a nu se incurca pistonul de care zic eu cu cel actionat de frana!!!!!...ala mare central care apasa pe placute merge perfect!!!...poate nu m-am exprimat eu cum trebuie dar nu gasesc alta explicatie pentru o chestie care se plimba intr-un cilindru si se infileteaza un surub in ea care pe masura ce se tocesc placutele trebuie sa iasa tot mai in afara!
Page 1 of 1
Surub etrier blocat!
Posted 04 July 2007 - 06:40 AM
ieri mi-am schimabt placutele pe fata..dar am constat ca la roata drepta erau tocite de tot aproape iar la roata stanga mult mult mult mai putin..se mai putea merge cu ele inca mult..mai era cam 1 cm de ferodou pe ele..iar la roata dreapta se vedea metalul..am sesizat ca unul din suruburile cu care e prins etrierul e blocat la roata stanga..de fapt nu surubul ci pistonasul in care intra surubul..cel care trebuie sa se miste pe masura ce placutele se tocesc..intrucat la mine e blocat normal ca nu mi se tocesc ca etrierul nu se poate misca..intrebare mea e..oare de aia sa friga roata dreapta mai mereu?ca lucreaza mai mult?intrucat pe stanga franeaza f putin fiind ala blocat..si cum naiba il deblochez..am tras de el ..am batut..am pus spray..nimic!
a nu se incurca pistonul de care zic eu cu cel actionat de frana!!!!!...ala mare central care apasa pe placute merge perfect!!!...poate nu m-am exprimat eu cum trebuie dar nu gasesc alta explicatie pentru o chestie care se plimba intr-un cilindru si se infileteaza un surub in ea care pe masura ce se tocesc placutele trebuie sa iasa tot mai in afara!
My FIAT is fantastic!
Posted 04 July 2007 - 03:16 PM
Trebuie sa schimbi culisantele.
2003 Fiat Stilo 1.9 JTD 115 Dynamic -standard
1996 Volvo 850 2.5 20V -filtru aer K&N, catalizator sport, audio: HU Pioneer Premier 960, statie JBL PX300.4, componente Hertz ESK 130, Subwoofer Hertz ES300
1998 Daewoo Tico SX -finala + tubulatura aferenta inox Borla, volan Raid, amortizoare Monroe, turometru Pilot, audio: HU Nakamichi CD300, componente Hertz ESK 165, Statie JBL 75.4, Subwoofer Hertz ES200
1996 Volvo 850 2.5 20V -filtru aer K&N, catalizator sport, audio: HU Pioneer Premier 960, statie JBL PX300.4, componente Hertz ESK 130, Subwoofer Hertz ES300
1998 Daewoo Tico SX -finala + tubulatura aferenta inox Borla, volan Raid, amortizoare Monroe, turometru Pilot, audio: HU Nakamichi CD300, componente Hertz ESK 165, Statie JBL 75.4, Subwoofer Hertz ES200
Posted 04 July 2007 - 04:24 PM
le schimb da cum naiba il scot?..am dat cu spray..cu ciocanul..am incercat sa rotesc cu cheia..nimic!
My FIAT is fantastic!
Posted 05 July 2007 - 01:16 AM
Mai da-i cu spray cateva zile si vezi daca misca. Pe la mai multe suruburi astia de la Fiat au pus si adezivi. Am tras si eu de m-am rupt la piulitele de la bieletele de bara stabilizatoare.
Neaparat sa ai chei bune sa nu se duca piulitele
Neaparat sa ai chei bune sa nu se duca piulitele
This post has been edited by pedala: 05 July 2007 - 01:18 AM
2003 Fiat Stilo 1.9 JTD 115 Dynamic -standard
Posted 06 July 2007 - 05:28 PM
bun...asta o rezolvv..dar oare asta sa fie cauza pt care mi se incalzeste cealalta roata?..adica pare logic daca asta nu franeaza ca e blocat etrierul sa franeze celalata...nu?
My FIAT is fantastic!
Posted 28 June 2009 - 05:43 PM
Salut.
Eu am o alta problema legata de frana de mana (fiat barchetta).
Etrierul stanga spate , pare sa fie blocat. Parghia care este actionata de cablu, nu este nici in pozitia inchis si nici in deschis. Sta undeva la mijloc.
Roata nu se incinge deloc dar nici sa blochez rotile cu frana de mana nu pot.
Cum se deblocheaza parghia de pe etrier?
merci
Eu am o alta problema legata de frana de mana (fiat barchetta).
Etrierul stanga spate , pare sa fie blocat. Parghia care este actionata de cablu, nu este nici in pozitia inchis si nici in deschis. Sta undeva la mijloc.
Roata nu se incinge deloc dar nici sa blochez rotile cu frana de mana nu pot.
Cum se deblocheaza parghia de pe etrier?
merci
Share this topic:
Page 1 of 1

Help