face cheia. Eu am incercat in ambele parti fara succes chiar acum vreo luna. Cred ca mai repede gasesti undeva pe la un centru specializat de multiplicat si chei cu cip, poate chiar la cel din p-ta Domenii de care vobeai. Daca pana la urma o rezolvi cu key-cardul si reusesti sa multiplici cheia, da de veste, sunt sigur ca mai sunt si altii interesati.

aaa....apropos de key-card, eu pana la urma am renuntat sa mai comand la ei pt ca mi s-a parut exagerat pretul, am reusit sa fac rost totusi de key-card din austria de la fiat unde mi l-a comandat un prieten cu doar 30euroi...dar, ce sa faci asta e romania, astea-s reprezentantele..JAPCA!

0

#6 User is offline   laur_mihai 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 04 August 2009 - 01:03 PM

View Postmorbidel, on Aug 4 2009, 01:45 PM, said:

La centrul de multiplicat chei de la Domenii mi-a zis ca-mi poate face copie cu cip doar daca am key-card-ul, deci sper sa ma scot.
Dau de veste daca fac progrese.

mda, stiam ca pe acolo se invarte ca bani. poti incerca si la alte reprezentante fiat poate te scoti mai ieftin....ma rog, sper sa rezolvi pana la urma.
partea care ma intereseaza mai tare e aceea cu multiplicare....daca pana la urma o rezolvi la domenii da de veste, sunt si eu interesat......toate cele bune!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing