Tampon Toba Finala mai exact,ultimul tampon,prins in caroserie cu surub.
Posted 25 August 2009 - 10:21 PM
Tamponul asta final.se prinde in caroserie.Este turnat,lipit,prins de o bucata metalica cit juma' de palma si prins deasupra in caroserie cu surub.Care a schimbat sau care stie de unde sa fac rost de Tamponu asta ultim ca imi trebuie neaparat.
Mentionez ca l-am gasit la AutoPerugia,costa 115 lei dar vine intr-o luna.
Alte variante,stiti?
<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Comic Sans MS--><span style="font-family:Comic Sans MS"><!--/fonto--><!--coloro:#4B0082--><span style="color:#4B0082"><!--/coloro-->Centura de siguranta nu este necesara...cind vrei sa simti parbrizul in loc de fular! <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
<!--fonto:Impact--><span style="font-family:Impact"><!--/fonto-->BE A BETTER DRIVER...BE SAFE <!--fontc--></span><!--/fontc-->
<a href="http://www.free2ride.9f.com" target="_blank">www.free2ride.9f.com</a> - car photos
Contact>matachecristian2003@yahoo.com
Posted 27 August 2009 - 03:25 PM
''Senza parole''
Posted 27 August 2009 - 04:27 PM
Daca tot zici ca e lipit/turnat de bucata metalica care vine pe toba .... sa inteleg ca oricum trebuie sa il tai pe asta de pe chestia metalica si apoi sudezi pe cel nou, ramanand ca sa-l prinzi in surub sus (asta daca am inteles eu bine modul de prindere ); am sa ma uit si la mine sa vad cum este.
mergi la baietii din colentina care se ocupa cu tobe....gasesc ei o rezolvare
Posted 27 August 2009 - 10:25 PM
imi e teama ca cei de la Autoperugia sa nu ma faca sa astept degeaba o luna si sa aduca piesa gresita.
Pe oriunde am intrebat mi s-a aratat schema si nicaieri nu se vede la toba finala,Tampin ca asta.E diferit.
La voi tot asa e,turnat pe o bucata de tabla si prins de caroserie?V-ati uitat?
<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Comic Sans MS--><span style="font-family:Comic Sans MS"><!--/fonto--><!--coloro:#4B0082--><span style="color:#4B0082"><!--/coloro-->Centura de siguranta nu este necesara...cind vrei sa simti parbrizul in loc de fular! <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
<!--fonto:Impact--><span style="font-family:Impact"><!--/fonto-->BE A BETTER DRIVER...BE SAFE <!--fontc--></span><!--/fontc-->
<a href="http://www.free2ride.9f.com" target="_blank">www.free2ride.9f.com</a> - car photos
Posted 28 August 2009 - 08:36 AM
Attached File(s)-----
-
DSC01031.JPG (223.46K)
Number of downloads: 119
Posted 28 August 2009 - 08:45 AM
Vale, multumesc de ajutor
Asta e tamponu cu pricina.DEci sa inteleg ca numai original pot sa-l iau...
Ma gindeam la o improvizatie cu altceva ,ca sa ies mai ieftin, dar cu ce?!!!
P1000959_1_.JPG (938.99K)
Number of downloads: 95
P1000957_1_.JPG (936.57K)
Number of downloads: 101
This post has been edited by Ice T: 28 August 2009 - 09:08 AM
Posted 01 September 2009 - 01:29 PM
free2ride, on Aug 28 2009, 09:45 AM, said:
Ma gindeam la o improvizatie cu altceva ,ca sa ies mai ieftin, dar cu ce?!!!
se poate improviza cu siguranta....nu e asa greu...poti folosi chiar si suportul vechi...tot ce-ti trebuie e o bucata mai mare de cauciuc pe care sa dai niste gauri....sunt destule cleme la magazinele specializate cu care ai putea improviza lejer
''Senza parole''
Posted 02 September 2009 - 08:30 PM
img3.php.jpg (5.93K)
Number of downloads: 64
Posted 04 September 2009 - 05:53 PM
luci_cehu, on Sep 2 2009, 09:30 PM, said:
salutare luci.
Nu faci reclama dar ce spui tu imi da de inteles ca nu ai fost atent la pozele pe care le-am pus mai sus.
Mai uita-te odata si ai sa vezi cit de mare e diferenta intre cel aratat de tine si cel de pe masina.
Am achizitionat deja tamponul aratat de tine,dar nu de la autokarma si vezi ca ala merge doar in 2 locuri la stilo:
-La jumatatea masinii,in continuarea sistemului de evacuare,dupa racordul flexibil,1 buc.,si la toba finala
1 buc.
Vreau sa atrag atentia cu aceasta ocazie ca, autokarma si poate si altii,iti arata ca iti trebuiesc 4 buc. ca cel pe care mi l-ai aratat tu si este Eronata aceasta informatie.Nu stiu ce schita au ei pe calculator dar nu e ce se afla dedesubtul masinii.
Numai 2 tampoane ca cel aratat de tine exista la mine sub masina iar la toba finala,ultimul tampon arata foarte diferit.
Pozele spun totul.
Merci Icet de corectare.
This post has been edited by free2ride: 04 September 2009 - 05:54 PM
Posted 16 September 2009 - 08:37 PM
In legatura cu acel suport de la toba finala si eu am avut probleme recent cu el si l-am schimbat,pretul la care l-am achizitonat a fost de 35 de ron, tin sa precizez ca l-am luat pe original, pana sa mi-l aduca mi-a mai adus un model care mie unul nu mi se potrivea,eu avand acelasi suport ca al tau(cel din poza prins in caroserie)
This post has been edited by fratelo503: 16 September 2009 - 08:39 PM
Posted 24 September 2009 - 12:26 PM
cel mai ieftin gasit de mine este de 115 ron...
deja l-am comandat la autoImola.
vine de afara si tre sa astept....
Posted 24 September 2009 - 06:25 PM
Lucrurile pe care nu le cunosti nu au cum sa iti faca rau.
Posted 28 September 2009 - 02:40 PM
free2ride, on Sep 24 2009, 01:26 PM, said:
cel mai ieftin gasit de mine este de 115 ron...
deja l-am comandat la autoImola.
vine de afara si tre sa astept....
Salutare,acel tampon l-am luat de 2 3 luni maxim si atat a si costat 35 ron.E luat de la Bardi scuze pentru reclama.

Help