Page 1 of 1
Probleme Ambreiaj va rog ajutor !!
Posted 21 September 2009 - 06:52 PM
De cand am cumparat masina, acum o luna, pedala de abreiaj se apasa foarte greu...mergea bine dar se apasa greu...cand am fost la service la fiat au spus ca e okay...nu are treaba...astazi...in drum spre casa am simtit ca merge ciudat pedala de ambreiajul, adica se apasa mai usor si masina pleca de pe loc in trepidatii...iar in parcare cu pedala la fund nu mai intra in marsarier si iesea fum de sub capota....nu era miros de ferodou...ci de ulei sau ceva asemanator... intrebarea mea este... : Stie careva ce e chestia asta din poza care e plina cu ulei? De acolo iesea mirosul de ulei si de la caldura motorului iesea si fum...
Posted 21 September 2009 - 07:32 PM
Pe acolo "respira " cutia de viteze. Scapa si ceva vapori ,de aceea e murdara de ulei .Poate ai mai mult ulei in cutie decat ar trebui. Daca se apasa greu pedala e din cauza placii de presiune . Parerea mea e sa cauti un kit de ambreiaj si sa-l schimbi.
Posted 21 September 2009 - 08:23 PM
Este posibil sa se fi crapat semeringul de la arborele cotit(vibrochen) in partea dinspre cutie si sa iti ajunga ulei de motor pe discul de ambreiaj,iar acolo din cauza frecari el arde si iti scoate fum.
Am vazut ca si capacul de la cutie este plin de ulei
Eu am patit asa ceva odata dar nu la fiat si a trebuit sa schimb discul de abreiaj pentru ca sa stricat din cauza uleiului care ajungea la el si sau dus ferodourile de pe el,dar mie nu imi scotea fum,lam schimbat repede.
In schimb sa sti ca si la mine amreiajul se apasa greu dar asta este din cauza discului asa e el din fabricatie nai ce sa ii faci eu il am asa de 2 ani si aprox. 22000km si merge impecabil.M-am obisnuit cu el asa si nam de gand sa arunc vreo 600 ron doar ca se apasa mai greu.
incerc sa iti caut niste poze cu semeringul...
motorul nu este de fiat dar principiul este identic la toate masinile
Am vazut ca si capacul de la cutie este plin de ulei
Eu am patit asa ceva odata dar nu la fiat si a trebuit sa schimb discul de abreiaj pentru ca sa stricat din cauza uleiului care ajungea la el si sau dus ferodourile de pe el,dar mie nu imi scotea fum,lam schimbat repede.
In schimb sa sti ca si la mine amreiajul se apasa greu dar asta este din cauza discului asa e el din fabricatie nai ce sa ii faci eu il am asa de 2 ani si aprox. 22000km si merge impecabil.M-am obisnuit cu el asa si nam de gand sa arunc vreo 600 ron doar ca se apasa mai greu.
incerc sa iti caut niste poze cu semeringul...
motorul nu este de fiat dar principiul este identic la toate masinile
Attached File(s)-----
-
poza_1.jpg (79.69K)
Number of downloads: 56 -
poza2.jpg (72.51K)
Number of downloads: 50
This post has been edited by emil1310: 21 September 2009 - 08:54 PM
Posted 21 September 2009 - 10:51 PM
http://www.clubfiat.ro/forum/index.php?sho...amp;hl=ambreiaj http://www.clubfiat.ro/forum/index.php?sho...amp;hl=ambreiaj Puteti dezbate problema si aici..Multumesc!!! Kit ambreiaj Valeo= 380 lei atat am dat eu...Bafta!!
This post has been edited by danielomihai: 21 September 2009 - 10:57 PM
Posted 23 September 2009 - 06:47 AM
Discutia poate continua in topicurile indicate de danielomihai.
Aici se inchide!
Aici se inchide!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

This topic is locked