== CLUB FIAT ROMANIA==: Consola Centrala Bord - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Consola Centrala Bord Panou climatizare

#1 User is offline   anyidyoulike 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Stilo 1,4 16V 95CP
  • An: 2006

Posted 26 August 2009 - 09:16 AM

Salutare tuturor!

Revin de aceasta data cu intrebarea unde pot gasi acest element din consola centrala de bord (Foto 1), intrucat acesta s-a spart? Pentru scoaterea si inlocuirea acestuia trebuie scos mai intai radiocd`ul masinii?
Selectorul directiei debitului de aer nu mai este luminat, probabil trebuiesc inlocuite ledurile sau becurile. Ma poate sfatui cineva cum sa schimb aceste leduri/becuri? De unde le pot procura?
Multumesc pentru suport.

Attached File(s)-----

• Attached File  Foto1.jpg (427.33K)
    Number of downloads: 175

0

#2 User is offline   afganu 

• membru indoctrinat
  • PipPipPipPip
  • Interests:Imi plac ff mult masinile, sofatul si excursiile
  • Model: Stilo coupe 1,4 l 16V 95 CP
  • An: 2004

Posted 27 August 2009 - 07:42 PM

View Postanyidyoulike, on Aug 26 2009, 10:16 AM, said:

Revin de aceasta data cu intrebarea unde pot gasi acest element din consola centrala de bord (Foto 1), intrucat acesta s-a spart? Pentru scoaterea si inlocuirea acestuia trebuie scos mai intai radiocd`ul masinii?

Incearca pe Dezmembrari; s-ar putea sa gasesti pentru ca nu este o piesa cautata. Sau ca piesa noua pe Italoparts sau Auto Karma.
0

#3 User is offline   Azzuro 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Stilo 1.6 Coupe
  • An: 2002

Posted 27 August 2009 - 10:37 PM

Elementul acela de plastic il poti gasi mai degraba la dezmembrari (cred ca sunt sanse mari deoarece nu este o piesa ce se poate deterioara frecvent)

Aici este un topic referitor la pasii ce trebuie urmati pentru schimbarea ledurilor ce ilumineaza consola centrala...

Multa bafta!

View Postanyidyoulike, on Aug 26 2009, 10:16 AM, said:

Salutare tuturor!

Selectorul directiei debitului de aer nu mai este luminat, probabil trebuiesc inlocuite ledurile sau becurile. Ma poate sfatui cineva cum sa schimb aceste leduri/becuri? De unde le pot procura?
Multumesc pentru suport.

0

#4 User is offline   csubu 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: fiat
  • Model: stilo

Posted 01 September 2009 - 10:06 AM

salut! panou nu stiu de unde sa iei dar becul stiu cum se shimba lam shimbat acuma la sfarsit de saptamana! in prima faza asa cum este pe fiatforum.com eu nu lam putut scoate, habar nam cum la scos cine a facut postarea acolo ca mie na iesit asa. primul lucru cumperi dova ledulete dintrun magazin de piese auto, zici pentru ceti trebe si stiu ei acolo ce sati deje este un led nu bec. scoti casetofonul cu ajutorul celor 4 bete. nu va jesi chiar asa usor trebe un pic tras de el. dupa ce ai scos casetofonul scoti scrumiera si in spatele scrumierei sunt 2 suruburi le scoti si pe acelea! dupa asta dai jos fata panoului care este prinsa sus intrun loc si jos in trei locuri cu niste patente de plastic prima data sal desfaci pe cel de sus trag de jel putin si cu o surubelnita desfaci si pe cele de sub el. dupa acela cu ajutorul surubelnitei scoti si butoanel sa fi atent sa fie toate trase jos cand le pui sa nai surprize sa se afla in alta pozitie. butoanele vor pune un pic de rezistenta dar nu multa. dupa asta osa vezi un pano alb care este prins cu un surub s-au dova il dai jos si in spatele lui sunt ledurile le scoti le shimbi faci o proba sa vezi daca ard si montezi totul inapoi! eu asa am facut si acuma ard! spor la treaba!
0

#5 User is offline   anyidyoulike 

• Model: Stilo 1,4 16V 95CP
  • An: 2006

Posted 10 March 2010 - 12:21 AM

Gata baieti...am rezolvat! Cumparat una bucata sh, scos casetofon, inlocuit leduri, inlocuit panou....acum ok !!!
0

#6 User is offline   bitmaker 

• Marca: fiat
  • Model: stilo
  • An: 2004

Posted 09 May 2010 - 02:11 PM

View Postanyidyoulike, on 10 March 2010 - 12:21 AM, said:

Gata baieti...am rezolvat! Cumparat una bucata sh, scos casetofon, inlocuit leduri, inlocuit panou....acum ok !!!

ce culoare ai pus ledurile? ai gasit portocalii? ca eu am cautat si nu am gasit decat albe, rosii, albastre si verzi :|

nu mai cita in totalitate mesajul anterior !
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online