Page 1 of 1
Cum Aflu Codul Radiocasetofonului Daca A Fost Schimbat
Posted 12 August 2009 - 02:06 PM
Va rog spuneti mi cum aflu codul de la radiocasetofonul masinii daca acesta a fost schimbat. Masina am cumparat o de curand si am vazut ca tot aparea "time wait" pe display si cel de la care am cumparat o mi a zis ca nu a avut rabdare sa astepte ca sa bage codul. Am avut eu si cand l am bagat s a dublat timpul. Am avut rabdare iar si iar aceeasi problema, acum am de asteptat 4 ore. M am uitat in cartea service si am vazut ca masina initial avea cd player.Problema e cum il deblochez sau daca exista vreo modalitate de a afla codul. Va rog sa ma ajutati cei care stiti mai bine. Multumesc anticipat
Posted 13 August 2009 - 01:18 PM
150 de ron la decodari (la firmele unde se monteaza cas-alarme auto) sau 300 de ron la AutoItalia care trimite in Italia cu datele de pe talonul tau
This post has been edited by adriandoru: 13 August 2009 - 01:19 PM
Pleaca odata din Ghencea
Free Steaua
Free Steaua
Posted 13 August 2009 - 08:33 PM
Cass ul a fost schimbat de pe masina, deci nu mai e cd ul original pe care scrie in cartea service ca l a avut. Probabil a fost schimbat de fostul proprietar dar nu mi a spus lucrul acesta cu toate ca mi a dat cartela aceea cu key code, electornic code s.a.m.d, si am fost si la autoimola unde mi au dat codul imediat ce s au uitat pe talon dar nu am platit nimic, asta pentru cei ce nu au codul. Asa ca trebuie sa ma duc la o firma care decodeaza. Va multumesc
Poate mi recomandati pe cineva care se ocupa cu decodari. Sa fie in Bucuresti
foloseste butonul "Edit"
Poate mi recomandati pe cineva care se ocupa cu decodari. Sa fie in Bucuresti
foloseste butonul "Edit"
This post has been edited by Ice T: 14 August 2009 - 08:57 AM
Posted 23 August 2009 - 06:10 PM
ia legatura cu danstilo16v si te ajuta el! ii trebuie doar seria de pe casetofon si iti da codul!
Bafta
Bafta
<i>[b]E imposibil de construit sisteme anti-prost deoarece idiotii sint uneori geniali.[<strike></strike>/b]</i>
Posted 28 August 2009 - 03:58 PM
Multumesc din suflet si multumesc si lui, am reusit in sfarsit sa l fac sa mearga. Numai bine
Posted 24 September 2009 - 09:03 PM
Salut,
Am observat ca key code-ul la stilo este scris in portbagaj in partea dreapta in locasul inchis unde poti umbla la tripla. Trebuie desfacuta usita respectiva si este scris pe niste abtipilduri lipite de caroserie. Stiu ca nu are legatura cu subiectul dar poate intereseaza pe cineva.
Numai bine.
Am observat ca key code-ul la stilo este scris in portbagaj in partea dreapta in locasul inchis unde poti umbla la tripla. Trebuie desfacuta usita respectiva si este scris pe niste abtipilduri lipite de caroserie. Stiu ca nu are legatura cu subiectul dar poate intereseaza pe cineva.
Numai bine.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help