Salut,
Am primit de la cineva 4 litri de ulei Selenia Turbo Diesel 10W40 (doua bidoane). Acasa mai am ~ 1.5 litri Selenia WR 5W40. Trebuie sa-i fac schimbul in curand (probabil saptamana aceasta) si nu stiu daca e bine sa adaug pana la completare (am inteles ca la un schimb este nevoie de ~ 4.3 litri), adica ~ 300ml din cel WR 5W40.
Ce ma sfatuiti?
Daca nu e bine, are cineva de vanzare o cantitate mica de Selenia Turbo Diesel 10W40 si sa fie din Bucuresti?
Masinutza este un Fiat STilo 1.9JTD din 2003 si nu o forjez deloc.
Merci,
Vice.
Page 1 of 1
Amestec Ulei?
Posted 30 September 2009 - 07:55 PM
hai mai ce naiba.........stii ca nu e bine sa amesteci uleiurile..........nici cind faci schimbul si nici sa completezi
Posted 30 September 2009 - 08:27 PM
Salut,
Sa fiu in situatia asta as face schimbul de ulei ,apoi as cauta si diferenta de 300ml de ulei .........Selenia turbo 10w40.
Ps. Eu am comandat ulei selenia la www.italoparts si a venit foarte repede coletul.
Cu stima,
Sa fiu in situatia asta as face schimbul de ulei ,apoi as cauta si diferenta de 300ml de ulei .........Selenia turbo 10w40.
Ps. Eu am comandat ulei selenia la www.italoparts si a venit foarte repede coletul.
Cu stima,
Posted 30 September 2009 - 08:42 PM
Salut,
Merci de raspunsuri. La asta ma gandeam si eu. Doar ca... am vazut ca la Italoparts comanda minima pt livrare gratuita este de 100 lei si doi litri nu fac atat... Ideea e ca nu am gasit in alta parte. Stie cineva unde pot gasi in Bucuresti ulei Selenia? Sau... Dau la schimb cei ~ 1.5l de Selenia WR 5W40 pe o cantitate ~ egala de Selenia Turbo Diesel 10W40.
Merci anticipat de raspunsuri.
O seara buna,
Vice.
Merci de raspunsuri. La asta ma gandeam si eu. Doar ca... am vazut ca la Italoparts comanda minima pt livrare gratuita este de 100 lei si doi litri nu fac atat... Ideea e ca nu am gasit in alta parte. Stie cineva unde pot gasi in Bucuresti ulei Selenia? Sau... Dau la schimb cei ~ 1.5l de Selenia WR 5W40 pe o cantitate ~ egala de Selenia Turbo Diesel 10W40.
Merci anticipat de raspunsuri.
O seara buna,
Vice.
Posted 01 October 2009 - 06:21 PM
incearca la autoitalia.........am avut surpriza sa vad ca uleiul selenia 20 K era la acelasi pret ca la italoparts.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help