Eram azi la prietena si suna cineva la usa. Deschid usa ..un baietas de vreo 22 ani. Prima data am vrut sa-i zic "la munca, nu la cersit".Nu,nu, incepe el, ca e de la RDS. WTF zic si care e treaba ....bagati fibra mai groasa,sau ce?? ..Nu, ca a venit sa ne aduca un mobil de ultima generatie. Fac ochii cat cepele si zic ...da-l incoace sa vad. Si incepe gagiu sa-si spuna povestea, cum ca el e de la RDS c-au lansat astia telefonia mobila, si ne face cadou un mobil cu numar cu tot.
Bon ... iau telefonu si incep sa ma uit la el. Inainte de toate e cu clapa. La fel de lung ca un Sharp, si mai lat. Marca ...Huawei. Am inceput sa-l butonez si-n prima faza chiar am ramas uimit .... calitate extrem de buna a ecranului, functii multiple ....bluetooth, 3G, internet, mail, camera,video player, 12 mega memorie. Noah zic ...dracia draqului se duce-n jos roscoveata aia de Lili (a.k.a Voda) daca nu s-apuca sa dea telef. gratuite. Imi pare rau c-am uitat sa-l intreb pe gagiu de costuri. Da o sa verific contractul. Maine oricum o sa pun poze cu telefonu.
P.S. Numarul e 0770xxxxxx
Page 1 of 1
Rds.mobil Pe ecranul telefonului
Posted 13 October 2007 - 10:14 PM
"Viata e complexa si are multe aspecte"
Baa, nu fi prost ca geme tara de prosti. Sunt prea multi, nu ne mai trebuie inca unu'.
Service electrocasnice
Baa, nu fi prost ca geme tara de prosti. Sunt prea multi, nu ne mai trebuie inca unu'.
Service electrocasnice
Posted 13 October 2007 - 10:23 PM
Idea e ca RDS au ales o metoda geniala de a introduce serviciu' lor pe piata. Probabil oricare alta metoda ar fi fost sortita esecului. Insa asa ..capteaza atentia.
Daca nu ma-nsel si Vodafone au un tel. branduit VODA, da parca seamana cam mult cu chinezaria asta.
Daca nu ma-nsel si Vodafone au un tel. branduit VODA, da parca seamana cam mult cu chinezaria asta.
Attached File(s)
-
huawei_u120.jpg (24.94K)
Number of downloads: 1731 -
Vodafone_715_165.jpg (21.86K)
Number of downloads: 1533
Posted 14 October 2007 - 10:52 AM
Si primele poze oficiale cu mobilul 3G de la RDS.mobil
Attached File(s)
-
P1000937.JPG (703.66K)
Number of downloads: 1679 -
P1000932.JPG (643.09K)
Number of downloads: 1110 -
P1000931.JPG (578.1K)
Number of downloads: 669 -
P1000935.JPG (652.35K)
Number of downloads: 783 -
P1000930.JPG (663.31K)
Number of downloads: 964
Posted 15 October 2007 - 11:56 AM
Posted 02 November 2007 - 04:51 PM
yo yo
ce poti face cu Huawei u 120? de la erdeesh
poti sa te certi cu agentu lor pt ca unii primesc casti+cablu de date+cd instal si altii nu--depinde de model
poti sa te lovesti cu el in cap - poate isi da drumu Blututu--vezi care e mai tare -- pt ca are softu si aplicatia pt deschiderea Blututului dar nu are componentul in interior
poti sa iti cauti vechiul walkman si sa iti pui castile pt ca se potrivesc- noroc cu chinezii
poti sa iti verifici aparatul foto (daca ai) pt ai mari sanse ca, cablul de date sa se potriveasca ( usb mic)
poti sa rabzi pana o sa se dea si al 2lea telefon si poti sa speri ca va fi mai serios
pana atunci cei mai smecheri o sa se dea "TARI" cu telefonul U528 cu clapeta pt ca are si casti si cablu si cd si nu se vede brand-ul pe din afara cand e inchisa clapeta -- asta e daca altii primesc o " editie limitata" si majoritatea duzina
abia astept sa-mi bata si mie la usa
uh
vai de agentu ala o sa planga pt comisionul-leafa/contract de 15 lei primit ca a batut la usa mea si am semnat contractu
;-)
ps
sa nu uit
in saptamana 39 telefoanele sau dat pe str Stefan cel Mare la D-uri-dupa blocurile gri in parcare direct din duba ca vezi doamne sa nu mai urce agentii sa bata la fiecare-- s-a format coada la duba in parcare --hai la semnat --urmatorul --ia telefonu--urmatorul
said but true
si ca sa vezi lumea disperata-- dupa 2 ore in aceeasi parcare ma intreaba unu cu un Passat -- Ba ' nu ai vazut duba de la RDS? ca aci o fo'
ce poti face cu Huawei u 120? de la erdeesh
poti sa te certi cu agentu lor pt ca unii primesc casti+cablu de date+cd instal si altii nu--depinde de model
poti sa te lovesti cu el in cap - poate isi da drumu Blututu--vezi care e mai tare -- pt ca are softu si aplicatia pt deschiderea Blututului dar nu are componentul in interior
poti sa iti cauti vechiul walkman si sa iti pui castile pt ca se potrivesc- noroc cu chinezii
poti sa iti verifici aparatul foto (daca ai) pt ai mari sanse ca, cablul de date sa se potriveasca ( usb mic)
poti sa rabzi pana o sa se dea si al 2lea telefon si poti sa speri ca va fi mai serios
pana atunci cei mai smecheri o sa se dea "TARI" cu telefonul U528 cu clapeta pt ca are si casti si cablu si cd si nu se vede brand-ul pe din afara cand e inchisa clapeta -- asta e daca altii primesc o " editie limitata" si majoritatea duzina
abia astept sa-mi bata si mie la usa
uh
vai de agentu ala o sa planga pt comisionul-leafa/contract de 15 lei primit ca a batut la usa mea si am semnat contractu
;-)
ps
sa nu uit
in saptamana 39 telefoanele sau dat pe str Stefan cel Mare la D-uri-dupa blocurile gri in parcare direct din duba ca vezi doamne sa nu mai urce agentii sa bata la fiecare-- s-a format coada la duba in parcare --hai la semnat --urmatorul --ia telefonu--urmatorul
said but true
si ca sa vezi lumea disperata-- dupa 2 ore in aceeasi parcare ma intreaba unu cu un Passat -- Ba ' nu ai vazut duba de la RDS? ca aci o fo'
Posted 31 August 2008 - 04:54 PM
E buna oferta, dar din pacate nu prea au semnal in afara localitatilor
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote