== CLUB FIAT ROMANIA==: Feedback Utilizatori - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Aceasta sectiune a fost facuta special pentru crearea unui feedback, pozitiv sau negativ a persoanelor ce au cumparat sau au vandut in aceasta sectiune. De Exemplu: "am cumparat de la gheorghe o antena de GP, produsul este ok, a ajuns cu bine la destinatie", etc.

Va rog postati atat feedback-urile pozitive cat si cele negative ca sa stim pe viitor de la cine sa/sa nu cumparam.

Offtopicurile vor fi sterse fara avertizare.
  • 8 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Feedback Utilizatori De la cine am cumparat si in ce conditii.

#121 User is offline   thegantza666 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: Stilo 1.9 JTD 115cp, Linea 1.4TJet; EX: Bravo 1.6 16V model '98
  • An: 2002

Posted 15 December 2010 - 08:41 PM

Imi retrag camionul :osanale: cu bile negre si ii dau una alba chiar daca comanda a intarziat, dar dupa cum spune si o vorba veche: "niciodata nu este prea tarziu".
Multumesc lui DanStilo16v pentru ca pana la urma m-a ajutat cu piesa promisa!
RESPECT!
0

#122 User is offline   atb_160 

• Marca: Fiat
  • Model: Punto

Posted 17 December 2010 - 06:40 PM

Doua Bile Albe din partea mea pt danstilo16v pentru baia de ulei si bordul de Fiat Punto HGT. Comandati cu incredere, am fost f multumit de starea in care erau piesele si le-am achizitionat la niste preturi mai mult decat acceptabile.
0

#123 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)

Posted 21 December 2010 - 07:38 PM

O bila alba pentru @Ben80. Am luat de la el un motoras pentru far. Foarte multumit!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#124 User is offline   warcraft84 

• Model: Stilo 1.8
  • An: 2004

Posted 23 December 2010 - 03:12 PM

Am primit de la Dan si termostatul si capacul de pe motor pentru un stilo 1.8. Le-am montat pe ambele si au fost ireprosabile. Apelati cu incredere la el, ii super promt si are preturi mai bune decat multi de la dezmembrari (de pe zona Clujului). Cat de repede trebuie sa vb sa vad ce se mai intampla cu corpul ala de clapeta al meu sa vad daca trebuie schimbat. Iti doresc Sarbatori fericite atat tie cat si utilizatorilor acestui forum care vor citi acest topic. Sa auzim de bine si drumuri fara gropi :)
Dacă ești prost cānd ești mic, cānd ești mare numa te joci !!!
0

#125 User is offline   danstilo16v 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Membru al Asociatiei CLUB FIAT
  • Marca: fiat stilo 1.8 16v .punto 1.2. ritmo 130 tc abarth
  • Model: stilo sw
  • An: 2003

Posted 05 January 2011 - 08:36 PM

lucianf a comandat un bord de punto hgt si nu a ridicat coletul in cazul asta ce se face
Cine are nevoie de ajutor sau de piese ma gasiti la tel 0742 88 39 82 sau 0770 28 08 94 ori id msg danstilo16v
www.piesefiat.go.ro in cazul in care intaziu sa va raspund aici ma puteti suna sau contacta pe messinger.Pentru avans cont banca transilvania ;Goncan Dan Robert RO18BTRL00504201s69493xx . Va multumesc
0

#126 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)

Posted 05 January 2011 - 10:41 PM

La el te referi? Lucianf
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

#127 User is offline   danstilo16v 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 06 January 2011 - 12:31 AM

da de el e vorba
Cine are nevoie de ajutor sau de piese ma gasiti la tel 0742 88 39 82 sau 0770 28 08 94 ori id msg danstilo16v
www.piesefiat.go.ro in cazul in care intaziu sa va raspund aici ma puteti suna sau contacta pe messinger.Pentru avans cont banca transilvania ;Goncan Dan Robert RO18BTRL00504201s69493xx . Va multumesc
0

#128 User is offline   Ni-kool 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Punto mk2

Posted 09 January 2011 - 01:45 AM

O bila Alba pentru "ben80" pentru cutia de sigurante.
0

#129 User is offline   bebeluka 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Model: Stilo Coupe 1,6 16 v

