am cateva probleme aparute la al meu stilo 1,9jtd-115CP.
1. AM o bataie ca si cum ar fi fier pe fier, si am si putin joc la volan. bieleta dreapta de la directie am schimbat-o (s-a indoit in urma unui eveniment), precum am schimbat si capete de bara si stabilizatoarele. Dar jocul continua sa fie, mai ales atunci cand trec peste denivelari (gropi, drum neasfaltat), si se aude si o bataie ca de fier pe fier. Nu stiti, fiatu are vreo cruce ax volan, sau o alta bucsa care sa provoace jocul asta? aam fost la mecanici si mi s-a spus ca e normal, dar masina, in momentul cumpararii nu avea un astfel de joc.
2. In timpul iernii trecute, temperatura apei nu ajungea la 90 de grade, acolo unde aar trebui sa fie, ci la "jumatatea jumatatii", ceea ce duce evident la lipsa caldurii in interior. Termostatul are cumva ceva de reglare a temperaturii, sau trebuie schimbat. Sau care ar putea fi cauzele?
3. Cred ca am probleme cu egr, deoarece se accelereaza cam prost. Am facut cum a zis roby_lup:
roby_lup, on Oct 9 2009, 04:39 PM, said:
Fa un plin de la Rometrol sau de la Mol si incepe sa te gandesti mai putin la diferenta de pret la motorina si mai mult la motor!Bafta!
Am alimentat de la Petrom V cu motorina premium, si am pus si o solutie de curatat injectoare de la real cumparata. dar, i-am aplicat si o "forjare" mai extrema - am schimbat vitezele pe la 4500 de ture. acum, parca trage nitel mai bine, dar tot infranata parca merge. zilele urmatoare voi da jos mufa de la egr sa vad cum se comporta.
Poate fi si egr-ul cauza din care apa nu se incalzeste cum trebuie?
Voi cum stati cu caldura in masina?
mersi
This post has been edited by Titan: 11 October 2009 - 06:34 AM

Help