BMW X1 si BMW seria 5 Gran Turismo
Page 1 of 1
Noi Modele Bmw X1 Si Seria 5 Gt
Posted 04 September 2009 - 08:49 PM
Cel mai interesant lucru de acolo e ca motorul de 3000 scoate un cnsum mixt de 6.5 l
Posted 08 September 2009 - 09:53 AM
cel mai interesant e ca X1 e concurent direct X3....sa-ti faci concurenta singur....nu prea e bine....si ce este cu adevarat interesant e ca sunt absolut oribile
Posted 08 September 2009 - 10:19 AM
S-ar putea interpreta ca X1 e concurent direct cu X3 dar nu cred ca sta treaba chiar asa.
X1 2.0d 177cp e vreo 30.500E pe cand X3 2.0d e un pic peste 35.000E.
X1: lungime-4454, latime-1798, inaltime-1545
X3: lungime-4569, latime-1853, inaltime-1674
Nu este specificat dar in schitele alea se poate observa ca X3 are garda la sol mai mare.
Concluzia mea e ca sunt clase diferite. X3 e un SUV, X1 e SAV, un SUV mai mic
LE: Venom, putem sa-l intrebam pe d-rive ca el are 3.0d pe X3
Si seria 5 GT arata ca un X6 subnutrit
X1 2.0d 177cp e vreo 30.500E pe cand X3 2.0d e un pic peste 35.000E.
X1: lungime-4454, latime-1798, inaltime-1545
X3: lungime-4569, latime-1853, inaltime-1674
Nu este specificat dar in schitele alea se poate observa ca X3 are garda la sol mai mare.
Concluzia mea e ca sunt clase diferite. X3 e un SUV, X1 e SAV, un SUV mai mic
LE: Venom, putem sa-l intrebam pe d-rive ca el are 3.0d pe X3
Si seria 5 GT arata ca un X6 subnutrit
This post has been edited by Lup: 08 September 2009 - 10:26 AM
Extras din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata la 10.12.1948 de catre Adunarea Generala a O.N.U.:
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 08 September 2009 - 02:42 PM
nu te supara lup..dar diferete de 2-3 centimetrii acolo sunt si intre bravo si golf sa zicem...si sunt din aceasi clasa..oricum imi vine sa vomit
Posted 08 September 2009 - 10:11 PM
Cataline, eu zic sa nu vomiti pentru ca o faci degeaba. Ai rabdare sa vezi masina in realitate si dupa aia sa te pronunti.
Nu vreau sa te superi pe mine dar e neprofesional sa te pronunti intr-un anumit sens sau altul atat de virulent fara ca sa fi vazut masina aia, fara ca sa fi mers cu ea. Sa fiu sincer nu ma asteptam de la tine mai ales ca te pricepi cat de cat la masini. Totusi, iti respect parerea.
Din imagini nu-mi place nici mie niciuna dar am rabdare sa le vad in realitate, sa le analizez si apoi ma pronunt.
Tinand cont de noul Z4 care este o adevarata opera de arta in ceea ce priveste designul auto si un etalon in ceea ce priveste tehnica auto tind sa cred ca vor fi modele reusite.
Multi au ras atunci cand a iesit X3 sau chiar si prima generatie de X5. Acum, dupa atatia ani si atatea premii imi dau seama ca au ras ca Maritza in targ si masinile celor de la BMW au dat deoparte pe unii care erau tatici pe piata de gen.
X1 este in mod clar inferior lui X3. Anul acesta in toamna probabil o sa iasa noul model de X3 care cu siguranta se va situa dpdv dimensional intre X1 si X5.
Consumul la X3-ul meu este de cca 7,5-8,5 in afara si 10% in oras in conditiile in care o calc binisor pe coada.
La X1 aerodinamica este cu siguranta superioara lui X3, masa este inferioara, sistemele efficient dynamics duc la un consum mai mic. Nu cel furnizat de BMW dar pe aproape.
La link-ul asta http://www.bmw.com/com/en/insights/technol...endynamics.html aveti mai multe modele care au emisii sub 140g CO2/km. Sunt constructori de masini mici care nu se pot lauda cu atatea.
Nu vreau sa te superi pe mine dar e neprofesional sa te pronunti intr-un anumit sens sau altul atat de virulent fara ca sa fi vazut masina aia, fara ca sa fi mers cu ea. Sa fiu sincer nu ma asteptam de la tine mai ales ca te pricepi cat de cat la masini. Totusi, iti respect parerea.
Din imagini nu-mi place nici mie niciuna dar am rabdare sa le vad in realitate, sa le analizez si apoi ma pronunt.
Tinand cont de noul Z4 care este o adevarata opera de arta in ceea ce priveste designul auto si un etalon in ceea ce priveste tehnica auto tind sa cred ca vor fi modele reusite.
Multi au ras atunci cand a iesit X3 sau chiar si prima generatie de X5. Acum, dupa atatia ani si atatea premii imi dau seama ca au ras ca Maritza in targ si masinile celor de la BMW au dat deoparte pe unii care erau tatici pe piata de gen.
X1 este in mod clar inferior lui X3. Anul acesta in toamna probabil o sa iasa noul model de X3 care cu siguranta se va situa dpdv dimensional intre X1 si X5.
Consumul la X3-ul meu este de cca 7,5-8,5 in afara si 10% in oras in conditiile in care o calc binisor pe coada.
La X1 aerodinamica este cu siguranta superioara lui X3, masa este inferioara, sistemele efficient dynamics duc la un consum mai mic. Nu cel furnizat de BMW dar pe aproape.
La link-ul asta http://www.bmw.com/com/en/insights/technol...endynamics.html aveti mai multe modele care au emisii sub 140g CO2/km. Sunt constructori de masini mici care nu se pot lauda cu atatea.
This post has been edited by d-rive: 08 September 2009 - 10:12 PM
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help