Posted 13 January 2011 - 08:09 AM

Acest mesaj este pentru Danstilo16v.
Astept sa-mi dai un raspuns cu privire la seria de sasiu al masinii de pe care mi-ai vandut tu electronica de Stilo(ECU,Body,,chip cheie,centr. ABS).Imi trebuie,dupa cum ti-am spus la ultima convorbire telefonica de la sfarsitul lunii decembrie 2010,pentru am face a doua cheie(chip).Ai spus ca vei rezolva problema si imi vei procura nu doar seria sasiu..ci vei emite(contra cost,evident) cardul aferent cu codul pentru emiterea unui nou chip cheie(pentru a doua cheie).Te-am sunat de trei ori de la inceputul anului(n-am insistat prea mult...am inteles ca te deranjeaza daca cineva insista prea mult telefonic) si nu ai rapsuns.Acelasi rezultat si pe ymessenger.
Iti reamintesc ca,in acea discutie telefonica mi-ai specificat ca se va rezolva dupa sarbatori..Oare n-am inteles eu bine..si te refereai la sarbatorile de Pasti...?

P.S. Folosesc aceasta metoda pentru ca,telefonic nu pot lua legatura cu dansul...iar incercarea mea de ai trimite un mesaj personal prin intermediul acestui forum primeste urmatorul mesaj : "The member cannot receive any new messages".
0

#130 User is offline   abruzzi 

• Marca: fiat
  • Model: stilo 1,8 16v

Posted 13 January 2011 - 02:46 PM

O bila alba pentru danstilo16v... mi-a trimis in timp util chiulasa de care aveam mare nevoie , maine o sa vad cum se comporta pe masina, la prima vedere e mai mult decat ok ... bafta si RESPECT!!
0

#131 User is offline   danstilo16v 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 13 January 2011 - 08:06 PM

nu am uitat de tine doar ca trebe sa merg personal de unde am adus electronica doar atit e problema
0

#132 User is offline   razvan.niculae 

• Marca: Fiat Stilo coupe 1.9 mjt 120cp 2006
  • Model: Toyota Hilux 2.5 D4D 2009

Posted 19 January 2011 - 01:47 PM

Multe bile albe pentru userul mbk. Am luat de el o portiera, un bandou si un cot rezervor. Sunt foarte multumit de calitatea pieselor cat si de pretul platit. :drinkers:
0

#133 User is offline   blondu_bev 

• Marca: fiat stilo
  • Model: 1600

Posted 20 January 2011 - 10:55 AM

apelati cu toata increderea la danstilo.....piese bune si preturi accesibile.!!!
0

#134 User is offline   Ionutz88 

• Model: Stilo JTD

Posted 24 January 2011 - 08:52 PM

O bila alba pentru robytza88. Piesa a fost ok(putin zgariata), dar s-a potrivit la fix.
0

#135 User is offline   Ni-kool 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Punto mk2

Posted 28 January 2011 - 12:37 AM

O bila alba pentru "pcrlx" pentru cheia bruta....e foarte ok.
Super multumit.
0

#136 User is offline   victor0040 

• Interests:sport,muzica si drumetiile
  • Model: Punto
  • An: 2000

Posted 31 January 2011 - 05:03 PM

am cumparat un alternator pentru fiat punto diesel de la danstilo16v si am fost foarte multumit!pret bun serviciu impecabil , bila alba din partea mea !victor florea
0

#137 User is offline   varu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Model: Grande Punto
  • An: 2010

Posted 11 February 2011 - 04:52 PM

O bila alba pentru Cristy.HZN , prompt si pret bun.Recomand!
0

#138 User is offline   bebeluka 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 11 February 2011 - 07:52 PM

View Postbebeluka, on 13 January 2011 - 08:09 AM, said:

Acest mesaj este pentru Danstilo16v.
Astept sa-mi dai un raspuns cu privire la seria de sasiu al masinii de pe care mi-ai vandut tu electronica de Stilo(ECU,Body,,chip cheie,centr. ABS).Imi trebuie,dupa cum ti-am spus la ultima convorbire telefonica de la sfarsitul lunii decembrie 2010,pentru am face a doua cheie(chip).Ai spus ca vei rezolva problema si imi vei procura nu doar seria sasiu..ci vei emite(contra cost,evident) cardul aferent cu codul pentru emiterea unui nou chip cheie(pentru a doua cheie).Te-am sunat de trei ori de la inceputul anului(n-am insistat prea mult...am inteles ca te deranjeaza daca cineva insista prea mult telefonic) si nu ai rapsuns.Acelasi rezultat si pe ymessenger.
Iti reamintesc ca,in acea discutie telefonica mi-ai specificat ca se va rezolva dupa sarbatori..Oare n-am inteles eu bine..si te refereai la sarbatorile de Pasti...?

