== CLUB FIAT ROMANIA==: Probleme Difuzoare Cd-player - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme Difuzoare Cd-player

#1 User is offline   fido2006 

• Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: Stilo 1.6 16v
  • An: 2003

Posted 10 August 2009 - 11:39 AM

Salutari,

As avea si eu o intrebare in legatura cu o problema pe care o are cd playerul:
Uneori, una sau ambele difuzoare fata se opresc in timp ce cd playerul merge (cd sau radio nu conteaza).
Problema se remediaza daca il dau mai tare (cresc volumul) si apoi pot sa revin la volum normal si merge in continuare.
Problema apare din senin fara un motiv aparent si nu foarte des insa e destul de suparator.

Aveti vreo idee ce poate cauza asta?

Mersi
Flaviu
0

#2 User is offline   Ciprian.R 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Stilo
  • An: 2001

Posted 11 August 2009 - 08:56 AM

Salut! Si eu am avut o problema asemanatoare cu CD-Player-ul original, la mine nu se mai auzea in nici-un difuzor, iar daca apasam pe "repeat" isi revenea. Insa, cu timpul, a inceput sa citeasca doar CD-uri originale, cele facute cu Nero le citea f greu si cu gajait... Treptat, CD-Player-ul "s-a dus de tot", adica nu mai citea nici-un CD si nici radioul nu mai functiona. Acum l-am inlocuit cu un aftermarket, cu rama adaptoare si nu am probleme. Deci problema ar fi de la CD-Player, nu de la difuzoare. Parerea mea: ori incerci sa cureti CD-Player-ul, exista posturi pe forum in care se explica procedura, ori il inlocuiesti cu un aftermarket, impreuna cu o rama adaptoare (eu am gasit pe net, la 40 lei rama). Numai bine!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online