BUNA AM UN ALBEA DIN 2008. AM CU EL 20 000 KM SI AM UN SCARTAIT FOARTE ENERVANT LA AIRBAG SOFER. AM FOST SI LA REPREZENTANTA SI NU S-A PREA REZOLVAT. CRED CA SCATAIE SUPORTUL AIRBAG-ULUI. SUGESTII ???
nu mai scrie cu litere mari
Page 1 of 1
Scartait Suport Airbag
Posted 13 September 2009 - 11:39 AM
Si la mine a scartait acel suport de cand era masina noua, si s-a rezolvat la revizia de 10 000km. Au demontat airbagul si au indoit o lamela de metal, din cate am vazut. Deci sa se straduiasca cei de la service ca se rezolva.
Posted 08 October 2009 - 12:16 PM
Pentru dârdâitul - scârţâitul de la airbagul pasagerului are careva vreo sugestie?
Dacă o pun pe soţie să apese cu mâna pe el când trec prin gropi ... se linişteşte ... dar nu o am tot timpul cu mine!
Dacă o pun pe soţie să apese cu mâna pe el când trec prin gropi ... se linişteşte ... dar nu o am tot timpul cu mine!
This post has been edited by Radu: 08 October 2009 - 12:16 PM
Posted 08 October 2009 - 04:54 PM
Am si eu problema cu airbag-ul la pasager,am fost mai demult la service si au zis ca nu pot sa-l desfaca ca poate sare.La mine ii mai da tata cate un pumn cand e pasager.
Nu-i masina ca Fiatu,altadata nu-ti iei altu!!!
Posted 18 November 2009 - 01:03 PM
Eu am acum aproximativ 10400km si capacul ala de la airbag tremura de zici ca sare de acolo cand treci pe un drum mai nasol sau piatra cubica...
Nu cred ca exista rezolvare (sau poate lipit
)pentru el, la fel si torpedoul... sau pentru multe alte zgomote. Asta e masina...
In rest iti faci treaba cu ea, consumul e bun si cam atat.
Nu cred ca exista rezolvare (sau poate lipit
In rest iti faci treaba cu ea, consumul e bun si cam atat.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help