Cu scuzele de rigoare,revin cu acest mesaj tot in atentia "superocupatului" "domn" Danstilo16v.A mai trecut inca o luna..si "domnul" nu se oboseste sa-mi raspunda la telefon nici la mesajele trimise prin alte mijloace...Am nevoie de seria de sasiu a masinii pentru confectionarea celei de a doua chei...si nu numai...

P.S. "Domnule" Danstilo16v ,nu cumva intreceti limita bunului simt?Sa trebuiasca,oare,sa uit si eu de bunul simt?Pentru o banala informatie..?(chiar nu ma mai intereseaza sa-mi faci TU cardul cu codul masinii...Imi voi confectiona singur acel card...Nu am nevoie decat de seria sasiu a masinii de pe care am luat acele piese...).
Este ultima data cand apelez la bunul simt.

Multumesc,si scuze inca o data de offtopic.
0

#139 User is offline   danstilo16v 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 12 February 2011 - 04:28 PM

imi pare rau dar au vindut pragul din dreapta si nu mai este seria de caroserie si nu este vorba de bun simt sau alt ceva nu am sa fac 500 km doar pt o serie de caroserie da am promis ca incerc sa iti dau seria nu pot face nimic imi pare rau
0

#140 User is offline   mishutz 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: De toate pt toti :))
  • Model: Honda CBR 600 F3 '97 <> Doblo Cargo Maxi 1.3 Mtj '06 <> Ducato Maxi 2.3 JTD '03 <> VW Passat B5.5 Variant 2.0 TDI DPF OFF 118KW an '05

Posted 17 February 2011 - 11:31 PM

O bila alba pentru danstilo16v

am comandat bloc manete semnalizator+stergatoare pt GP. merg brici!

This post has been edited by mishutz: 17 February 2011 - 11:44 PM

..Va urma..
0

#141 User is offline   bebeluka 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip

Posted 18 February 2011 - 06:29 AM

View Postdanstilo16v, on 12 February 2011 - 04:28 PM, said:

nu am sa fac 500 km doar pt o serie de caroserie da am promis ca incerc sa iti dau seria nu pot face nimic imi pare rau

:offtopic:NU ai spus ca o sa "incerci"..AI PROMIS ca o sa-mi dai seria de caroserie(la momentul respectiv ai spus ca vei face chiar tu cardul cu codul-fiind mai ieftin la ei,contra cost evident),si stii foarte bine de ce am nevoie de ea!Acum,te intreb,cum fac eu a doua cheie(chip)??

P.S. Raspunde la telefon cand te sun,ca sa nu mai poluam forumul !!!Sunt convins ca o putem rezolva si fara "sa ne spalam rufele in public"...

This post has been edited by bebeluka: 18 February 2011 - 06:31 AM

0

#142 User is offline   danstilo16v 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 21 February 2011 - 12:20 AM

da am promis nu sint eu de vina ca au vindut caroseria cred ca ar trebui sa inchidem discutia asta electronica merge nu este problema cu ea ce o mai tot intinzii atita imi cer scuze inca odata
0

#143 User is offline   Mdhouse 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: STILO COUPE 1.6 16V

Posted 22 March 2011 - 12:15 PM

Salutare tuturor!
Am comandat de la danstilo16v o cutie de viteze si un kit de ambreiaj.
Mi-au fost livrate in 2 zile, ieri au fost montate pe masina.
Colaborarea a fost foarte buna.
Sunt multumit de serviciile prompte si calitatea foarte buna a pieselor.
Acum 2 ani am cumparat tot de la el o clapeta de acceleratie reconditionata care a functionat si functioneaza in prezent ireprosabil.
Livin' la vida loca :D
0

#144 User is offline   paul1342 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Stilo

Posted 31 March 2011 - 04:52 PM

Salut,

Din nou din partea mea o bila alba si una neagra pt danstilo16v. Mi-a trimis o rampa cu 4 injectoare...doar 3 au fost bune, pe unul din ele a dat eroare, l-am inlocuit cu unul de pe rampa mea veche si totul e ok. L-am sunat pe Dan, am vorbit de inlocuirea injectorului sau eventual de trimiterea altor piese in aceiasi bani, si dupa ce a fost de-acord, nu mai raspunde la telefon, nici pe mess etc.

Dan, fara suparare, este de inteles ca nu raspunzi o data, de 2 ori...stim si intelegem ca poate ai multe solicitari si alte treburi (cu totii avem sa stii), dar intr-o colaborare sau mini-afacere pe care o dezvolti (chiar si asta poate banala pe care o faci cu noi - vanzarea de piese din dezmembrari) increderea se castiga prin seriozitate dar mai ales prin sinceritate. Zi frate ca nu se poate, sau raspunde si spune-mi sa mai astept, sau da-mi un SMS, cand poti tu...in cursul zilei in care te-am rugat sa ma ajuti, ca deh atunci arde...

Iti inchipui ca nu putem lasa masinile in service cu saptamanile pana raspunzi tu la telefon, nu?

offtopic: Din pacate Fiat e nesimtit de scump la unele piese, pt ca altfel le-am cumpara noi si nu SH de la tine. De altfel, de multe ori nu ai certitudinea cauzei problemei si decat sa inlocuiesti una alta mai bine o iei prin eliminare cu piese SH. Trist, dar asta e.

Sa stii ca am incercat sa fiu cat am putut de obiectiv. Spor la vanzare!
0

#145 User is offline   danstilo16v 

• micut cu 600
  • Pip

Posted 31 March 2011 - 09:19 PM

da paul am zis ca iti schim injectorul daca il trimiti pe cel defec cu cea mai mare placere til schimb toba finala sh nu am sa iti dau la schimb pe injector daca nu raspund poate sint plecat din tara astept injectorul
2

#146 User is offline   kezo 

• Model: Brava
  • An: 1996

Posted 02 April 2011 - 08:14 PM

Si pe mine m-a ajutat Dan de multe ori.

Ultima data cu distributia am avut probleme grave. Din nefericire mi s-au "indreptat" si supapele. Mi-a propus sa schimb toata chiulasa, ca o sa ies mai ieftin si se schimba mai repede. Asa a si fost: mi-a iesit chiulasa aproape la pretul supapelor. La pret cred ca e imbatabil!

Cu siguranta merita bila alba!

Il recomand cu incredere!
0

#147 User is offline   paul1342 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Stilo

Posted 02 April 2011 - 08:49 PM

si eu am zis ca m-a ajutat...numai ca i-am recomandat sa fie putin mai atent cu cei carora le vinde piese. E foarte deranjant cand ai nevoie de ceva si te intelegi cu el pentru o anumita piesa faptul ca nu raspunde la telefon si pe mess. Si crede-ma ca nu sunt un tip insistent de felul meu si nici unul care crede ca "mie mi se cuvine pt ca platesc" cum am mai vazut scris pe alte forumuri. Dan e ok la pret dar nu numai asta conteaza..
0

#148 User is offline   Jonny 

• Model: Brava 1.2/16v
  • An: 1972

Posted 05 April 2011 - 08:48 PM

10 bile albe pentru Cristy.HZN de la care am cumparat o clapeta de acceleratie,ce sa spun nota 10+.
0

#149 User is online   livicu 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model: BRAVO 1.2 16V 80HP
  • An: 2001

Posted 08 April 2011 - 01:09 PM

un portbagaj de bile albe pt userul cosma . rapid , marfa de calitate si preturi bune .
I drive way too fast to worry about cholesterol

Posted Image
0

#150 User is offline   snaker445 

• micut cu 600
  • Pip
  • View gallery
  • Model: STILO Dynamic

Posted 08 April 2011 - 10:58 PM

O bila alba pentru danstilo16v. Comandat si primit clapeta acceleratie in 2 zile. Marfa de calitate si foarte serios omul.
0

Share this topic:

• 8 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic